GiRaFo.chka Опубліковано 7 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 7 січня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 8 січня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 8 січня, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=7ON0iKXVUPw Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 8 січня, 2015 капець!!! "а это что-то уже не то..." Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 8 січня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 8 січня, 2015 ладно... нічого вже і так не змінити: ні те, що було, ні самих людей треба просто ЗАБУТИ, бо простити не можна какая гадость, эта Ваша пица! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 9 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 9 січня, 2015 треба просто ЗАБУТИ, бо простити не можна не знаю, что там такое между вами произошло.. Вот тот ролик с дочкой Матвиенко - сильнейший. Я хоть от этих дам не в восторге, но по крайней мере не чета Пугачевой-энд-дочи.. Ролик просто завораживает и достает до сердца. Отсюда возникло желание: на вопрос в песне Тони Матвиенко, я б дала тебе ответ Славы, хоть и не модный уже, но как раз по теме. Особенно в конце, когда разваливается выдуманный образ. Мне всегда почему то казалось, что это образ того человека, которого она любила.. А сегодня вот посмотрела и оказывается- это ее собственное отображение. Железной леди. .. Я тебе сто лет назад говорила : не сотворяй себе кумира! А ты доказывала, что существует тайное родство душ. А потом эти придуманные кумиры на глазах тают и разваливаются. Хорошо, если обломками не придавит.. Та песня Тони "А може ти.. это кульминация процесса развенчания, который в тебе сейчас происходит. Он всегда ужасно болезненный. И выздоровление (внешнее) может обманчиво превратиться в постоянное хроническое заболевание, загнанное внутрь. Если ты и правда хочешь освободиться - мой совет: слушай ИНЫЕ песни! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 9 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 9 січня, 2015 делюсь с тобой последней таблеткой! :angry: есть женское исполнение, но мое любимое ТОЛЬКО это! ошиблась! Вот автор! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 9 січня, 2015 інші не слухаються Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 9 січня, 2015 делюсь с тобой последней таблеткой це не таблетка, це укол в серце Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 9 січня, 2015 вчора довго шукала нову авку здається знайшла... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 9 січня, 2015 не знайшла... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 9 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 9 січня, 2015 інші не слухаються это классно.да. и оно может убить. и поэтому слушать этого нельзя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 9 січня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 9 січня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 9 січня, 2015 матвієнко - сука Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 9 січня, 2015 мірзоян - козел навіть не козел, а слизняк Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 9 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 9 січня, 2015 а как же... - любовь?.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 9 січня, 2015 пісня, кліп - до них не мають ніякого відношення Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 9 січня, 2015 а как же... - любовь?.... я б тобі відповіла твоїми ж словами, але ти знову скажеш, що я збрехала а для мене - це і є любов і вона до них не має жодного стосунку Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 9 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 9 січня, 2015 я б тобі відповіла твоїми ж словами, але ти знову скажеш, що я збрехаласкажу. потому как обидны твои фантазии - вот те слова, что ты приписала мне, на самом деле - приговор. а ты даже не понимаешь... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 9 січня, 2015 а в ответ - тишина........................ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.