Гість Rewqa Опубліковано 5 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2014 Це кінець всьому! Не знаю точно, що відбулося 28 листопада на Запорізькій АЕС, але, судячи з того, що бачу, це кранти. У мене друзі божевільні екстримали, вічно ганяють в різні небезпечні місця, от і на Запорізьку АЕС, як дізналися про аварії, відразу рвонули. Коротше, за 30 км навколо виставлений кордон з міліції та співробітників ДАІ, взагалі нікого не пропускають. Вони вирішили обхідними шляхами потрапити, минаючи трасу, в результаті ближче до станції їх зустріли вже бойовики Національної гвардії і попередили, що якщо хлопці не звалять, то за ним відкриють вогонь на поразку. Що цікаво, всі одягнені в химзахисні костюми. Загалом, друзям довелося звалити по-добру, по-здорову, але заміри Гейзером вони встигли зробити. В районі приблизно 25 км від станції він показав 189 мкР/год... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2014 Це кінець всьому! вже бойовики Національної гвардії Йди вішайся дєбіл ти проколовся :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 5 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2014 Йди вішайся дєбіл ти проколовся :lol: ты подумала о том же , что и я ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
arhipoff Опубліковано 18 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 18 грудня, 2014 Пока только конец независимости Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
LesyaUkrainka Опубліковано 18 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 18 грудня, 2014 Це кінець всьому! Не знаю точно, що відбулося 28 листопада на Запорізькій АЕС, але, судячи з того, що бачу, це кранти. У мене друзі божевільні екстримали, вічно ганяють в різні небезпечні місця, от і на Запорізьку АЕС, як дізналися про аварії, відразу рвонули. Коротше, за 30 км навколо виставлений кордон з міліції та співробітників ДАІ, взагалі нікого не пропускають. Вони вирішили обхідними шляхами потрапити, минаючи трасу, в результаті ближче до станції їх зустріли вже бойовики Національної гвардії і попередили, що якщо хлопці не звалять, то за ним відкриють вогонь на поразку. Що цікаво, всі одягнені в химзахисні костюми. Загалом, друзям довелося звалити по-добру, по-здорову, але заміри Гейзером вони встигли зробити. В районі приблизно 25 км від станції він показав 189 мкР/год... В тому, що 28 листопада на Запорізькій АЕС відбувся викид радіації не має сумніву, в ці дні люди навіть з сусідних областей почувалися погано. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 18 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 18 грудня, 2014 В тому, що 28 листопада на Запорізькій АЕС відбувся викид радіації не має сумніву, в ці дні люди навіть з сусідних областей почувалися погано.у тебя поразительно похожий кацапячий акцент, как у автора темы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.