Орiана Опубліковано 17 грудня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 17 грудня, 2014 Надо же - этот придурок еще не угомонился... тому що хтось комусь здається придурком - треба завалити його тему? він тобі заважає? чи може тема заважає - ЯК? хтось забув чим закінчилася казочка про золоту рибку Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
СОЮЗ Опубліковано 17 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 грудня, 2014 тому що хтось комусь здається придурком - треба завалити його тему? він тобі заважає? чи може тема заважає - ЯК? хтось забув чим закінчилася казочка про золоту рибку Я не буду тебе рассказывать какую глупость он несет - даже школьник, пройдя тему сохранения энергии по физике, ответит примерно следующим - ахинея сто%. А если хочешь детально - прочти мои посты в его теме. Знаешь, кто самый опасный человек? Дурак с инициативой. Вот это как раз тот случай. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
*SPb* Опубліковано 17 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 грудня, 2014 Я не буду тебе рассказывать какую глупость он несет - даже школьник, пройдя тему сохранения энергии по физике, ответит примерно следующим - ахинея сто%. А если хочешь детально - прочти мои посты в его теме. Знаешь, кто самый опасный человек? Дурак с инициативой. Вот это как раз тот случай. он толстый тролль, а мы его подкармливаем, побуждения у каждого свои :P на самом деле идея не нова, если имеем сопутствующий напор воздуха эффективней его использовать в жидкости, реализовав не смешными лодочками а лопастями турбины на вертикальном валу, описано это давно и грамотно моим земляком, не помню полностью фамилию, начинается на М, КПД конечно меньше 100%, но больше чем использовать просто воздушный напор :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Крылов Опубліковано 17 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 грудня, 2014 он толстый тролль, а мы его подкармливаем, побуждения у каждого свои :PНет, он разгадал, тайну древних Египетских пирамид, ученые уже доказали, что они тоже вырабатывали электроэнергию без газу и нефти.Но у Бачеева более компактное сооружение и в разы большей мощности. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
простопрохожий Опубліковано 17 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 грудня, 2014 Нет, он разгадал, тайну древних Египетских пирамид, ученые уже доказали, что они тоже вырабатывали электроэнергию без газу и нефти. Но у Бачеева более компактное сооружение и в разы большей мощности. Вот Юлёчке не понравился размерчик, а Натусику в самое оно :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
*SPb* Опубліковано 17 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 грудня, 2014 Вот Юлёчке не понравился размерчикне вижу её, обидели что ли? на мой взгляд, это будет серьезной утратой Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Крылов Опубліковано 17 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 грудня, 2014 не вижу её, обидели что ли? на мой взгляд, это будет серьезной утратой Кто обидел нашу жирафочку, надо на него санкции наложить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
*SPb* Опубліковано 17 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 грудня, 2014 Кто обидел нашу жирафочку, надо на него санкции наложить.ну не то что бы наша, но сложилось впечатление, что "по жизни правильная" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
простопрохожий Опубліковано 17 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 грудня, 2014 не вижу её, обидели что ли? на мой взгляд, это будет серьезной утратой Да вчера они с наталкой повздорили сам скучаю, Юлё не хватать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
сионист Опубліковано 24 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2014 жирафлёнок ты когда новый год празднуешь 25декабря али 1 января? с индейкой или с салатом оливье. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Кемаль Опубліковано 24 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2014 жирафлёнок ты когда новый год празднуешь 25декабря али 1 января? с индейкой или с салатом оливье.С Мыколой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
volunteer Опубліковано 27 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 27 грудня, 2014 Свадьба в Молиновке :rolleyes: https://www.youtube.com/watch?v=vdYkI-yI3nw Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 4 січня, 2015 втомилася... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 4 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 4 січня, 2015 у меня скайп с М. хотя б через пол-часа! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 4 січня, 2015 ок Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 4 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 4 січня, 2015 нус чего изволите? стеречь или развлекать? иди отдыхай.. завтра смену погоды обещали.. А у тебя мигрень! Иди спать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 4 січня, 2015 пішла... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 6 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 січня, 2015 ЮЛЯ, я відчалюю вареники ліпити зайду після вечері ПРИВІТАТИ мож тему окрему відкрий, якщо буде охота ПА Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Стекломой Опубліковано 8 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 8 січня, 2015 С днём рождения Юль. Мирного тебе неба над головой. Здоровь,удачи. И чтобы у близких всё в порядке было. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 8 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 8 січня, 2015 С днём рождения Юль. Мирного тебе неба над головой. Здоровь,удачи. И чтобы у близких всё в порядке было. Жирным троллям ни что человеческое не чуждо... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 8 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 8 січня, 2015 как я вас всех обожаю немножко штормит но все равно люблю и спасибо Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
dryg2015 Опубліковано 14 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2015 Юль потрешь потом.. Ведь есть вопросы.. Кстати в Москве все в порядке, он одивлен.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
dryg2015 Опубліковано 15 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 15 січня, 2015 Юль, споки ночи, тебе, сама .... ТЫ , У НАС УМНАЯ.. Не, проспи... А, то прядет , порядок навядет ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 лютого, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 11 лютого, 2015 мерси :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 2 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2015 Юлька, вопрос на засыпку: Яблука в достатній кількості є - вислати солдатикам на передову. Гроші за пересилку я поверну - у мене яблук нема Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 2 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2015 вот даю фотки только что, у меня всего пять яблонь плодоносящих.И то в сентябре они будут. В этом году ни фига не будет. Все червивые и мало. А если и будет пару ящиков- я попрошу папу отвезти к девочкам на пункт сбора. Я туду возила черешню. У нас таких четыре точки, куда я возила. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 2 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2015 Я думала в тебе папіровки є і згадала, як в моєї тітки вони падали і гнили на землі, бо вже навіть свині їх їсти не хотіли. Солдатам зараз дуже хочеться якогось фрукту - вони в лісі сидять - і там навіть паршивої малини нема. Та й не можна їм далеко ходити, щоб не підірватися на розтяжці. Ну нічого, буду шукати далі. Дякую Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.