доктур Опубліковано 15 грудня, 2019 Опубліковано 15 грудня, 2019 8 минут назад, Radiola сказал: Это почему же? Потому что на каждом углу Порошенко не кричал: я пошел покакать, я пошел пописять? Не снимал ролики на эту тему и не давал интервью машинам? А как же тогда возник Томос? Откуда взялась боеспособная армия? Из ниоткуда? Вы, Док, глупы до невозможности. И это понятно: алкоголь не прибавляет ума, но усиливает талант фантазировать. Порох проигнорировал усилия именно проукраинской части населения.Он на него поначалу оперся и не более. Этот эффект присущ и нынешнему правлению. Фактически все президенты Украины недееспособны -ментально .Все до одного -ссыкуны. И такими они останутся в нашей истории.
Radiola Опубліковано 15 грудня, 2019 Опубліковано 15 грудня, 2019 19 минут назад, доктур сказал: Порох проигнорировал усилия именно проукраинской части населения. Усилия НА ЧТО? Проукраинской части населения не нужна была сильная армия, своя Церковь, украинское кино? Потрудитесь отвечать за свои слова - а нет, потом не жалуйтесь, что я удаляю ваши сообщения. Нынешнее же правительство опирается на пророссийскую часть наседения Украины и на люмпен. Так что, не врите!
доктур Опубліковано 15 грудня, 2019 Опубліковано 15 грудня, 2019 20 минут назад, Radiola сказал: Усилия НА ЧТО? Проукраинской части населения не нужна была сильная армия, своя Церковь, украинское кино? Потрудитесь отвечать за свои слова - а нет, потом не жалуйтесь, что я удаляю ваши сообщения. Нынешнее же правительство опирается на пророссийскую часть наседения Украины и на люмпен. Так что, не врите! Проукраинской части ,этого было бы достаточно. А абсолютному большинству нужна гражданская справедливость.
Radiola Опубліковано 15 грудня, 2019 Опубліковано 15 грудня, 2019 5 минут назад, доктур сказал: Проукраинской части ,этого было бы достаточно. А как же тогда: "Порох проигнорировал усилия именно проукраинской части населения"? Меньше надо пить! 7 минут назад, доктур сказал: А абсолютному большинству нужна гражданская справедливость Что вы подразумеваете под этой вашей "гражданской справедливостью"?
доктур Опубліковано 15 грудня, 2019 Опубліковано 15 грудня, 2019 1 минуту назад, Radiola сказал: А как же тогда: "Порох проигнорировал усилия именно проукраинской части населения"? Меньше надо пить! Что вы подразумеваете под этой вашей "гражданской справедливостью"? Порох ,ради правления фактически подтерся украинской ментальностью. Тобой ,Радиола ,кстати. Гражданская справедливость ,это как можно строгое подчинение существующему законодательству.
Radiola Опубліковано 15 грудня, 2019 Опубліковано 15 грудня, 2019 22 минуты назад, доктур сказал: Порох ,ради правления фактически подтерся украинской ментальностью. Тобто, мати свою армію, мову, Церкву, свободу пересування - суперечать українській ментальності? 22 минуты назад, доктур сказал: Гражданская справедливость ,это как можно строгое подчинение существующему законодательству. Я так розумію, це стосується влади? А що заважає владі створювати законони під себе і СТРОГО їм підкорятися? щось у вашому розумінні громадянської справедливості - не те.
доктур Опубліковано 15 грудня, 2019 Опубліковано 15 грудня, 2019 32 минуты назад, Radiola сказал: Тобто, мати свою армію, мову, Церкву, свободу пересування - суперечать українській ментальності? Именно так.
