Radiola Опубліковано 25 січня, 2019 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2019 7 часов назад, ukrop.de сказал: Почему он ей в рот незасунул Хто ж руки в пащу скаженій суці пхає? Це СМЕРТЕЛЬНО небезпечно! 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 25 січня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 25 січня, 2019 Но кто то должен ей кляпа у рота ставить. Мы все рискуем. Кто то должен им поразрывать глотки Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 25 січня, 2019 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2019 9 часов назад, ukrop.de сказал: Кто то должен им поразрывать глотки Кто ее туда пригласил, тот пусть заботится о кляпе для безопасности людей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 22 лютого, 2019 Поділитися Опубліковано 22 лютого, 2019 Фееричное видео. Рекомендую. Эти две курицы собрались представлять Украину на Євровидении. Они вошли в финал... но тут Скрипин вскрыл тушенку, оказалась тухлой кремлевской баландой. Хорошо, что проверили зарание, не опозорились перед всем миром. 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 15 березня, 2019 Поділитися Опубліковано 15 березня, 2019 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 15 березня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 15 березня, 2019 Мафия блин Сухановская Для получения нем гражданства необходима сдать экзамен по языку и истории германии Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 24 березня, 2019 Поділитися Опубліковано 24 березня, 2019 ШОК! Утренний забег к фашистам. Д. Казанский (г. Денецк): «За пять лет время уже расставило все по местам. Жители Луганска, Донецка и других городов ОРДЛО хотят покупать украинские продукты, получать украинские пенсии и украинские документы. Единственное препятствие, которое мешает им иметь ко всему этому нормальный доступ — геополитические уродцы под названием «ЛДНР» и Россия, которая всю эту лавочку держит и спонсирует. Никто не нанес Донбассу большего ущерба и не принес его жителям больше зла, чем так называемые «защитники-антифашисты». 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 24 березня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 24 березня, 2019 Однако это видео увидел еще с утра Приятный шок Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 24 березня, 2019 Поділитися Опубліковано 24 березня, 2019 1 час назад, ukrop.de сказал: Однако это видео увидел еще с утра Приятный шок Да? А я с новостями сегодня опаздываю. Вот и это прочитала недавно, и это для меня тоже ШОК ( Интересно, Сирожа по кличке Квартира видел это видео? И как оно сопоставимо с его словами: «Там у людей параноидальные страхи насчетс Украины.» Это они от страха бегут в Украину? Как то до этого Сирожа вел себя очень осторожно. Хоть и олигархов выкрывал избирательно, и мелочную мстительность свою выказывал не раз, и в скандалы из-за молодой жены вляпывался, но так откоровенно не говорил ни разу. Кажется на новой политической силе на выбораз в сентябре можно ставить точку. Если его куда то возьмут, я за это образование голосовать не буду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 26 березня, 2019 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2019 В 24.03.2019 в 22:38, Radiola сказал: Утренний забег к фашистам. Это все херня. Я после голосования .это все на что мне возможно прийдется надеяться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 22 квітня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 22 квітня, 2019 https://m.censor.net.ua/video_news/3123799/mi_ne_zdamosya_poroshenko_pod_ap_prizval_ne_poddavatsya_otchayaniyu_i_poobeschal_vstrechu_posle_sleduyuschih Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 9 травня, 2019 Поділитися Опубліковано 9 травня, 2019 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 9 травня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 9 травня, 2019 Был свидетелем как пожарники установили спец лестницу и доставали кота ,а наряд полиции регулировал движение оцепив участок 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 10 травня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 10 травня, 2019 https://ibigdan.livejournal.com/23660882.html 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 26 травня, 2019 Поділитися Опубліковано 26 травня, 2019 В 26.03.2019 в 16:34, доктур сказал: Это все херня. Я после голосования .это все на что мне возможно прийдется надеяться. Я точно также надеюсь безнадежно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 26 травня, 2019 Поділитися Опубліковано 26 травня, 2019 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 28 травня, 2019 Поділитися Опубліковано 28 травня, 2019 Российский писатель Захар Прилепин рассказал, что все жители Донбасса являются украинцами и сильно отличаются от россиян. Об этом он заявил в ходе встречи с читателями в МХАТ, передает «Новороссия». «Да все они украинцы. Есть, конечно, реально, малоросский характер. Мы втихую с Сашей Казаковым про это говорили. Мы-то русские, понаехали туда из России. Конечно, они сильно отличаются от нас, честно говоря. Даже Александр Владимирович Захарченко. Но он был огромный, большой, как парус, как песня — все в себе вмещал. А в целом, они, конечно, хохлы. Даже донецкие…» 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 31 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2019 Найкращі йдуть с посад, щоб звільнити місце клоунам Pavlo KlimkinНравится Страница 29 августа в 16:57 · 26 років в українській дипломатії, 5 років на чолі МЗС. 5 надскладних, воєнних років. Зроблено немало. Нам вдалося об’єднати демократичний світ у підтримці України і добитися того, аби цей світ визнав її за свою і відкрився нам. Мені пощастило, бо в мене були ви - справжня команда. Ми разом робили саме те, у що вірили. Ми завжди могли покластися один на одного, і ви завжди зможете покластися на мене, де б я не був. Дякую всім і кожному! Далі буде. ============================== Так же прощались с Супрун и Омеляном Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 2 вересня, 2019 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2019 ..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 5 вересня, 2019 Поділитися Опубліковано 5 вересня, 2019 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 21 вересня, 2019 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2019 Ну. от я тут не гиржати? Какой ты царь? Ты - поц За поребриком - хуйло. У нас - поц))) І взагалі. це ж не ми. Це воно само 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 21 вересня, 2019 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2019 Не, таки открою тему "Гггг..." Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 2 листопада, 2019 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2019 Это видео о Яне Зинкевич. которой !слуги" кричали в Раде "ганьба"... blob:https://www.facebook.com/c501db36-038f-4bec-9322-2649c29ca95b Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 2 листопада, 2019 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2019 Катя, ссылка не работает Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 2 листопада, 2019 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2019 3 минуты назад, Radiola сказал: Катя, ссылка не работает Это с ФБ. Сейчас попробую еще. Это другое видео. Похожее. И вот еще ее интервью Скрипину Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 2 листопада, 2019 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2019 3 часа назад, Рыжая сказал: Это с ФБ Чувствуется ,что она ОЧЕНЬ одинока.Мотивирована ,но Очень слаба. Я хотел понаписать побольше. Этому детю ,нужна поддержка. Плюйте в меня желчью,но я не могу ее удочерить. Скорее всего чтобы ей выжить,ее надо удочерить народу Украины. Яна ,тебе пора уйти .Роди дите от любимого человека. И никогда больше не связывайся с армией. НИКОГДА! Никогда! Никогда. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 26 листопада, 2019 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2019 Не знаю, кто автор, но это шедевр!#РоссияСтранаFake.https://www.facebook.com/ukrsvit.info/videos/751675152018288/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 1 січня, 2020 Поділитися Опубліковано 1 січня, 2020 Казка про те, як з Осла зробили Короля... Нічого не нагадує? Заборонили показувати в Україні Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ВодолазПусты Опубліковано 23 січня, 2020 Поділитися Опубліковано 23 січня, 2020 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 23 січня, 2020 Поділитися Опубліковано 23 січня, 2020 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.
Увійти