molisanna Опубліковано 29 жовтня, 2018 Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2018 Я мечтаю в Мексику поехать, но пока это только мечты. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 29 жовтня, 2018 Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2018 11 часов назад, molisanna сказал: Я мечтаю в Мексику поехать, но пока это только мечты. Ну пока можешь на метро покататься... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
molisanna Опубліковано 30 жовтня, 2018 Поділитися Опубліковано 30 жовтня, 2018 Спасибо, что разрешил! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Fil Опубліковано 2 січня, 2019 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2019 В 29.10.2018 в 20:24, Мастер_Вегард сказал: Ну пока можешь на метро покататься... Я колись мріяв в Африку на сафарі поїхати, і... поїхав. Причому не просто якійсь тур, а знайшов екскурсовода, вченого географа, знавця своєї справи, якій в свою чергу знайшов місцевого тубільця, провідника еспедицій. Так що побачив справжню, аутентичну, дику Африку, Едем тваринного світу. Тепер мрію про щось подібне зробити в Мексиці. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
lunis Опубліковано 28 січня, 2019 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2019 В 29.10.2018 в 09:23, molisanna сказал: Я мечтаю в Мексику поехать, но пока это только мечты. В мексику, сша и т.д. - перелет дорогой. Намного дешевле покататься на автобусе по европе - италия, франция, венгрия, австрия и т.д. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 28 січня, 2019 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2019 12 часов назад, lunis сказал: В мексику, сша и т.д. - перелет дорогой. Намного дешевле покататься на автобусе по европе - италия, франция, венгрия, австрия и т.д. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.