GiRaFo.chka Опубліковано 10 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 10 січня, 2015 Иногда человек, за которого ты бы приняла пулю, становится тем единственным, кто спускает курок. © Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 10 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 10 січня, 2015 Плохо выглядишь - это когда к тебе приходит смерть и, увидев тебя, судорожно начинает косить траву. © Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 11 січня, 2015 Иногда человек, за которого ты бы приняла пулю, становится тем единственным, кто спускает курок. © +++ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 11 січня, 2015 Плохо выглядишь - это когда к тебе приходит смерть и, увидев тебя, судорожно начинает косить траву. © я чомусь не можу взагалі на себе дивитися - нудить Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 11 січня, 2015 йду гуляти Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 11 січня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 11 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 11 січня, 2015 сачок B) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 11 січня, 2015 Уяви, вчора цілий вечір до ночі падав дощ - зранку снігу і сліду не залишилося, а вітер навіть встиг все висушити. Короче, насрій зовсім не Різдвяний. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 11 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 11 січня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 11 січня, 2015 В житті завжди є місце казці Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 11 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 11 січня, 2015 зая я сегодня совсем не спала.. Ты побудешь? Они сегодня расшалились слегка.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 11 січня, 2015 зая я сегодня совсем не спала.. Ты побудешь? Они сегодня расшалились слегка.. йди, я сьогодні посиджу - коньяку трохи для профілактики випила, а потім дві кави - спати зовсім не хочу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 11 січня, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=tXn_t65MjYU Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 11 січня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 11 січня, 2015 КАК УЗНАТЬ ЗНАК ЗОДИАКА ПО ВНЕШНОСТИ ? Козерог Представители этого знака Зодиака создают, пожалуй, самое противоречивое впечатление. Они часто бывают скупы на эмоции, особенно мужчины-Козероги. Но и женщины часто создают себе неприступный образ. Не обманитесь – тем самым они просто пытаются скрыть собственную эмоциональность. Худощавые, с четко вычерченными чертами лица, с точно выверенными движениями. Рост скорее не очень высокий, хотя встречаются и высокие Козероги. Но в любом случае, грудная клетка у них будет довольно узкой, и даже у мужчин вы не встретите богатырского размаха плеч. Мимика очень скованная. Кажется, что, улыбаются они только ртом, а глаза в этот момент рассматривают вас с неменьшим любопытством, чем и вы сами рассматриваете Козерога. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 11 січня, 2015 ... Сегодня вам предстоит сделать выбор между любовью и дружбой. Это вовсе не значит, что вам придется отказаться от чего-то одного ради другого, однако на чью-то сторону встать придется, и именно выбор стороны определит ваши приоритеты. Это очень серьезно, постарайтесь тщательно взвесить все «за» и «против». Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 11 січня, 2015 :lol: :lol: :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 12 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2015 просто бомба! Не девка конечно, а сама идея.. Я в захваті! Даже стырила ее для своих целей кое куда.. Кстати, откуда взяла..? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 12 січня, 2015 Кстати, откуда взяла..? Откуда, откуда? - з ТИРнета, конєчно, не сама ж придумала своєю бідненькою фантазією ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 12 січня, 2015 НЕ ХВОРІТИ БУТИ НЕ БОЯТИСЯ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 12 січня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 12 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 12 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2015 не ругайся! Я могу еще зелененькую сделать! Тебе ж нравится снежная королева? сижу- делать нечего.. чего б нашкодить? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 12 січня, 2015 ну? як був неповний перший - так і залишився? а я розмріялася......... хоча картинка гарна - тільки б плямку на животі прибрати Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 12 січня, 2015 не ругайся! Я могу еще зелененькую сделать! Тебе ж нравится снежная королева? сижу- делать нечего.. чего б нашкодить? дура, з яким кольором асоціюється? наївна дура? здається, я знову попалася на гачок НЕВИПРАВНА дура!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 12 січня, 2015 йду топитися................. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 12 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2015 ну? як був неповний перший - так і залишився? а я розмріялася......... хоча картинка гарна - тільки б плямку на животі прибрати ну допустим далеко не первый... не получается, я ж сказала! Надо на элементы разбирать! Афотошопом заниматься - надо полгода учиться и больше ничего не делать! кстати, плямка мне как раз то и не нравится.. ВЕЗДЕ, во всех фильтрах она откуда то берется! Это не есть хорошо. Сходила б сделала узи поджелудочной.. Непонятно откуда она проявляется, эта плямка.. Как нимб проявляется при разных фильтрах, так и всякие внутренние проблемы. Главное - не размер. А гармоничность! А у тебя и так гармонично. Если не раскоровеешь, как некоторые.. Не получается после шести запирать кухнюю ю ю ю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 12 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2015 дура, з яким кольором асоціюється? с фиолетовым Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 12 січня, 2015 с фиолетовым ну ось - значить підходить нехай так і буде Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.