Radiola Опубліковано 15 грудня, 2019 Опубліковано 15 грудня, 2019 3 минуты назад, доктур сказал: Именно так. А як же: 1 час назад, доктур сказал: Проукраинской части ,этого было бы достаточно Якщо ПРОукраїнська частина нашого суспільства готова вдовольнитися лише армією, мовою, українським кіно, українською Церквою і свободою пересування - що є НЕМАТЕРІАЛЬНИМИ благами - то хіба це не означає, що всі ці чинники формують власне УКРАЇНСЬКИЙ менталітет?! - питання риторичне Бо, що таке менталітет? - це сукупність переконань, уявлень і поглядів індивіда або суспільної групи, які відтворюють досвід попередніх поколінь Так шо, Док, вы в луже. Даже не пытайтесь съехать. Или вразумительный ответ, или идите спать. Укроп, я полностью с Вами согласна, только не надо это писать на форуме.
Ganz Опубліковано 15 грудня, 2019 Опубліковано 15 грудня, 2019 5 часов назад, Radiola сказал: Нынешнее же правительство опирается на пророссийскую часть наседения Украины и на люмпен. В этом то и беда, что вы делите население на пророссийское и проевропейское.
Radiola Опубліковано 15 грудня, 2019 Опубліковано 15 грудня, 2019 1 час назад, Ganz сказал: В этом то и беда, что вы делите население на пророссийское и проевропейское. ...и на люмпен, которому все равно куда, лишь бы кормили. И беды в этом нет никакой. Для нас - нет. А для вас, наверное - есть. Иначе, зачем это писать? ________________________________________----------------------------------------------------------___________________________________________-------------------------------------------------- В субботу, 14 декабря, в результате артиллерийского обстрела погиб сержант Сергей Михальчук. Об этом сообщает Бригада быстрого реагирования Национальной гвардии Украины в «Фейсбуке». «Вчера в результате артиллерийского обстрела наших позиций российская мина унесла жизнь нашего воина. Во время взрыва 21-летний нацгвардеец, сержант Сергей Михальчук принял на себя основное количество обломков, прикрыв своим телом боевого товарища», — рассказали в бригаде. За проявленный героизм Сергей Михальчук будет представлен к высокой государственной награде. «Вся Бригада выражает свои искренние соболезнования родителям, друзьям и близким нашего собрата», — говорится в сообщении. _____________________________________________------------------------------------------------------------------------------_________________________________________------------------------------------------ https://inforesist.org/wp-content/uploads/2019/12/gwanh_1.mp4?_=1
Ganz Опубліковано 15 грудня, 2019 Опубліковано 15 грудня, 2019 36 минут назад, Radiola сказал: И беды в этом нет никакой А я считаю есть. Когда ты делишь соотечественников на правильных и неправильных, это фундаментально-широкий шаг к беде. К беде именно внутри государства, а за поребриком мне, то чё от этого?
Radiola Опубліковано 15 грудня, 2019 Опубліковано 15 грудня, 2019 53 минуты назад, Ganz сказал: А я считаю есть. Когда ты делишь соотечественников на правильных и неправильных, это фундаментально-широкий шаг к беде. К беде именно внутри государства, а за поребриком мне, то чё от этого? То есть, вам повторять тезисы, придуманные для сбережение власти одним человеком - можно, и в этом нет беды. А мне называть вещи своими именами - нельзя, потому что это беда, да еще и для Украины? Вот уж действительно: умом московита не понять... Я делю на пророссийских, проукраинских и люмпен. А вот правильные и неправильные - это вы сказали.
Radiola Опубліковано 18 грудня, 2019 Опубліковано 18 грудня, 2019 Министерство иностранных дел Российской Федерации раскритиковало продленный закон об особом порядке самоуправления на Донбассе и проект конституционных изменений относительно децентрализации в Украине. Об этом свидетельствует комментарий Департамента информации и печати МИД России «в связи с законодательной активностью в Украине». В российском внешнеполитическом ведомстве считают, что продление закона об особом статусе Донбасса не может считаться выполнением «Комплекса мер» 2015 года и решений «нормандских» саммитов, так как Киев должен согласовывать правовые аспекты особого статуса с оккупированными Донецком и Луганском. Кроме того, отмечают в МИД РФ, некоторые положения указанного закона давно устарели. Речь идет о сроках выборов на Донбассе в 2014 году и ссылке на недействующий закон о государственной языковой политике. «Статья 10, добавленная в 2015 году, увязывает вступление в силу ключевых статей закона с началом полномочий новых органов власти после выборов, что противоречит «формуле Штайнмайера». Все это требует коррективов», — считают в МИД РФ. Российское внешнеполитическое ведомство также недовольно тем, что в проекте конституционных правок речь идет не о децентрализации страны, а о реформе ее административно-территориального устройства. В Министерстве в очередной раз подчеркнули, что особый статус Донбасса должен быть закреплен в Конституции. «Рассчитываем, что украинские законодатели будут ответственно подходить к выполнению минского «Комплекса мер», избегая подмены понятий и искажения существа договоренностей лидеров стран «нормандского формата», — сказано в сообщении.
