Орiана Опубліковано 26 лютого, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 26 лютого, 2015 ... покажи мне то время, когда мне тринадцать лет, и четверки мои — наивысшая из проблем, я не думаю о парнях, о добре и зле, и не еду грехи замаливать в вифлеем. покажи мне то время, где я не авторитет, где не нужно рубить младенцев и жечь костры, где еще не даю в долг, не беру в кредит, где слова мои еще не совсем остры. покажи мне то время, где я выхожу гулять и на старых качелях лечу до любых планет. где еще после каждого слова не ставлю «б*ять». где вопросов жизни и смерти ни капли нет. покажи мне то время, когда я живу игрой, не дежурной улыбкой, ненависть затаив, и друзья еще умеют стоять горой, и когда это все, что у них на меня стоит. покажи мне то время... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 лютого, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 26 лютого, 2015 у нас дощ У нас також цілий день... зараз чути як дощ тарабанить по дашку Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 лютого, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 26 лютого, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 лютого, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 26 лютого, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 лютого, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 28 лютого, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=7wazTYpKy3s Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 лютого, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 28 лютого, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 березня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 2 березня, 2015 Як це часто буває, як рідко – Раптом падає вибір до ніг… Я сьогодні нап’юся, як дідько, І рабів відлупцюю своїх. Я тобі подарую півночі, А півночі віддам самоті – Шліфуватиму свастя золочене На шоломі, мечі і щиті. Я молитимусь Сонцю Всевишньому, Під його благодаттю засну, Ти мене зрозумієш і вибачиш, Що шалено кохаю війну. Побажай мені ніжної смерти І багато питної води. Я упертий. І дуже відвертий – Хочеш жди, а не хочеш – не жди… Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 березня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 8 березня, 2015 Тобі повезло Я завжди буду уступати їй місце я не можу бути ні першою, ні останньою я можу бути лише ЄДИНОЮ, Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 березня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 8 березня, 2015 но этого мало...но этого мало... но этого мало... живіть секундами, моментами, випадково спійманими посмішками незнайомцsd, радісними іскорками в очах друзів, сонечком у вікні і гарним настроєм зранку живіть вже і зараз не чекайте, що завтра буде краще, вчіться цінити те хороше, що ви маєте ЗАРАЗ і НАДІЙТЕСЯ на майбутнє. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 березня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 12 березня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 березня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 12 березня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 березня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 12 березня, 2015 Я трачу время, чтобы представить, где сейчас твоё сердце, И объяснить, почему сейчас тебя нет рядом. Иногда я падаю, ища солнечный свет, И ты знаешь, что это правильно — смотреть в мои глаза... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 березня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 13 березня, 2015 дощ, тривога за рідних і друзі без мого відома забирають свої подарунки (простофіля, не маю звички міняти замки) але поки є таке http://life.pravda.com.ua/warriors/2015/03/12/190796/ мої проблеми на рівні укуса комара тому, ще раз: ПНХ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 березня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 13 березня, 2015 п"ятниця... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 березня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 14 березня, 2015 За мене покладеш ти душу свою? - поправды, поправды я кажу тобі: півень не заспіває, як ти тричі зречешся мене... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 березня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 14 березня, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=hqvjVPaIcVE Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 березня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 14 березня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 березня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 15 березня, 2015 Хай буде так, як є між нами: Ти - мертвий камінь, Я - потік. Казочка про сумнів Людина посіяла сумнів зійшов він рясно і зелено окультурили його - прорідили, пропололи, полили і підживили Сумнів пішов у ріст, заквіт, заколосився і дав плоди - СТРАХ і ЗНЕВІРУ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 березня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 15 березня, 2015 Необъяснимая штука - душа. Никто не знает, где находится, но все знают, как болит - Антон Чехов Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 березня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 15 березня, 2015 хочу бути гарною нехай хоч зовні все буде ОК https://www.youtube.com/watch?v=A9ExO6si6Mw Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 березня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 15 березня, 2015 Нема ні стін, ні вікон, ані свіч, лише холодні клавіші і руки. Ти граєш і не музику, а ніч, обвітрену століттями розлуки. Я ненадовго, але ти не вір. Я вже навіки, запитай у долі. Вітри гортають спалений клавір. Ні стін, ні вікон у твоєму домі. А тільки ніч, і музика, і ми - як срібні крила голубої птиці - у космосі, де сплять іще громи і обрій світу креслять блискавиці. Л. Костенко (скоро ДН) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 березня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 15 березня, 2015 Все збудеться і все мине https://www.youtube.com/watch?v=RPzqsKRymdQ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.