Орiана Опубліковано 15 березня, 2015 Автор Опубліковано 15 березня, 2015 Кожний спогад шукає свого притулку десь поміж сторінок твого існування.
Орiана Опубліковано 17 березня, 2015 Автор Опубліковано 17 березня, 2015 Костенко Ліна Очима ти сказав мені люблю Світали ночі, вечоріли дні. Не раз хитнула доля терезами. Слова, як сонце сходили в мені. Несказане лишилось несказанним
Рыжая Опубліковано 18 березня, 2015 Опубліковано 18 березня, 2015 .............Ты кошка, крадущаяся по самому краешку крыши .............Ты хищница, забирающаяся всё выше .............Ты пушистый клубок на моих коленях .............Млеющий и мурчащий, не зная лени. .............Ты, не понимающая слова «нельзя»... .................(с)Yaanne Tyynemyaa
Орiана Опубліковано 18 березня, 2015 Автор Опубліковано 18 березня, 2015 .............Ты, не понимающая слова «нельзя»... :lol:
Рыжая Опубліковано 18 березня, 2015 Опубліковано 18 березня, 2015 а як ти плейкаст ставиш? Внизу каста выбираешь "Поделиться". А потом ВВ-код. Копируешь все, что там есть и вставляешь на форум. Все.
Орiана Опубліковано 19 березня, 2015 Автор Опубліковано 19 березня, 2015 Сьогодні День народження Ліни Костенко Поезія Ліни Костенко має дивну властивість - кожного разу відкриватися новим змістом. Її не можна читати раз, її, як Біблію, треба читати постійно, лише тоді відкривається цей глибинний змість її душі
Рыжая Опубліковано 19 березня, 2015 Опубліковано 19 березня, 2015 Osinnja hurtovyna_Осіння хуртовина Виконує Жанна Боднарук Музика Ганни Гаврилець Вірш Ліни Костенко
Орiана Опубліковано 20 березня, 2015 Автор Опубліковано 20 березня, 2015 Сообщение отредактировал MarkValerij - Сегодня, 18:50 навіть я не вмію так швидко передумувати
MarkValerij Опубліковано 20 березня, 2015 Опубліковано 20 березня, 2015 Сообщение отредактировал MarkValerij - Сегодня, 18:50 навіть я не вмію так швидко передумувати не успела?... хи-хи... -это была проба... попытка смертного повторить то, о чем беседуют небожители. она позорно провалилась - я так и не смог этого повторить. плюнул и забил. ... музыка все равно лучше
Орiана Опубліковано 20 березня, 2015 Автор Опубліковано 20 березня, 2015 не успела?... хи-хи... -это была проба... попытка смертного повторить то, о чем беседуют небожители. она позорно провалилась - я так и не смог этого повторить. плюнул и забил. ... музыка все равно лучше Не Вам, "сметному" вирішувати що провалилося, а що ні Ну що я тепер буду судити? Ваше фамільярне хі-хі?
MarkValerij Опубліковано 20 березня, 2015 Опубліковано 20 березня, 2015 Не Вам, "сметному" вирішувати що провалилося, а що ні Ну що я тепер буду судити? Ваше фамільярне хі-хі? Ваше Высочество, Вы , как всегда правы... только я хотел освоить это слово - плейкаст - и у меня них не получилось... Вы считаете, что получилось?... - от спасибо.
Орiана Опубліковано 20 березня, 2015 Автор Опубліковано 20 березня, 2015 только я хотел освоить это слово - плейкаст - и у меня них не получилось... Треба клікнути на картинку - ось і вся премудрість. А там музика грає безперервоно, якщо її не вимкнути.
MarkValerij Опубліковано 20 березня, 2015 Опубліковано 20 березня, 2015 Треба клікнути на картинку - ось і вся премудрість. А там музика грає безперервоно, якщо її не вимкнути. Вам видней,.. мэм...
Орiана Опубліковано 20 березня, 2015 Автор Опубліковано 20 березня, 2015 Вам видней,.. мэм... Угу, на троні, де про тебе завжди забувають... гаразд...я вже звикла - не треба було повертатися, кажуть це до невдачі
MarkValerij Опубліковано 20 березня, 2015 Опубліковано 20 березня, 2015 Угу, на троні, де про тебе завжди забувають... гаразд...я вже звикла - не треба було повертатися, кажуть це до невдачі
Натуся Опубліковано 20 березня, 2015 Опубліковано 20 березня, 2015 Я хотіла поговорити - не по релігію, не про політику і навіть не про філософію - просто поговорити, ні про що - не достойна тема для Вас, чи я не достойна? Нащо ж знущатися? щоб мені пальці повідпадали, якщо я ще раз захочу Вам щось написати ВСЕ!!!!!
MarkValerij Опубліковано 20 березня, 2015 Опубліковано 20 березня, 2015 Я хотіла поговоритимы все здесь только и делаем, что говорим.а ты - врешь и еще мне нужны твои пальчики. - и пусть кто скажет что нет..
Орiана Опубліковано 21 березня, 2015 Автор Опубліковано 21 березня, 2015 Хрен, положенный на мнение окружающих, обеспечивает спокойную и счастливую жизнь. © Фаина Георгиевна Раневская
Орiана Опубліковано 21 березня, 2015 Автор Опубліковано 21 березня, 2015 Миф о том, что женщинам нужны только деньги, придумали мужчины, у которых денег нет
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.