доктур Опубліковано 19 грудня, 2019 Опубліковано 19 грудня, 2019 15.12.2019 в 16:10, Radiola сказал: А як же: Якщо ПРОукраїнська частина нашого суспільства готова вдовольнитися лише армією, мовою, українським кіно, українською Церквою і свободою пересування - що є НЕМАТЕРІАЛЬНИМИ благами - то хіба це не означає, що всі ці чинники формують власне УКРАЇНСЬКИЙ менталітет?! - питання риторичне Бо, що таке менталітет? - це сукупність переконань, уявлень і поглядів індивіда або суспільної групи, які відтворюють досвід попередніх поколінь Так шо, Док, вы в луже. Даже не пытайтесь съехать. Или вразумительный ответ, или идите спать. Укроп, я полностью с Вами согласна, только не надо это писать на форуме. Так как ты по факту не являешься ментальной копией своих правоверных православных прародителей ,а только ее бледной немощной математически настроганной моделью,то я имею имею право с тобой говорить по твоему. То есть достаточно резко конфигурируемым ,чтобы хотя бы отчасти быть правильно понятым. Ты согласна со мной?
Radiola Опубліковано 19 грудня, 2019 Опубліковано 19 грудня, 2019 Кучма заявил, что в Минске не удалось достичь желаемого
Radiola Опубліковано 20 грудня, 2019 Опубліковано 20 грудня, 2019 Так виглядає, що ніякого обміну до Нового року не буде. Хуйло не прощає принижень. А саме приниженим він себе почував в Парижі. І справа тут не тільки у зеленському. Тоді так склалися обставини. І гарячі обійми Макрона ніяк не допомогли хуйлу почути себе героєм захисником світу Але, з іншого боку, які можуть бути обставини для вбивці - тільки негативні. Тому, чекати на те, що він приїде з Парижу на білому коні - не приходилося. Але воно сподівалося.
ВодолазПусты Опубліковано 20 грудня, 2019 Опубліковано 20 грудня, 2019 Только что, Radiola сказал: Так виглядає, що ніякого обміну до Нового року не буде. Хуйло не прощає принижень. А саме приниженим він себе почував в Парижі. І справа тут не тільки у зеленському. Тоді так склалися обставини. І гарячі обійми Макрона ніяк не допомогли хуйлу почути себе героєм захисником світу Але, з іншого боку, які можуть бути обставини для вбивці - тільки негативні. Тому, чекати на те, що він приїде з Парижу на білому коні - не приходилося. Але воно сподівалося. Украина подписала жесткие условия для обмена, которые должна неукоснительно выполнять, а именно, помилование боевиков и не преследовать их после освобождения... Вот в это вся и затыка... Но виноват безусловно мордор...
Radiola Опубліковано 20 грудня, 2019 Опубліковано 20 грудня, 2019 5 часов назад, ВодолазПусты сказал: Украина подписала жесткие условия для обмена, которые должна неукоснительно выполнять Но виноват безусловно мордор... А что подписала рашка? Или, тут читаем, а тут рьібу заворачиваем?
Sat78ru Опубліковано 20 грудня, 2019 Опубліковано 20 грудня, 2019 6 часов назад, Radiola сказал: А что подписала рашка? Или, тут читаем, а тут рьібу заворачиваем? А какие обязательства у рашки, в подписанных документах?
