Гість Сhiortik Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 а . что это у тебя за цифирки. ты. что колдуешь. тут ты прав лежать .лучше чем сидеть умереть . лучше чем лежать черти не колдуют, Черчиль. Они лишь могут в шутку забавляться человеческими слабостями. Одна из них - ненасытное любопытство. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 черти не колдуют, Черчиль. Они лишь могут в шутку забавляться человеческими слабостями. Одна из них - ненасытное любопытство.тоесть ты пишешь . набор цифр. что бы я заметил и спросил и этим воспользоваться. но любопытство не порок. а движитель прогресса. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 тоесть ты пишешь . набор цифр. что бы я заметил и спросил и этим воспользоваться. но любопытство не порок. а движитель прогресса. я не ошибся в тебе. Именно так. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 я не ошибся в тебе. Именно так. :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
FAGOT Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 когда тебя зомбировали что все одинаковые, они учли твою способность представлять - ты представил, что те такие же - и решил сдохнуть... т.к. по-твоему выхода нет. когда тебя зомбировали..., они учли, что ты в жисть не додумаешься до простейшей истины - что такое демократия. они учли, что это может понимать не быдло. что демократия - это не нахрен чистые или грязные руки - это сильно важно только для тупой быдлоты. демократия - это смена. и этих 2 простых слов славянское быдло не в состоянии понять. Я тебе про Фому, а ты мне про Ерему. По стилю очень на Рабиновича похоже, вам бы посоревноваться в словесном поносе. А эта странная фраза, «демократия - это смена», так вот, смени белье, будь демократичен. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 Я тебе про Фому, а ты мне про Ерему. По стилю очень на Рабиновича похоже, вам бы посоревноваться в словесном поносе. А эта странная фраза, «демократия - это смена», так вот, смени белье, будь демократичен.от поэтому меня поражает Ориана.женщина. Женщина!....... туды твою в кочель. ... а каким-то чудом... различает слова... и другое... как.. например..."смена" - может понять не только как "смена белья"... хотя и это подойдет... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 попав на яйце дорогоцінне? Чи вони у твоїх руках такі стають? ...а манік*Юрчик так нічого... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 от поэтому меня поражает Ориана. женщина. Женщина!....... туды твою в кочель. ... а каким-то чудом... различает слова... и другое... как.. например..."смена" - может понять не только как "смена белья"... хотя и это подойдет... А якось намєдні ти сказав, що я тупа :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 попав на яйце дорогоцінне? Чи вони у твоїх руках такі стають? ...а манік*Юрчик так нічого... это был подарок для тебя, за песню, глупая женщина. :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 А якось намєдні ти сказав, що я тупа :oто, что тебе... совсем не то, что другим Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 это был подарок для тебя, за песню, глупая женщина. :angry: Ах, пардон, а я думала у нас з тобою однакові схильності :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 Ах, пардон, а я думала у нас з тобою однакові схильності :lol:Конечно одинаковые.Только черт откровенен и не чего не скрывает а у тебя дьявольщина, которую ты неудачно пытаешься скрывать. Соревнование не забывай :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 то, что тебе... совсем не то, что другим Яким кінцем не то, тим, що сьогодні чи тим що намєдні? :o Бо глянь що получається, якщо я тупа намєдні, а насправді не то, що іншим - знацця я не тупа, а розумна, то сьогоднішнє: навіть Оріана, означає не то, тобто, те, що я розумна по нетому слід розуміти, що я тупа, а я не тупа а розумна, Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 то, что тебе... совсем не то, что другим Яким кінцем не то, тим, що сьогодні чи тим що намєдні? :o Бо глянь що получається, якщо я тупа намєдні, а насправді не то, що іншим - знацця я не тупа, а розумна, то сьогоднішнє: навіть Оріана, означає не то, тобто, те, що я розумна по нетому слід розуміти, що я тупа, а я не тупа а