Перейти до змісту
Український політичний форум

Премьер Юлия Тимошенко

Гість Uschakov

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Майор, ну хто тобі дохтур, коли ти при кожній згадці про бидло - себе впізнаєш? :lol: :lol: :lol:

Не будь ним!!! Ось і все!!!

А кто здесь говорит про быдло? Вроде и не я.

Халва-халва?

Желание побыстрее выпендриться, не считаясь со смыслом. Вот это и следует лечить....

• Відповідей 2,7 тис
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

Алкоголик и наркоман со стажем. ....

Связист-наркоман? :o

......интересно наблюдать поведение бесноватой самозванки, особо, когда злость и желание выплеснуть свой яд, превышает смысл постов.....

А почему "самозванка"? Вон как жирафочка переживала, когда она пропала! ;) Далее - по тексту :rolleyes:

Опубліковано

Связист-наркоман? :o

А почему "самозванка"? Вон как жирафочка переживала, когда она пропала! ;) Далее - по тексту :rolleyes:

Так ведь я не элитный украинец, а "хохол вульгарис", ни к королям, ни к королевам не приучен. Это для тех, кого вышеназванные иначе как быдлом не называли.

....Связист-наркоман?....

Можно и так сказать. Радиолюбитель с солидным стажем. Мастер КВ радиоспорта. Позывные за жизнь: UB5UBK, UT5UBK, US8IEZ....

Опубліковано

....Связист-наркоман?....

Можно и так сказать. Радиолюбитель с солидным стажем. Мастер КВ радиоспорта. Позывные за жизнь: UB5UBK, UT5UBK, US8IEZ....

У меня коллега по работе - КМС по "охоте на лис". А как проводят соревнования по КВ радиоспорту?

Опубліковано

У меня коллега по работе - КМС по "охоте на лис". А как проводят соревнования по КВ радиоспорту?

Когда-то был лично знаком с корифеем - лисоловом, знаменитейшим Юрой Гречихиным.

А соревнования, как и везде. Сначала областные - отборочные, затем республиканские, далее были Союзные, затем мировые. Заявки на командный или личный зачёт. В принципе, с личным зачётом, можно было участвовать в соревнованиях любой страны. Лично я, мастерский норматив, защитил в болгарских соревнованиях.....

Опубліковано

..... соревнования, как и везде. Сначала областные - отборочные, затем республиканские, далее были Союзные, затем мировые. Заявки на командный или личный зачёт. В принципе, с личным зачётом, можно было участвовать в соревнованиях любой страны. Лично я, мастерский норматив, защитил в болгарских соревнованиях.....

Я не о том. Охота на лис - в общих чертах понятно (в 8, 9 и 10 классах попадал в сборную школьников района по спортивному ориентированию). А что делают на соревнованиях по КВ радиоспорту?

Опубліковано

Я не о том. Охота на лис - в общих чертах понятно (в 8, 9 и 10 классах попадал в сборную школьников района по спортивному ориентированию). А что делают на соревнованиях по КВ радиоспорту?

Наверное установить с кем-то связь... я так думаю
Опубліковано

Ясно. Определяется время и продолжительность соревнований, это обычно сутки. Диапазоны. Обычно, это телеграфные соревнования. В зачёт идёт наибольшее количество проведенных связей с различными странами и государствами. Здесь главное, это скорость и количество подтверждённых связей, что и определяет степень первенства. В крупных соревнованиях, основной критерий успеха, это доскональное владение азбукой Морзе (приём и передача) и состав аппаратуры. Приёмник, передатчик, антенна. Забугорным было легче, у них наличествовали радиолюбительские девайсы промышленного изготовления, у нас-же, была самодельщина. И тем не менее, задних не пасли. Можно было не стать чемпионом, но выполнить норму разряда или мастера. Заодно, набрать к-во необходимых связей для получения какого-либо диплома. Я, на норму мастера, работал на составе аппаратуры, который содрал с рабочего места Э.Т. Кренкеля. Когда бывал в Москве, то частенько работал с его радиостанции RAEM. В память о тех годах, остался раритет - удостоверение общественного радиоконтролёра, с его подписью. И оказался прав. Антенну, где-то год строил. И в итоге, не особо и напрягался....
Опубліковано

