Орiана Опубліковано 9 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 9 січня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 10 січня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 10 січня, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=kx_bG8a1X1I Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Chortik Опубліковано 10 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 10 січня, 2015 Вам личное письмо из ада. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 10 січня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 10 січня, 2015 Ще раз, останній, на закріплення... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 10 січня, 2015 ... :ph34r: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 10 січня, 2015 !!!!!!!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 10 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 10 січня, 2015 вот смотрела на твои мучения с авками.. Решила снова чуток поддержать. Целіх полчаса придумывала.. Нашла картинку. Придумала к ней подпись. Никто из троих не оценил мою гениальность.. Сплошной облом. Если И ТЕБЯ не впечатлит,- гавно я, а не талант _____________________________________ Ти - смуток мій, сльозами незлічимий. Не заспокоюють ні ноти ні вірші. То дівчинка з відкритими очима На себе дивиться з глибин моїй душі Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 10 січня, 2015 вот смотрела на твои мучения с авками.. Решила снова чуток поддержать. Целіх полчаса придумывала. ЦЕЛЫХ ПОЛ ЧАСА ... ХА-ХА я два дня мучусь мені потрібно таку, щоб важко було обламати і Злоту рибку дуже жалко... а твоя - надто невинні очі - душа навстіж а я більше нікому не відкрию душу - н і к о м у Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 10 січня, 2015 і на свою рожу більше дивитися не можу віриш - вивертає від старих авок Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 10 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 10 січня, 2015 авка в размере будет такой могу на фоне флага, а хочешь - давай в почте пару каких нравится, я попробую в карандашном или черно белом.. мне лень сейчас думать, а порисовать - с удовольствием.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 10 січня, 2015 тут, Юля, талант ні до чого - тут потрібно знати, що людина відчуває - бути в її шкурі а ти в цьому сенсі - більш прагматична Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 10 січня, 2015 авка в размере будет такой могу на фоне флага, а хочешь - давай в почте пару каких нравится, я попробую в карандашном или черно белом.. мне лень сейчас думать, а порисовать - с удовольствием.. а що тобі мій ангелочок не подобається? тоді я щось нейтральнепоставлю - патріотичне Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 10 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 10 січня, 2015 мы не можем позволить себе быть безликими. Когда на сердце метель - надо просто принять температуру окружающей среды. холодный цвет. строй обелиск. Он успокаивает и приводит в чувство. Я проверяла!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 10 січня, 2015 А давай ЖАБУ?!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 10 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 10 січня, 2015 тут, Юля, талант ні до чого - тут потрібно знати, що людина відчуває - бути в її шкурі а ти в цьому сенсі - більш прагматична бляць, шо ж оно такое учудило, шо ты совсем прокисаешь.. уууууууууу, змей! Мужики дрянь и пакость! Всегда тебе говорила! Фу! Бррр Слушай классическую музыку. Она лечит. Хочешь, тебе красивый клип сделаю просто с природой? колокольный? Мне завтра свободный день могу ночь сидеть Меня Фрис когда-то так лечил. От депрессии.. Колоколами.. Звиздец как помогает! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 10 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 10 січня, 2015 жаба нет, красная тоже. Всё слабое.. Не торопись Оно само выстрелит Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 10 січня, 2015 Оно само выстрелит +++ 10005000 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 10 січня, 2015 Вірус, Юля, не винний просто так сталося, хоча, багато з того що є, могло б бути по іншому, було б бажання. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 10 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 10 січня, 2015 я всё прочла.. сижу ржу.. Семен Семеныч.. Мне б ваши проблемы! перемелеться, перечекай.))) ________________________________________ наташ, я дурею. два часа не могу организовать почтовый ящик, уже отупела.. От злости на стену лезу.. и этот еще за рукав дёргает.. Не могу на двух вещах сразу сосредоточиться.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 10 січня, 2015 я всё прочла.. сижу ржу.. ти права - все це дурниці удали! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 10 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 10 січня, 2015 ти права - все це дурниці удали! где? в принципе я везде могу... Натусик, я потом тебе все разложу, только выкинь пока из головы. Оно потом внезапно само все решится! Вот увидишь! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 10 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 10 січня, 2015 и не обижайся. Но это поверь не та ситуация, когда надо так перейматься.. Я ЗНАА ЮЮЮЮЮ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 10 січня, 2015 .. Я ЗНАА ЮЮЮЮЮ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.