розумна, Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 Яким кінцем не то, тим, що сьогодні чи тим що намєдні? :o Бо глянь що получається, якщо я тупа намєдні, а насправді не то, що іншим - знацця я не тупа, а розумна, то сьогоднішнє: навіть Оріана, означає не то, тобто, те, що я розумна по нетому слід розуміти, що я тупа, а я не тупа а розумна, Бля , это же клиника. Кащенко отдыхает Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 Яким кінцем не то, тим, що сьогодні чи тим що намєдні? :o Бо глянь що получається, якщо я тупа намєдні, а насправді не то, що іншим - знацця я не тупа, а розумна, то сьогоднішнє: навіть Оріана, означає не то, тобто, те, що я розумна по нетому слід розуміти, що я тупа, а я не тупа а розумна, Красива і умна,але не цікава.Не цікава! Бо передбачувана. Значить -не розумна. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 Яким кінцем не то, тим, що сьогодні чи тим що намєдні? :o Бо глянь що получається, якщо я тупа намєдні, а насправді не то, що іншим - знацця я не тупа, а розумна, то сьогоднішнє: навіть Оріана, означає не то, тобто, те, що я розумна по нетому слід розуміти, що я тупа, а я не тупа а розумна, и-з-з-здаюсь.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 и-з-з-здаюсь..А вона тобі-ні. Її жіноче начало розтоптало в тобі -все чоловіче.Вона -голова ,а ти лиш рудимент її шиї ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 За нею постійно спостерігають - а це значить, вона постійно повинна контролювати себе, тобто, розслабитися не можна - інакше якийсь дуже відвертий рух чи дію тут же виставлять в Ютубі. Щоб вона не поїхала мізками від такої напруги, їй дають снодійне. Останнього разу лікарі визнали, що через це заспокійливе вона не могла впізнати Власенка. Як на мене, це має бути дуже сильний транквілізатор. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 За нею постійно спостерігають - а це значить, вона постійно повинна контролювати себе, тобто, розслабитися не можна - інакше якийсь дуже відвертий рух чи дію тут же виставлять в Ютубі. Щоб вона не поїхала мізками від такої напруги, їй дають снодійне. Останнього разу лікарі визнали, що через це заспокійливе вона не могла впізнати Власенка. Як на мене, це має бути дуже сильний транквілізатор. Как на тебя, то у тебя мозг поехать не может, ибо его нет априори Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 и-з-з-здаюсь.. До речі Корін, ти там десь писав, якщо Тимошенко не буде на президентських виборах, то голосувати піде тільки бидлота. Я з тобою не погоджуюся - навпаки, підуть голосувати ВСІ, хто хоче жити у вільній країні, бо лише в ній Тимошенко випустять на волю. Це буде той єдиний унікальний випадок, коли доля однієї людини = доля мільйонів.Тимошенко не випустять до президентських виборів! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 До речі Корін, ти там десь писав, якщо Тимошенко не буде на президентських виборах, то голосувати піде тільки бидлота. Я з тобою не погоджуюся - навпаки, підуть голосувати ВСІ, хто хоче жити у вільній країні, бо лише в ній Тимошенко випустять на волю. Це буде той єдиний унікальний випадок, коли доля однієї людини = доля мільйонів.Тимошенко не випустять до президентських виборів!Ну и травка у тебя забористая , дай покурить. Мамо сидит и сидеть будет ибо есть за что. Пусть радуется , чо не пожизненно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Nerto Опубліковано 21 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2013 Діло про борги ЄЕСУ і обидва газових конфлікту свідчать про пряму причетність до цієї провокації кремлівського керівництва. Тимошенко відрізняється від Янкуковіча так само як законослухняний громадянин від представників кримінальної субкультури, не має значення йдеться політиків, бізнесменів чи про когось ще. Сучасний кримінал-більшовицький режим, за який голосувало переважно прорадянське населення, діє в найгірших традиціях своїх попередників. Стиль політтехнологів впізнати зовсім не складно. З одного боку потрібно залякати опозицію і позбавитися від конкурентів на майбутніх президентських виборах з метою закріплення узурпації влади сучасним режимом, з іншого боку зберігається небезпека ескалації репресій і перетворення їх в регулярну практику. Що стосується Щербаня, вражає нахабність і кримінальний виклик опозиції, правосуддю і громадській думці, з яким Янукович намагається приписати своєму супротивнику власні злочини. Мова йде ще як мінімум про Кушнарьова і Кірпу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 21 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2013 До речі Корін, ти там десь писав, якщо Тимошенко не буде на президентських виборах, то голосувати піде тільки бидлота. Я з тобою не погоджуюся - навпаки, підуть голосувати ВСІ, хто хоче жити у вільній країні, бо лише в ній Тимошенко випустять на волю. Це буде той єдиний унікальний випадок, коли доля однієї людини = доля мільйонів.