Гість Акулина Опубліковано 18 червня, 2008 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2008 Ну что? Гуляем тут? Модераторов нет, это точно. Есть всякие "залетные", бывают редко. Думаю, не помешают ;). С регистрацией никаких проблем. Минут пять - и на почту приходит активизация. В ночь с четверга на пятницу? Начнем в полночь? Светить этот форум не будем на нашем, все через ЛС или тут Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Акулина Опубліковано 18 червня, 2008 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2008 Ну как? Сойдет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Акулина Опубліковано 18 червня, 2008 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2008 Дорогая, я тебя заметила Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Olivi@ Опубліковано 18 червня, 2008 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2008 Ой, как тут уютненько))) И смайлики дурацкие. Канешна сойдёт)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість TEAC Опубліковано 19 червня, 2008 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2008 Приветик Да, тут тихо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість TEAC Опубліковано 19 червня, 2008 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2008 Ухожу до вечера Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість lens Опубліковано 19 червня, 2008 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2008 Приветики! Я уже тоже туточки)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Angelinushka Опубліковано 19 червня, 2008 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2008 Так когда мы встречаемся? Оливия, ты тут? Ау! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість TEAC Опубліковано 19 червня, 2008 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2008 Так когда мы встречаемся? Оливия, ты тут? Ау! Я пришел, но пока никого в онлайне нет: Сейчас посетителей на форуме: 3, из них зарегистрированных: 1, скрытых: 0 и гостей: 2 [ Администратор ] [ Модератор ] Больше всего посетителей (399) здесь было Вт Июн 26, 2007 12:14 am Зарегистрированные пользователи: TEAC Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Olivi@ Опубліковано 19 червня, 2008 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2008 Я тути. Но рано ещё. :? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Angelinushka Опубліковано 19 червня, 2008 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2008 Да, мы тоже тут. Давайте в 10 начнём, ребяты! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість TEAC Опубліковано 19 червня, 2008 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2008 я уже буду за компом сидеть пока не засну, так что чем раньше начнём пить, тем лучше. Предлагаю не позже десяти начать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Angelinushka Опубліковано 19 червня, 2008 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2008 Оливия, ты тут уже? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Olivi@ Опубліковано 19 червня, 2008 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2008 Ангелинушка, с прошедшим тебя днём рождения))) Я уже рюмочку за тебя поднимаю. Желаю гармонии.)) Мы, близнецы, вечно не знаем. чего хотим))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість TEAC Опубліковано 19 червня, 2008 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2008 Olivi@ прсоиединяюсь. За вас двоих поднимаю с наилучшими пожеланиями. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість TEAC Опубліковано 19 червня, 2008 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2008 Мы, близнецы, вечно не знаем. чего хотим))) Всё вы знаете, просто не зацикливаетесь на желаниях)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Olivi@ Опубліковано 19 червня, 2008 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2008 TEAC, ты не форумовки ходишь? Я была всего один раз. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Angelinushka Опубліковано 19 червня, 2008 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2008 Спасибо, дорогая! Про не знаем чего хотим - это 100%. И вечно же чего-то хочется)) Я тоже поднимаю ( ты коньяк пьёшь, как обещала?) рюмочку за нас красивых, прекрасных, замечательных. Правда, TEAC? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість TEAC Опубліковано 19 червня, 2008 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2008 Только на политические и крайне редко. Раз пять был. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Angelinushka Опубліковано 19 червня, 2008 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2008 Мы, близнецы, вечно не знаем. чего хотим))) Всё вы знаете, просто не зацикливаетесь на желаниях)))) Считаешь это лишнее, зацикливаться на желаниях?)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Angelinushka Опубліковано 19 червня, 2008 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2008 TEAC, ты не форумовки ходишь? Я была всего один раз. А я вообще никогда не была. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість lens Опубліковано 19 червня, 2008 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2008 Спасибо, дорогая! Про не знаем чего хотим - это 100%. И вечно же чего-то хочется)) Я тоже поднимаю ( ты коньяк пьёшь, как обещала?) рюмочку за нас красивых, прекрасных, замечательных. Правда, TEAC? Ангелинушка, и я тебя с Днем рождения поздравляю! Чтобы все было хорошо! Будь нам (себе - в первую очередь), пожалуйста, счастливой! Всем - привет! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Olivi@ Опубліковано 19 червня, 2008 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2008 Ой, как медленно отправляются сообщения(( Может нам к Ангелинушке в одесский профиль переместиться? А потом можно все почистить. В смысле наши нетрезвые речи)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Angelinushka Опубліковано 19 червня, 2008 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2008 Спасибо, дорогая! Про не знаем чего хотим - это 100%. И вечно же чего-то хочется)) Я тоже поднимаю ( ты коньяк пьёшь, как обещала?) рюмочку за нас красивых, прекрасных, замечательных. Правда, TEAC? Ангелинушка, и я тебя с Днем рождения поздравляю! Чтобы все было хорошо! Будь нам (себе - в первую очередь), пожалуйста, счастливой! Всем - привет! Спасибо, дорогая! У нас с Оливией в один день ДР. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість TEAC Опубліковано 19 червня, 2008 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2008 Спасибо, дорогая! Про не знаем чего хотим - это 100%. И вечно же чего-то хочется)) Я тоже поднимаю ( ты коньяк пьёшь, как обещала?) рюмочку за нас красивых, прекрасных, замечательных. Правда, TEAC? Правда что за красивых, прекрасных, замечательных. Но я не коньяк выпил, а пиво, Ленс жду. Если она передумает и будет пить коньяк, мне придется смешать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість lens Опубліковано 19 червня, 2008 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2008 Спасибо, дорогая! Про не знаем чего хотим - это 100%. И вечно же чего-то хочется)) Я тоже поднимаю ( ты коньяк пьёшь, как обещала?) рюмочку за нас красивых, прекрасных, замечательных. Правда, TEAC? Правда что за красивых, прекрасных, замечательных. Но я не коньяк выпил, а пиво, Ленс жду. Если она передумает и будет пить коньяк, мне придется смешать. Не, не передумаю... Я девушка строгих правил - сказала пиво, значит, пиво))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Angelinushka Опубліковано 19 червня, 2008 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2008 Ой, как медленно отправляются сообщения(( Может нам к Ангелинушке в одесский профиль переместиться? А потом можно все почистить. В смысле наши нетрезвые речи)) Давайте, я не против. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Olivi@ Опубліковано 19 червня, 2008 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2008 А я вообще никогда не была.И не тянет?)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість TEAC Опубліковано 19 червня, 2008 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2008 Считаешь это лишнее, зацикливаться на желаниях?)) не в характере близнецов это) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Angelinushka Опубліковано 19 червня, 2008 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2008 Я знаю, что ты пиво пил, не умничай. Так что идём ко мне или как? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.