При таких соревнованиях каждый размещается у себя на дому? Или надо собираться всем вместе? (Для избежания "подстав")

Опубліковано

О.Рар: у Європі склалося враження, що з українською опозицією все не зовсім чисто

КИЇВ. 16 липня. УНН. Німецький політолог Олександр Рар в ексклюзивному коментарі УНН розповів, що наразі німецька спільнота дещо втомилася від інформаційних повідомлень щодо "авторитарного режиму Януковича", футбольного турніру ЄВРО-2012, екс-прем‘єра Ю.Тимошенко. Політолог відзначив, що пересічні громадяни Україною не цікавляться. Вони зараз більше переймаються з приводу фінансової кризи та бояться, щоб у Європі ситуація не погіршилася. Проте, за його словами, українська тема на шпальти західних ЗМІ знову повернеться восени, оскільки попереду в Україні важливі парламентські вибори, від яких залежать подальші стосунки між Україною та ЄС.

"Місяць, або місяця два, зокрема травень-червень, усі писали про чемпіонат Європи, і вся преса була в гущині подій, фокус був саме на Польщу, на Україну. Тепер цей захід закінчився, і так влаштовані західні ЗМІ, що відчувається якась втома через українську тему. ЗМІ швидко забувають про те, що відбувалося й шукають нового розвитку, нових моментів, про які можна писати й говорити. ... Також тема Юлії Тимошенко не фігурує в західних ЗМІ", – сказав він.

Щодо теми ураїнської екс-прем‘єрки на шпальтах європейських, і зокрема німецьких видань, О.Рар зазначив, що тема повернеться й поки буде жива. "По-перше, Юлія Тимошенко – політик, який настільки спокушений цими можливостями та знаннями як грати на медійному полі. Вона всю свою кар’єру, усе своє життя на цьому вибудувала. Вона це вміє робити і, безумовно, про себе нагадає", – відзначив він.

Що стосується української політики, на думку німецького політолога, після літніх перерв, і починаючи з середини вересня до кінця жовтня будуть знову писати про Україну, дивитись за тим, як почнеться виборча кампанія виборів до Верховної Ради з ракурсу чи демократично проходять ці вибори, чи ні. "І, безумовно, якщо буде складатись враження на Заході, що (українську – Ред.) опозицію принижують, чи не пускають кудись, у неї (української опозиції – Ред.) будуть всі можливості свою критику висловлювати на сторінках західних ЗМІ. Це завжди так. Тоді знову тема Юлії Тимошенко, опозиції, авторитарної влади Януковича буде фігурувати в західних ЗМІ. Я думаю, що у вересні інтерес до України відродиться, тому що у вас подія, у вас дуже важливі вибори. Від цього теж багато залежить, і тому Європа буде на них дивитися", – наголосив політолог.

Крім того, О.Рар поділився європейською практикою та застеріг щодо неправдивих заяв з боку провладних і опозиційних таборів. "Правда повинна визначатися судами. Дійсно, є суди, які можуть визначити, що таке наклеп, а що – ні. У Європі з приводу України та дієвості опозиції за останні роки склалося враження, що з українською опозицією все теж не зовсім чисто, що теж застосовують методи провокації. Але в той самий час, те ж саме, як і в Білорусі, коли говорять "а що їм робити, якщо їм не дають такого просторого політичного поля, яке опозиція має в усіх європейських державах і у неї є вихід на всі ЗМІ, на всі телевізійні канали, де є відкриті дебати між правлячою та опозиційною партією", – відзначив він.

Експерт також наголосив, що проблема в Україні – те, що опозиція не має того правового статусу, політичного статусу, яким вона користується в європейських країнах. "У Європі опозиція програє вибори, йде і не критикує уряд. Потім, коли опозиція повертається назад у владу, ті, хто при владі, йдуть в опозицію. ... А в Україні влада тримається за владу, принижує опозицію, не дає можливості чесно боротися за владу на виборах, тому складається постійно враження, що адміністративний чи авторитарний ресурс на виборах використовується владою, щоб видавлювати опозицію. При чому я не говорю про Януковича. Коли Юлія Тимошенко та Ющенко була при владі, було те ж саме", – підкреслив він.