Radiola Опубліковано 20 грудня, 2019 Опубліковано 20 грудня, 2019 1 час назад, Sat78ru сказал: А какие обязательства у рашки, в подписанных документах? Почему вы меня спрашиваете? Вы так хорошо знаете, под чем подписалась Украина, какие взяла на себя объязательства. А про себя не знаете ничего? Так может лучше изучить СВОИ объязательства и выполнять их?!
Sat78ru Опубліковано 21 грудня, 2019 Опубліковано 21 грудня, 2019 13 часов назад, Radiola сказал: Почему вы меня спрашиваете? Вы так хорошо знаете, под чем подписалась Украина, какие взяла на себя объязательства. А про себя не знаете ничего? Так может лучше изучить СВОИ объязательства и выполнять их?! Так для этого нужно знать про какие документы идет речь. Если про минские соглашения, то я не припоминаю там упоминания рашки.
Radiola Опубліковано 21 грудня, 2019 Опубліковано 21 грудня, 2019 48 минут назад, Sat78ru сказал: то я не припоминаю там упоминания рашки. Якщо вас там нема, то з якою метою цікавитеся? Наприклад, України нема у французьких протестах, які тривають уже майже півроку. Да, я знаю про ці протести, періодично читаю про них, але мені байдужа конкретика - мене не цікавить ця інформація так, щоб ставити якісь запитання, звинувачувати когось, чи малювати якісь паралелі. Або, візьмемо більш цікаве для вас: ваші співвітчизники, як під копірку, згадують у контексті війни на Донбасі і участі в ній Мордору - українця Сашу Білого. Типа, українці брали участь у цій війні на стороні сепаратистів - чому ми про це мовчимо, чому не шельмуємо їх і не називаємо вбивцями? А що нам казати, якщо ніхто в Україні не знав про наших громадян, які там воювали, наша влада не агітувала нас брати участь у цій війні, не озброювала сепаратистів, і взгалі, називала це ВНУТРІШНІМ конфліктом рф і не втручалася у ці події - від слова НІЯК?! Зрештою, на Донбасі на стороні терористів воюють громадяни інших держав - це всім відомо, їх імена часто спливають з різних приводів - але ніхто не каже, що, наприклад, Білорусь воює проти України, бо на стороні террористів воює якийсь громадянин Білорусі. Тому, або ви перестаєте клеїти дурня: нас там нєт, або взагалі виходите з цієї теми (як ми не цікавилися Чеченською війною) і живете своїм життям. Бо, повторюсь, не можна бути наполовину вагітною, і не можна один документ читати методом: тут читаю, а тут оселедець завертаю. Щоб такі теми обговорювати, треба, щоб ви бачили цілісний образ теми, а не половинчатий, як ось ви тут нещиро демонструєте
Radiola Опубліковано 21 грудня, 2019 Опубліковано 21 грудня, 2019 Sat78ru Не трогает? Тогда не вижу смысла тратить на вас свое время.
доктур Опубліковано 24 грудня, 2019 Опубліковано 24 грудня, 2019 15.12.2019 в 16:10, Radiola сказал: Якщо ПРОукраїнська частина нашого суспільства готова вдовольнитися лише армією, мовою, українським кіно, українською Церквою і свободою пересування - що є НЕМАТЕРІАЛЬНИМИ благами - то хіба це не означає, що всі ці чинники формують власне УКРАЇНСЬКИЙ менталітет?! - питання риторичне Бо, що таке менталітет? - це сукупність переконань, уявлень і поглядів індивіда або суспільної групи, які відтворюють досвід попередніх поколінь Так шо, Док, вы в луже. Даже не пытайтесь съехать. Или вразумительный ответ, или идите спать. Украинский менталитет ,это принципиально - моральные задачи и нравственные цели.Армия ,вира ,мова- это то ,что можно назвать способностями к возможности. Сама по себе украинскость ,лишь ступень к более чем высокому человеческому смыслу. Чтобы сделать шаг (пусть это будет,как у нас с тобой ,украинскость)необходим посыл более серьезного замысла.А это как не крути -Справедливость! с более высоким смыслом,чем до этого. .Пока украинский менталитет намного мельче и слабее самого слабого российского .Это видно по выбору украинских евреев ,в том числе.Не надо видтворювать послид попередних поколинь.
