Провокатор Опубліковано 26 квітня, 2016 Поділитися Опубліковано 26 квітня, 2016 Комиссар Совета Европы по правам человека Нилс Мужниекс призвал отменить запрет деятельности Меджлиса крымскотатарского народа, введен Верховным судом Крыма во вторник. Что Вы об этом думаете? Полный текст новости лежит здесь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 7 травня, 2016 Поділитися Опубліковано 7 травня, 2016 Мне лично пофигу.... Только у меня вопрос что этот так называемый меджлис сделал для татар ???? Верхушка бабло деребанили между собой, ну а простым людям как всегда кукиш.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 7 травня, 2016 Поділитися Опубліковано 7 травня, 2016 Мне лично пофигу.... Только у меня вопрос что этот так называемый меджлис сделал для татар ???? Верхушка бабло деребанили между собой, ну а простым людям как всегда кукиш.... обоснуйте,как потомственная татарка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.