Між тим, політолог відзначив, що пересічні громадяни в Європі Україною не цікавляться. Вони зараз більше переймаються з приводу фінансової кризи та бояться, щоб у Європі ситуація не погіршилася. "Події у Греції чи Іспанії турбують пересічного громадянина набагато більше, ніж Юлія Тимошенко чи "авторитарна" система в Україні", – наголосив він.

Але, за словами експерта, річ у тім, що політики чи вища еліта все одно цим питанням займаються, і це теж чимало значить. "Усе одно обговорення України проходить у парламенті Європи, і питання асоціації України з Європейським Союзом буде обговорюватися, тому політичний інтерес України, особливо з урахуванням виборів, у європейців є, і применшувати його не потрібно. Тим більше, що Україна й сама орієнтується і на Захід, і на Схід, тому їй важливо, що про неї думають і на Заході", – зауважив О.Рар.

Він додав, що спочатку все було зациклено на Ю.Тимошенко: випускайте Тимошенко, і тоді ми з вами будемо розмовляти, не випустите Тимошенко – вам буде погано. Зараз Європа хоче наближуватися до України, хоче прийняти Україну рано чи пізно, можливо, не до Європейського Союзу, але наблизити до європейської родини. Тому зараз риторика інша: проведіть чесні, демократичні вибори до українського парламенту і, якщо українці винесуть свій вердикт і все буде чесно, по-європейському, то Європа готова дуже багато переглянути і дуже позитивно розвивати відносини з Україною.

Джерело: УНН

*http://www.unn.com.ua/ua/exclusive/822464-o.rar:-v-evropi-sklalos-vrageennya,-scho-z-ukrayinskoyu-opozitsieyu-vse-ne-zovsim-chisto

Опубліковано

Цитата

О.Рар: у Європі склалося враження, що з українською опозицією все не зовсім чисто

КИЇВ. 16 липня. УНН. Німецький політолог Олександр Рар в ексклюзивному коментарі УНН розповів, що наразі німецька спільнота дещо втомилася від інформаційних повідомлень щодо "авторитарного режиму Януковича", футбольного турніру ЄВРО-2012, екс-прем‘єра Ю.Тимошенко. Політолог відзначив, що пересічні громадяни Україною не цікавляться.

Бедная власть! Несчастная оппозиция! Остаётся им только друг другом "цікавитися" :lol:

Опубліковано

При таких соревнованиях каждый размещается у себя на дому? Или надо собираться всем вместе? (Для избежания "подстав")

Коллективные радиостанции, по месту регистрации, индивидуальные, по месту жительства.

Общественные радиоконтролёры, могут наблюдать за соблюдением правил, даже явочным порядком....

Опубліковано

Коллективные радиостанции, по месту регистрации, индивидуальные, по месту жительства.

Общественные радиоконтролёры, могут наблюдать за соблюдением правил, даже явочным порядком....

Спасибо, стало понятнее. Однако, такие соревнования всё равно предполагают высокий уровень честности :rolleyes:

Опубліковано

Спасибо, стало понятнее. Однако, такие соревнования всё равно предполагают высокий уровень честности :rolleyes:

На индивидуальной радиостанции, практически невозможно схимичить. Каждый коллега, он-же и соперник. Всем известен состав аппаратуры того или иного, соответственно категории, мощность излучения, антенны, личное мастерство, а также т.н. почерк - индивидуальная особенность каждого.

При работе на коллективках, там есть возможности, но могут быть ограничены присутствием радиоконтролёров.....

Опубліковано

На индивидуальной радиостанции, практически невозможно схимичить. Каждый коллега, он-же и соперник. Всем известен состав аппаратуры того или иного, соответственно категории, мощность излучения, антенны, личное мастерство, а также т.н. почерк - индивидуальная особенность каждого.