доктур Опубліковано 24 грудня, 2019 Опубліковано 24 грудня, 2019 21.12.2019 в 12:19, Radiola сказал: Якщо вас там нема, то з якою метою цікавитеся? Наприклад, України нема у французьких протестах, які тривають уже майже півроку. Да, я знаю про ці протести, періодично читаю про них, але мені байдужа конкретика - мене не цікавить ця інформація так, щоб ставити якісь запитання, звинувачувати когось, чи малювати якісь паралелі. Або, візьмемо більш цікаве для вас: ваші співвітчизники, як під копірку, згадують у контексті війни на Донбасі і участі в ній Мордору - українця Сашу Білого. Типа, українці брали участь у цій війні на стороні сепаратистів - чому ми про це мовчимо, чому не шельмуємо їх і не називаємо вбивцями? А що нам казати, якщо ніхто в Україні не знав про наших громадян, які там воювали, наша влада не агітувала нас брати участь у цій війні, не озброювала сепаратистів, і взгалі, називала це ВНУТРІШНІМ конфліктом рф і не втручалася у ці події - від слова НІЯК?! Зрештою, на Донбасі на стороні терористів воюють громадяни інших держав - це всім відомо, їх імена часто спливають з різних приводів - але ніхто не каже, що, наприклад, Білорусь воює проти України, бо на стороні террористів воює якийсь громадянин Білорусі. Тому, або ви перестаєте клеїти дурня: нас там нєт, або взагалі виходите з цієї теми (як ми не цікавилися Чеченською війною) і живете своїм життям. Бо, повторюсь, не можна бути наполовину вагітною, і не можна один документ читати методом: тут читаю, а тут оселедець завертаю. Щоб такі теми обговорювати, треба, щоб ви бачили цілісний образ теми, а не половинчатий, як ось ви тут нещиро демонструєте Судя по фамилиям ! против Украины по большому счету воюют именно украинские граждане с пророссийской позицией .... и не надо мне впаривать гос. хуйню что против украинцев воюют только и только - россияне. Они,прокацапские как по мне - имеют на это военное право . Но я не идейный россиянин,а идейный украинец. Я свой выбор сделал 50 лет назад.
Radiola Опубліковано 28 грудня, 2019 Опубліковано 28 грудня, 2019 Щоб ви розуміли, КОГО ВІДПУСКАЄ НА ВОЛЮ РОСІЯ в рамках обміну. За які злочини вона бере на себе відповідальність. Суд отпустил Александра Шевцова, Игоря Удовенко, Евгения Подмазко и Екатерину Фотеву (подозреваемых в совершении полутора десятков взрывов); организатора взрыва возле областного управления СБУ Владимира Грубника, а также ряд других лиц с подобными обвинениями. Всего из СИЗО вышли 11 человек. Их увезли на КПВВ «Майорское» возле Горловки, где в воскресенье запланирован обмен пленными. Кроме этих лиц, по данным издания «Таймер», российским боевикам передадут фигурантов подобных дел, которые сейчас находятся под домашним арестом или залогом, в частности фигуранта «дела 2 мая» Сергея Долженкова. *** В рамках обмена удерживаемыми лицами на Донбассе Дзержинский районный суд Харькова отпустил из-под стражи обвиняемого в тройном убийстве Максима Мисяка. Ему изменили меру пресечения на личное обязательство. Максим Мисяк подозревается в убийстве предпринимателя из Харькова Ярослава Бисаги 1 августа 2013 года и предпринимателя Евгения Слоневского и его знакомого Олега Литвинова 9 марта 2014 года, а также подготовке покушения на тогдашнего депутата Харьковского областного совета Игоря Котвицкого в июне того же года. *** Обвинитель Владимир Лымарь обратился к суду с просьбой изменить меру пресечения для трех обвиняемых в организации теракта возле харьковского Дворца спорта в 2015 году, в результате которого погибли четверо человек. Сторона обвинения просит суд изменить меру пресечения для всех обвиняемых в рамках обмена пленными с Россией и отпустить их под личное обязательство. При этом еще недавно прокурор настаивал на пожизненном сроке для организаторов теракта. В то же время потерпевшие категорически против обмена. По их мнению, эти лица не проводили военную деятельность в зоне конфликта и не являются членами военных группировок. «Считаю, что вина этих тварей доказана. Поэтому прошу всем трем пожизненное заключение. Кроме того, я против изменения меры содержания», — заявил отец одного из погибших Андрей. Війна - це не тільки танки на передовій. Війна - це терор в середині країни. Якщо з першим - все зрозуміло, то з другим - тепер також прояснюється: хто організатор, замовник, ініціатор цих злочинів - РОСІЯ.
