Гість lens Опубліковано 19 червня, 2008 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2008 А я вообще никогда не была.И не тянет?)) И я не была... И не тянет особенно)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Angelinushka Опубліковано 19 червня, 2008 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2008 А я вообще никогда не была.И не тянет?)) Ну, я не так давно на форуме, как ты с ТИКом)) Интересно было бы. наверное. Вы когда с Кити и Флай в Лузаноывке были, она меня звала, но я не могла тогда)) А так бы пришла. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Angelinushka Опубліковано 19 червня, 2008 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2008 А я вообще никогда не была.И не тянет?)) И я не была... И не тянет особенно)) Неужели неинтересно в реале познакомиться с кем-то конкретным?)) Я любопытная Варвара, мне любопытно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Olivi@ Опубліковано 19 червня, 2008 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2008 Давайте, я не против.В самом деле, давайте. Я перемещаюсь прям уже. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість TEAC Опубліковано 19 червня, 2008 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2008 Я знаю, что ты пиво пил, не умничай. Так что идём ко мне или как? я не против, но Акулина возражала вроде бы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість lens Опубліковано 19 червня, 2008 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2008 Неужели неинтересно в реале познакомиться с кем-то конкретным?)) Я любопытная Варвара, мне любопытно. Есть люди, с которыми действительно хотелось бы, но их совсем немного... А так - не хочу смешивать реал с виртуалом... Вот двоих человеков знаю в реальной жизни (еще до форумной), иногда мешает (ругаться) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Angelinushka Опубліковано 19 червня, 2008 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2008 Я знаю, что ты пиво пил, не умничай. Так что идём ко мне или как? я не против, но Акулина возражала вроде бы Она не знала, что здесь так медленно будет. Пошли. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість lens Опубліковано 19 червня, 2008 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2008 Я знаю, что ты пиво пил, не умничай. Так что идём ко мне или как? я не против, но Акулина возражала вроде бы Она не знала, что здесь так медленно будет. Пошли. Идем к тебе? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість TEAC Опубліковано 19 червня, 2008 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2008 Идем к тебе?ок Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Акулина Опубліковано 19 червня, 2008 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2008 Привет, мои дорогие!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Акулина Опубліковано 19 червня, 2008 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2008 Действительно, тут медленно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.