При работе на коллективках, там есть возможности, но могут быть ограничены присутствием радиоконтролёров.....

Вы часом не с Тимошенко решили КВ-связь наладить? ;)

Опубліковано

Вы часом не с Тимошенко решили КВ-связь наладить? ;)

Побый мэнэ Божэ.

А можно вопросом на вопрос?

Какая из украинок, лучше и полезнее для Украины, Тимошенко или Ориана ?.....

Опубліковано

Побый мэнэ Божэ.

А других вариантов нет? А то как на выборах президента.

Опубліковано

На индивидуальной радиостанции, практически невозможно схимичить. ....

Ну и хорошо! :rolleyes: А то я в 19 лет начал баскетбол судить (облсоветы "Спартака", "Трудовых резервов") - насмотрелся ещё тогда, :angry: Потом привык ;)

Опубліковано

Побый мэнэ Божэ.

Люди добрі, а ВОНО мене і тут згадує і в ряд з Тимошенко ставить... :o

А це вже реально - СЛАВА - причому руками самої свори :lol:

А ВОНО таке недалеке, не розуміє - пропади воно на рік, ніхто про нього навіть не згадає - всі будуть говорити про МЕНЕ, навіть якщо мене вже не буде :o

Опубліковано

Побый мэнэ Божэ.

Да, то я так... попыталась с темой увязать ;)

Сейчас в меня опять могут полететь камни... но отвечу, как всегда честно

-Одне гімно, а друге - чорт знає шо (как говаривала моя бабушка - стилистику сохранила) :lol:

А если серьйозно, то от Ори конечно меньше. Ибо она только и может. что по форумам по3,14здеть...

Опубліковано

Ну и хорошо! :rolleyes: А то я в 19 лет начал баскетбол судить (облсоветы "Спартака", "Трудовых резервов") - насмотрелся ещё тогда, :angry: Потом привык ;)

Коли людина згадує лише минуле - це вже гаплик - у майбутньому нічого доброго вже не чекає.

Тук-тук, той що в танку - ти не заблудився? - тут про політику пишуть, принаймні хоча б один пост на тему.

Опубліковано

Да, то я так... попыталась с темой увязать ;)

Сейчас в меня опять могут полететь камни... но отвечу, как всегда честно

-Одне гімно, а друге - чорт знає шо (как говаривала моя бабушка - стилистику сохранила) :lol:

А если серьйозно, то от Ори конечно меньше. Ибо она только и может. что по форумам по3,14здеть...

А твоя розумна баба нічого не писала про ТОГО, хто це гімно активно зрощував?

Чи ти по своїй звичці - лише в норі сиділа - ну як тут, на форумі і висовувалася лиш коли можна було тявкнути з-за спини?

Тоді да, ти до гімна відношення не маєш, бо ти взагалі - пусте місце. А цей факт пояснює, чому ти згадуєш таких як я, чи та покійна жінка - але ніхто не згадує тебе, навіть на твоєму форумі, де ти модератор :lol: :lol: :lol:

Опубліковано

Всё, как и предполагалось. Засучило ножками. Такая себе заводная обезьянка в вышиванке.

Подкрутишь пружинку, оно и пошло рожи корчить. Чудо советской механики, раритет....

Опубліковано

Люди добрі, а ВОНО мене і тут згадує і в ряд з Тимошенко ставить... :o

А це вже реально - СЛАВА - причому руками самої свори :lol:

А ВОНО таке недалеке, не розуміє - пропади воно на рік, ніхто про нього навіть не згадає - всі будуть говорити про МЕНЕ, навіть якщо мене вже не буде :o

Тут вы правы, как никогда. Такое у.... убоище забыть, действительно трудно. Надо полагать, на всю Львовскую область, всего пара. ....

Ну а для того, чтобы полюбоваться на кривляющегося паяца, периодически дёргаю за верёвочку.

И нефиг тут удивляться. Это вы, а не я меня врагом к себе назначили, так что получайте свой паёк с полным сознанием своего ничтожества, выдаваемого за экстраординарность....

