Гість бандерлог Опубліковано 14 листопада, 2013 Опубліковано 14 листопада, 2013 Ничего, будет и на нашей улице праздник!! :lol:Коли? Ото мавпи ще ні разу не були при владі. І в Раді не були, і в кабміні. Коли прийде час мавпячої влади - ото буде свято! Бананів усім закупимо!!! Просторні клітини побудуємо! А президентом Юлю-маму поставимо. В помічники їй двох шимпанзів дамо для солідності.Мавп до влади! Слава бананам!
Дэна Опубліковано 14 листопада, 2013 Опубліковано 14 листопада, 2013 Да, якось не в тему ти САИ про "горшки" - він то добре знає, що всі ми під Богом ходимо, а тоді бац. і за тобою нема кому винести. Одним словом - ідіотка, але це вже між собою розбирайтеся, голубки. Вот оно - лицо галичан!
Дэна Опубліковано 14 листопада, 2013 Опубліковано 14 листопада, 2013 .http://for-ua.com/ukraine/2009/01/19/105306.html
За У проти М. Опубліковано 15 листопада, 2013 Опубліковано 15 листопада, 2013 Коли? Ото мавпи ще ні разу не були при владі. І в Раді не були, і в кабміні. Коли прийде час мавпячої влади - ото буде свято! Бананів усім закупимо!!! Просторні клітини побудуємо! А президентом Юлю-маму поставимо. В помічники їй двох шимпанзів дамо для солідності. Мавп до влади! Слава бананам! Буде все у свій час, кожному хрукту по дині. :lol: А, мавпи сало не їдять, значіт вони маскалі. :lol: ГУСКІЙ ЗНАЧІТ ТРЄЗВИЙ - Валєра атвєчаєт. :lol:
САИ Опубліковано 15 листопада, 2013 Опубліковано 15 листопада, 2013 Буде все у свій час, кожному хрукту по дині. :lol: А, мавпи сало не їдять, значіт вони маскалі. :lol: ГУСКІЙ ЗНАЧІТ ТРЄЗВИЙ - Валєра атвєчаєт. :lol: А москали сало їдять, значит, по твоей логике, они украинцы? Не, Кузя, у тебя всё таки с логикой прблемы, у тебя вмксто неё логистика... Вот ты, если бы у тебя гроши были, ел бы бананы, значит ты, Кузя, гиббон. Так?? :blink:
САИ Опубліковано 15 листопада, 2013 Опубліковано 15 листопада, 2013 Да, якось не в тему ти САИ про "горшки" - він то добре знає, що всі ми під Богом ходимо, а тоді бац. і за тобою нема кому винести. Одним словом - ідіотка, але це вже між собою розбирайтеся, голубки. Ну и чем ты лучше рабиновича, или Жирафочки?
Дэна Опубліковано 15 листопада, 2013 Опубліковано 15 листопада, 2013 Ну и чем ты лучше рабиновича, или Жирафочки?Была бы лучше - не находилась бы с ними в одной компании. Бог их всех на одной барже сводит, чтобы потом....
Орiана Опубліковано 15 листопада, 2013 Опубліковано 15 листопада, 2013 Ну и чем ты лучше рабиновича, или Жирафочки? Скромна ти людина, як я подивлюся - себе у цей список не вписав. А як ти вважаєш - дожити до віку Дени і не розуміти такої простої істини - це щастя?
Орiана Опубліковано 15 листопада, 2013 Опубліковано 15 листопада, 2013 Была бы лучше - не находилась бы с ними в одной компании. Бог их всех на одной барже сводит, чтобы потом.... Комашка ти безтурботна - ні горя, ні турбот - коли б САИ був чесною людиною - він би тобі сказав, що надав би перевагу баржі, де ми з Юлькою, а не там де ти. Але він брехло і сцикун - тому не скаже. Хоча мені цього не треба, бо я ЗНАЮ, а ти, дурепа, ніколи не зрозумієш чому.
САИ Опубліковано 15 листопада, 2013 Опубліковано 15 листопада, 2013 Ты перешла на оскорбления, значит я прав. ПС. На одной барже с вами? Я, Оришка, к садомазохизму отношусь отрицательно.
Орiана Опубліковано 15 листопада, 2013 Опубліковано 15 листопада, 2013 Ты перешла на оскорбления, значит я прав. ПС. На одной барже с вами? Я, Оришка, к садомазохизму отношусь отрицательно. Якщо полічити скільки ти мене ображав... Мож ти не повіриш, але в моєму житті нема жодної людини, до якої б я ставилася з неприязню. Я вважаю, що кожна людина має право на шанс, ще раз і ще раз... Треба тільки хотіти його і ще - на ображених возять воду - і щоб ти не казав, але ти б вибрав наше з Юлькою товариство, а ще б не був проти ЗаУма і Коріна. І це так!
Дэна Опубліковано 15 листопада, 2013 Опубліковано 15 листопада, 2013 Скромна ти людина, як я подивлюся - себе у цей список не вписав. А як ти вважаєш - дожити до віку Дени і не розуміти такої простої істини - це щастя? Боишься не дожить? Будешь себя так вести - точно не доживешь!
Дэна Опубліковано 15 листопада, 2013 Опубліковано 15 листопада, 2013 Якщо полічити скільки ти мене ображав... Мож ти не повіриш, але в моєму житті нема жодної людини, до якої б я ставилася з неприязню. Я вважаю, що кожна людина має право на шанс, ще раз і ще раз... Треба тільки хотіти його і ще - на ображених возять воду - і щоб ти не казав, але ти б вибрав наше з Юлькою товариство, а ще б не був проти ЗаУма і Коріна. І це так! Нет на свете человека, который бы не пожелал тебя "ображать"!!! Даже матерщинник и "астральник" раби (Корин) от тебя устает.
