Гість alexmatrson Опубліковано 24 жовтня, 2008 Поділитися Опубліковано 24 жовтня, 2008 Везде говорят про финансовый кризис, обещают какие-то последствия. Кто-то деньги меняет на золото, кто-то вообще ничего не делает как собственно я. Так что же на нас отразится и будет ли вообще че-нить? Я думаю это всё обычных людей не касается А вы как думаете Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість lukishats Опубліковано 24 жовтня, 2008 Поділитися Опубліковано 24 жовтня, 2008 Да уже чувствуется, особенно если занимаешься каким-нить бизнесом Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість sweet318 Опубліковано 29 жовтня, 2008 Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2008 Привет! Думаю,что это самая актуальная тема сегодня... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Kacap Опубліковано 30 жовтня, 2008 Поділитися Опубліковано 30 жовтня, 2008 ПОМОГИТЕ выиграть в ОЧКО.. :cry: :cry: :oops: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.