Опубліковано

Всё, как и предполагалось. Засучило ножками. Такая себе заводная обезьянка в вышиванке.

Подкрутишь пружинку, оно и пошло рожи корчить. Чудо советской механики, раритет....

Помните про обезьяну... к красивым или к умным..

И что ей бедолаге делать? Так и разрывается на части... может таки разорвется? ;)

Опубліковано

Помните про обезьяну... к красивым или к умным..

И что ей бедолаге делать? Так и разрывается на части... может таки разорвется? ;)

Ну а тобі яке діло до мавпочки - у неї хоч друзі не пісяються в труси (майор, ти зацінив, на цей раз я правильно написала, не портянки, а труси).

Нормальна б дякувала такій як я - що вмію істинне чоловіче проявити - але не ти, бо тобі запісяні чоловіки в кайф.

Тьху, гидота...

Опубліковано

Тут вы правы, как никогда. Такое у.... убоище забыть, действительно трудно.

А це тому, хрон, що у мене що не слово - то тобі по тіменечку - навіть якщо тебе не згадую. А оскільки сам ти шмата для витирання ніг - ну ось для такої тіп амазонкою як рижа - ти нічого путнього мені заперечити не можеш - звідси і злоба, і онурез, і дефекти виховання і повна деградація чоловічої сутності.

Каюсь, не хотіла, не спеціально, від природи у мене такий дар - надто ЖІНКА я і ведуться на мене переважно Чоловіки, жіноподібні особини чоловічої статі почувають себе незручно. Тому так...

...а війна - це не до мене - тут інша предводителька, а ти, як належить сворному - їй служиш, підгавкуєш.

Опубліковано

Иг. Ол.!

Огромная к Вам просьба. Хотя и понимаю, что тяжеловыполнимая.

Не пытайтесь ничего доказывать и пояснять - бесполезно. Всё равно извратит, переиначит, вывернет по своему.

Вы же видите, что я вообще перестала что-либо писать о себе. Так для того, чтобы выудить хоть какую-то информацию она бегала и к нам на форум, и к Юле. Но я и там перестала писать о личном. А на нашем убрала все, что было написано раньше. И фотографии удалила.

Опубліковано

Иг. Ол.!

Огромная к Вам просьба. Хотя и понимаю, что тяжеловыполнимая.

Не пытайтесь ничего доказывать и пояснять - бесполезно. Всё равно извратит, переиначит, вывернет по своему.

Вы же видите, что я вообще перестала что-либо писать о себе. Так для того, чтобы выудить хоть какую-то информацию она бегала и к нам на форум, и к Юле. Но я и там перестала писать о личном. А на нашем убрала все, что было написано раньше. И фотографии удалила.

А чого б звідси удалилася, якщо так - а то сунешся зі своїм особистим, коли тебе ніхто не запитується, до чужого носа пхаєш без дозволу, а потім, коли притиснуть: гвалт, грабують!!!

Ти вже дійсно, або труси одінь, або хрест зніми :o

Опубліковано

А це тому, хрон, що у мене що не слово - то тобі по тіменечку - навіть якщо тебе не згадую. А оскільки сам ти шмата для витирання ніг - ну ось для такої тіп амазонкою як рижа - ти нічого путнього мені заперечити не можеш - звідси і злоба, і онурез, і дефекти виховання і повна деградація чоловічої сутності.

Каюсь, не хотіла, не спеціально, від природи у мене такий дар - надто ЖІНКА я і ведуться на мене переважно Чоловіки, жіноподібні особини чоловічої статі почувають себе незручно. Тому так...

...а війна - це не до мене - тут інша предводителька, а ти, як належить сворному - їй служиш, підгавкуєш.

Точніше - тіп жінка, тіп людина (це на твоїй мові) , а взагалі, ні те ні інше. Такий собі "зверхсвідомий" згусток падлючності, що треться біля чоловіків, аж пищить. Мабуть таки недохват. Не співчуваю, бо в іншому разі, прийдеться співчувати, може й порядним людям.....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...