За У проти М. Опубліковано 16 листопада, 2013 Опубліковано 16 листопада, 2013 Ну и чем ты лучше рабиновича, или Жирафочки? Я не лучше, я хуже. :lol:
САИ Опубліковано 16 листопада, 2013 Опубліковано 16 листопада, 2013 Я не лучше, я хуже. :lol: Кто бы сомневался...
За У проти М. Опубліковано 16 листопада, 2013 Опубліковано 16 листопада, 2013 А москали сало їдять, значит, по твоей логике, они украинцы? Не, Кузя, у тебя всё таки с логикой прблемы, у тебя вмксто неё логистика... Вот ты, если бы у тебя гроши были, ел бы бананы, значит ты, Кузя, гиббон. Так?? :blink: Те маскали, которые едят сало в прошлом были Украинцы. :lol: Я не ем бананы, не хочу походить на некоторых присуствующих, лазающих по деревьях. :lol:
САИ Опубліковано 16 листопада, 2013 Опубліковано 16 листопада, 2013 Я не ем бананы, не хочу походить на некоторых присуствующих, лазающих по деревьях. :lol: А зря. Бананы содержат кальций, полезный для седца... Так что если у тебя этот орган в наличии, ешь бананы.
Дэна Опубліковано 16 листопада, 2013 Опубліковано 16 листопада, 2013 Те маскали, которые едят сало в прошлом были Украинцы. :lol: Я не ем бананы, не хочу походить на некоторых присуствующих, лазающих по деревьях. :lol:Тебе на присутствующих походить и не удастся)).
За У проти М. Опубліковано 16 листопада, 2013 Опубліковано 16 листопада, 2013 А зря. Бананы содержат кальций, полезный для седца... Так что если у тебя этот орган в наличии, ешь бананы. У меня для сердца другое лекарство, любовь женщин и приятный секс.
За У проти М. Опубліковано 16 листопада, 2013 Опубліковано 16 листопада, 2013 Тебе на присутствующих походить и не удастся)).А, мне и не нужно, зачем мне высокоинтелегентному походить на мавпу, а вот тебя в самый раз. :lol:
Дэна Опубліковано 16 листопада, 2013 Опубліковано 16 листопада, 2013 У меня для сердца другое лекарство, любовь женщин и приятный секс.Во сне...Хороший пост для раздела "Фантастика".
За У проти М. Опубліковано 16 листопада, 2013 Опубліковано 16 листопада, 2013 Во сне...Хороший пост для раздела "Фантастика". Тебе фантастика, потому, что на такую вредную старушку никто внимания не обращает. У тебя уже давно все позаростало без любви и ласки. :lol:
Дэна Опубліковано 16 листопада, 2013 Опубліковано 16 листопада, 2013 Тебе фантастика, потому, что на такую вредную старушку никто внимания не обращает. У тебя уже давно все позаростало без любви и ласки. :lol:Откуда такая забота происходит? Неужто от пресыщения женским вниманием? :lol:П.С. Тоже хороший материал для раздела "Фантастика".
За У проти М. Опубліковано 16 листопада, 2013 Опубліковано 16 листопада, 2013 Откуда такая забота происходит? Неужто от пресыщения женским вниманием? :lol: П.С. Тоже хороший материал для раздела "Фантастика". И где забота? Это константация факта, у тебя секс только с вибратором. :lol:
Дэна Опубліковано 16 листопада, 2013 Опубліковано 16 листопада, 2013 И где забота? Это констатация факта, у тебя секс только с вибратором. :lol:Когда подглядывал? Когда в одиночестве тосковал и наконец-то добрался?? П.С. Ты уверен, что ты, например, лучше вибратора? :o Это тоже подходящий пост для темы "Фантастика".
За У проти М. Опубліковано 16 листопада, 2013 Опубліковано 16 листопада, 2013 Когда подглядывал? Когда в одиночестве тосковал и наконец-то добрался?? П.С. Ты уверен, что ты, например, лучше вибратора? :o Это тоже подходящий пост для темы "Фантастика". Лучше, вибратор так не может. :lol:
Дэна Опубліковано 16 листопада, 2013 Опубліковано 16 листопада, 2013 Лучше, вибратор так не может. :lol:Любитель фантастики "на проводе".
За У проти М. Опубліковано 17 листопада, 2013 Опубліковано 17 листопада, 2013 Любитель фантастики "на проводе". Для Дэны. Вы любите розы? а я на них срал! стране нужны паровозы, нам нужен металл! товарищ! не охай, не ахай! не дёргай узду! коль выполнил план, посылай всех в пизду не выполнил - сам иди на хуй. Претензии к Маяковскому. :lol:
За У проти М. Опубліковано 17 листопада, 2013 Опубліковано 17 листопада, 2013 Ветер веет с юга И луна взошла, Что же ты, блядюга, Ночью не пришла? Не пришла ты ночью, Не явилась днем. Думаешь, мы дрочим? Нет! Других ебём! Угадай Поэта. :lol:
За У проти М. Опубліковано 17 листопада, 2013 Опубліковано 17 листопада, 2013 Не те бляди, что хлеба ради спереди и сзади дают нам ебти, Бог их прости! А те бляди - лгущие, у гадиков сосущие, нуждающим не дающие - вот бляди сущие, мать их ети!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.