Radiola Опубліковано 29 грудня, 2019 Опубліковано 29 грудня, 2019 Почався обмін Микола Княжицький Видача вбивць Майдану - злочин. І ось чому. У нас часто посилаються на прецедент Гілада Шаліта- ізраїльського солдата, якого викрали терористи. На нього обміняли 1027 ув'язнених. Ці ув'язнені- як правило теж терористи з палестинських організацій. Вони усі були засуджені судом. Механізм звільнення був наступним: їх помилував президент Ізраїлю, але у акті вказав, що насправді ні народ, ні він не прощають їх. В Ізраїлі цей обмін сприйняли неоднозначно, він розділив суспільство. У нас є незаконні листи прокуратури і незаконна бездіяльність судів при політичній безвідповідальності президента. Ніхто нікого не засуджує, усі прощають злочинців. Ці злочинці є такими самими українцями, а не росіянами. Держава Зеленського просто заохочує злочин і зраду. Похвально, що дбають про українських заручників, жахливо, що прикриваються ними для заохочення злочинів проти українців. Петро Порошенко Рішення влади про обмін осіб, які причетні до злочинів проти учасників Революції Гідності, обірве останні ниточки до безпосередніх замовників злочинів, а вже зараз очевидно, що ці ниточки ведуть в Москву, до головного замовника — Путіна та його маріонетки Януковича. Прагнення росіян отримати беркутівців під свою юрисдикцію є публічним визнанням причетності Кремля до масових розстрілів на Майдані, а операція по обміну полоненими знадобилася винятково для того, аби замести злочини, які стали початком військової інтервенції Росії в Україну. ГО Родини "Небесної Сотні" 13 год · Ми, рідні Героїв Небесної Сотні обурені бездіяльністю правоохоронних органів, які не проявляють жодної реакції на дії, що містять ознаки кримінальних злочинів - погрози, залякування учасників Революції Гідності - з боку представників режиму Януковича. Така бездіяльність Нацполіції і ГПУ викликає запитання: невже керівництво цих органів забули, за що і проти чого збирався Майдан? Невже будуть терпіти хизування одіозного Портнова, який після масових вбивств його поплічниками наших рідних утік з країни, піджавши хвіст, а зараз осмілів до того, що роздає правоохоронцям доручення і прорікає реванш? Якщо нашим правоохоронцям відомо слово «честь», цим збиткуванням з пам‘яті наших рідних треба покласти край. Треба виключити із списку на обмін беркутівців, а натомість включити у цей список Портнова. Вимагаємо негайної правової реакції на погрози і антидержавну діяльність Портнова. Замість беркутів обміняти Портнова на полонених громадян України яких утримує країна агресор - Росія.