Тимошенко не випустять до президентських виборів!разница в небольшом - ты расписываешься за всех,а я только озвучиваю свое мнение. а поскольку мне фиолетовы сказки про вильну страну, где выпустят Тимошенко... - я не пойду. ... э-э... особенно без поляны... ЗЫ.... а это чучело еще никто никуда не посылал? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 21 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2013 опять травку курят Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2013 Бондаренко відповіла дочці Тимошенко: Ваша мама платила за вбивствао Поки Європа кричить про вибіркове правосуддя, репресії, ригоАнали вже не переймаються судами - самі, просто на ходу? приписують людям злочини. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Churchіll Опубліковано 21 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2013 Пессимистичный взгляд на Украину – следствие нежелания глянуть дальше своего носа в будущее. Не надо судить о государственности только по сегодняшнему дню. Государство состоится там, где оно силой заставит жителей жить по законам во благо их самих. Тогда будет уверенность в защищённости своих прав, а за такое гражданам есть смысл воевать. В Украине это свершится, если хоть раз до власти дорвутся патриоты с мозгами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Churchіll Опубліковано 21 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2013 Бондаренко відповіла дочці Тимошенко: Ваша мама платила за вбивствао Поки Європа кричить про вибіркове правосуддя, репресії, ригоАнали вже не переймаються судами - самі, просто на ходу? приписують людям злочини. У грузин есть одна хорошая пословица: " Тагвма тхара, тхара, да ката гамотхара" ( Мышка копала, копала, и кошку выкопала). Подобно глупой мышки поступила на сей раз и генпрокуратура. Этой наглой, циничной, фабрикацией они и закончат свою "бурную деятельность". Несколько интересных фактов к делу об убийстве Щербаня: В 1998 - 2003 годах Прокурором Донецкой области был В. Пшонка, а Генеральным прокурором Украины М. Потебенбко, который в настоящее время работает в генпрокуратуре советником В. Пшонки С 2003 по 2010 года В.Пшонка был Зам генпрокурора Украины, а с 2010 года - генпрокурором Украины. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 22 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2013 Пессимистичный взгляд на Украину – следствие нежелания глянуть дальше своего носа в будущее. Не надо судить о государственности только по сегодняшнему дню. Государство состоится там, где оно силой заставит жителей жить по законам во благо их самих. Тогда будет уверенность в защищённости своих прав, а за такое гражданам есть смысл воевать. В Украине это свершится, если хоть раз до власти дорвутся патриоты с мозгами. А рвутся свободовцы без мозгов. :rolleyes: Которые судят о государственности по дню вчерашнему. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 22 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2013 Файли Кузьміна. Що чекає Тимошенко в суді по вбивству Щербаня Для влади цей судовий процес над Тимошенко - це початок нового політичного циклу, який має завершитися виборами 2015 року. Справа Щербаня, за сценарієм Банкової, має остаточно зруйнувати її репутацію та зняти претензії Заходу щодо переслідування опозиції. Прокуратура починає зараз, щоб отримати вирок ще до старту президентських перегонів - щоб не псувати собі порядок денний виборів і не проводити кампанію під супровід судового процесу. Адже зрозуміло - в разі провалу, процес над Тимошенко може перетворитися на політичний трибунал щодо самого Януковича. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.