Орiана Опубліковано 25 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2014 я тебя люблю, сонечко. Перестань капризничать. Ты мой луччий друуугг! цём ... (иногда случается ,что ) они не могут мне дать ничего (так бывает ) и тогда надо взять груз на себя (когда нибудь это вернётся ) .Надо оставаться другом ,тогда когда они этого сделать уже не в состоянии ...якщо це були не пусті слова... ти душа форуму, Рабінович - розум, Вітя- терпимість, Корін - талісман, я - стрес і так кожного можна охарактериувти це не правильно залишити форум без душі ібез розумі Мене не було тиждень і хоч би хто мене згадав, а про вас питали вже на другий день = - це дуже показово .....і в мене температура 39 була цілуніч, зараз після жмені таблеток трохт впала мені заборонили інтернет, але я заховала планшетку під подушку і притворилася сплячою = зараз пишу майже під ковдрою хі-хі, так як колись в дитинсті читала книжки Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 25 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2014 Мене не було тиждень і хоч би хто мене згадавну не совсем так Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2014 і ще з твого хоть бы какого то любовника себе найди что ли.. Как у меня.. Когда тебе ТЫСЯЧУ раз в день говорят, как тебя любят.. - честно, жизнь кажется не такой уж бесполезной!))) кажуть тільки не ті і твій мене обдурив - нічого в серпні не було провидець хрєнів обовязково поверни рабіновича Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2014 певно все зря.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 25 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2014 заглянула на свою голову! Ну что снова стряслось? Все живы. Здоровы. Я наверно тебя в гости позову. Лечить. У меня сейчас куча пациентов. У одной нога, у второго артрит, у третьего диабет, у четвертой позвоночник, будешь пятой. Я буду для тебя психотерапию проводить. У нас конечно не закарпатье.. Но тебе будут рады. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 25 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2014 і ще з твого кажуть тільки не ті і твій мене обдурив - нічого в серпні не було провидець хрєнів обовязково поверни рабіновича во -первых : он же не уточнил в каком именно серпни? Он кстати не ошибается! Возможно что с годом ошибся!))) Во-вторых : насчет мусика - как ты себе это представляешь? Ты хоть знаешь, что он очень ранимый человек? Это просто кажется таким толстокожим.. Впрочем, как и все мы.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2014 ну не совсем такТи ні, ти згадував, дякував, тільки мовчки, про себе, не говорячи імені, як....ну щоб не накликати... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 25 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2014 всё. хорош сцен. Работаем. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2014 во -первых : он же не уточнил в каком именно серпни? Он кстати не ошибается! Возможно что с годом ошибся!))) Во-вторых : насчет мусика - как ты себе это представляешь? Ты хоть знаешь, что он очень ранимый человек? Это просто кажется таким толстокожим.. Впрочем, как и все мы.. З кожним наступним серпнем, шанси будуть тільки зменшуватися ((( Може при нагоді... пам'ятаєш, я казала, що він повернеться Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2014 всё. хорош сцен. Работаем. Я хора Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 25 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2014 хорош - это значит ХВАТИТ! ____________________________ Вот зачем ты флудилку наверх снова засунула? Не видишь? - она там всё перебивает! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2014 хорош - это значит ХВАТИТ! ____________________________ Вот зачем ты флудилку наверх снова засунула? Не видишь? - она там всё перебивает! Зараз назад перекину і пішла спати - голова болить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 25 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2014 Зараз назад перекину і пішла спати - голова болить. Иди. выздоравливай и завтра - как штык! Я буду только набегами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2014 Юль-чік-чік Буду ввечері - у мене нагальна робота Мене не відволікати (!!!!) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2014 Юль-чік-чік Буду ввечері - у мене нагальна робота Мене не відволікати (!!!!) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2014 а я вроде всегда свободна! :angry: у меня вообще - зразы! Знаешь, сколько возни? ладно.. пока вроде лазутчиков снегом запорошило. Передышка на фронте Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2014 а я вроде всегда свободна! :angry: у меня вообще - зразы! Знаешь, сколько возни? ладно.. пока вроде лазутчиков снегом запорошило. Передышка на фронте Як там твої зрази? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 грудня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 4 грудня, 2014 Юля, сьогодні свято Я їду в гості до племінниці буду ввечері іскоріш за все "навєсєлє" - у неї на столі завжди є Мартіні Так шо, якщо щось - ЗНАЙ, то була не я... :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 4 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 4 грудня, 2014 Юля, сьогодні свято Я їду в гості до племінниці буду ввечері іскоріш за все "навєсєлє" - у неї на столі завжди є Мартіні Так шо, якщо щось - ЗНАЙ, то була не я... :rolleyes: Удачи. Я на посту. Не забывай о своей мигрени! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 грудня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 4 грудня, 2014 від Мартіні голова не болить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ПростоГоcподин Опубліковано 4 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 4 грудня, 2014 заюня. Дисциплина - есть дисциплина. Словом можно убить. А нам и так смертей хватает. Прошу тебя спокойненько, последний раз, - терпи. Я в ярости - змеюка подколодная. А оно тебе надо? Ты и так по жизни ужаленый Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ПростоГоcподин Опубліковано 4 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 4 грудня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 4 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 4 грудня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 6 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 6 грудня, 2014 Сразу? Я що на роботі? Прийду удалю один починаєш відповідати їх вже десять Тому й прошу - не відповідай ты знаешь кому я отвечаю! :angry: у меня их пять рыл и о каждом ты в курсе. Не напускай важности посиди 12 часов еще и под бесконечными тычками и упреками. --------------- нет. я точно ангел. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 грудня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 6 грудня, 2014 --------------- нет. я точно ангел. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 6 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 6 грудня, 2014 а погладить - и некому! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 грудня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 6 грудня, 2014 а погладить - и некому! А хто тобі винен, що ти всяких безруких пригріваєш В мене, пардон, інша орієнтація Я котів люблю гладити, вони не такі дряпучі Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 6 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 6 грудня, 2014 А хто тобі винен, що ти всяких безруких пригріваєш В мене, пардон, інша орієнтація Я котів люблю гладити, вони не такі дряпучі да я еще до конца не разбираюсь - где домашний котик а где каракал.. Пока вся в крови не измажусь... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 грудня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 6 грудня, 2014 Я хатніх не дуже люблю - вони ліниві Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Озинеспит Опубліковано 6 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 6 грудня, 2014 95.28.93.84 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.