ВодолазПусты Опубліковано 29 грудня, 2019 Опубліковано 29 грудня, 2019 Интересно, а когда Сенцова меняли не шло все прахом...? Сенцов об обмене: То, за что боролись украинцы, идет прахом... Освобожденный из российского заключения политзаключенный Олег Сенцов считает, что Украина должна возвращать своих граждан из плена РФ и боевиков ОРДЛО, но не ценой осквернения ценностей. Источник: Сообщение Сенцова в Facebook от 29 декабря Прямая речь: "Часть наших пленных вернется домой. ... Кто-то останется в руках боевиков. Крымские татары и другие наши политзаключенные и дальше будут сидеть в российских тюрьмах. Невиновные. За это Украина отдаст настоящих убийц: российских наемников, харьковских террористов и пятерых беркутовцев". "И дело не только в том, что у нас почти не остается этого "мужского обменного фонда" и для нового возвращения своих заложников украинское правительство будет вынуждено в дальнейшем торговать интересами страны с врагом. А в том, что этот шаг лишает нас главного - справедливости . За эту справедливость мы стояли на Майдане, и смогли победить. За эту справедливость мы боремся и в дальнейшем, против оккупантов". Детали: Сенцов добавил, что страна "должна возвращать своих героев, но не ценой осквернения ценностей, за которые сражались герои, потому что они не скажут спасибо за то, что ... почти через шесть лет мы начали возвращаться в ту точку, с которой все началось, что то, за что боролись украинцы, идет прахом". Oleg Sentsov 4 hours ago Сьогодні, якщо нічого не зірветься, станеться обмін. Частина наших полонених повернеться додому. Але тільки частина. Не всі хлопці будуть звільнені навіть з ОРДЛО - хтось залишиться у руках бойовиків. Кримські татари та інші наші політв’язні і надалі будуть сидіти у російських в’язницях. Невинні. За це Україна віддасть справжніх вбивць: російських найманців, харківських терористів та п’ятьох беркутовців. І справа не тільки в тому, що в нас майже не залишається цього «чоловічо... See More
Radiola Опубліковано 29 грудня, 2019 Опубліковано 29 грудня, 2019 6 минут назад, ВодолазПусты сказал: Интересно, а когда Сенцова меняли не шло все прахом...? Коли міняли Сєнцова на цемаха - тоді тільки його видача мала великий негативний резонанс у суспільсві - нам це обіцяло неприємності з Нідерландами. Зараз віддали виконаців розстрілу активістів на Майдані. Це означає, що з вірогідністю 99,9% справа Майдану не буде доведена до завершення, не буде суду, не буде винних і покараних - а отже, не буде злочину і як наслідок - не буде замовників. Ви ж чули, що каже один з ваших українців: треба покарати провокаторів - тих, хто все це почав. А якщо росія вимагає видачі УКРАЇНСЬКОГО беркуту, то це означає, що вона зацікавлена в них. А у кого може бути інтерес до беркутні, які виконували наказ стріляти - тільки у тих, хто хоче їх покарати (і це не рашк), і у тих, хто замовляв злочин. Росія, включивши беркут в обмінний список, взяла відповідальність за їх злочин - а це може бути тільки у випадку, коли вона цей злочин замовила. Тому, з повною переконаністю тепер можна сказати: провокатором подій на Україні, які потім вилилися у агресію з боку росії - була сама росія. Це для мене не новина. А рашисти - ніколи цього не визнають. Будуть продовжувати плести нісенітниці, брехати, викручуватися, але не визнають очевидного. Тому, Сєнцов правий. А кловун позаздрить долі Порошенка.
ВодолазПусты Опубліковано 31 грудня, 2019 Опубліковано 31 грудня, 2019 Зеленский еще раз поговорил с Путиным 2275 просмотров Вторник, 31 декабря 2019, 12:11 Президент Владимир Зеленский провел телефонный разговор с президентом Российской Федерации Владимиром Путиным. Источник: пресс служба президента Украины Дословно: "Руководители государств поздравили друг друга с наступающими праздниками и проведенным взаимным освобождением удерживаемых лиц, которое состоялось 29 декабря. Также стороны приветствовали заключение контракта на транзит российского газа по территории Украины, подписанный накануне. Во время разговора главы государств также договорились немедленно перейти к согласованию списков для освобождения украинцев, в том числе и крымчан, находящихся в Крыму и на территории России, и русских, находящихся в Украине. Стороны выразили надежду на то, что полное прекращение огня вдоль линии разграничения на Донбассе начнется в ближайшее время".
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.