Натуся Опубліковано 9 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 9 липня, 2015 Щас загордюсь))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 9 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 9 липня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 9 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 9 липня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 17 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2015 Ты мог, наверно, что-то поменять, Почувствовав запретную черту. Но жжёшь мосты... И пляшет Бог Огня, Приветствуя собою пустоту. Глотки свободы памятью горчат. Переплетая явственность и сны. Забудь меня. В оставленных вещах Не ищут ощущенье новизны. Стирай меня в себе за слоем слой До, ставших безымянными, вершин. Раз я не избавление, а зло, Способное собою сокрушить Судьбу и карму. Высшую из карм, Которую могла опять спасти, Сказав тебе: "Вот буря. Вот стакан. Давай всё это просто совместим. Давай опять с тобой на брудершафт, Что, как вино, в бокалы разольём... И вновь придёт к гармонии душа. Твоя, конечно... Я же без неё." Я - бес,готовый хитростью отнять. Ни правила не чтущий, ни торги... Но снова ищет Бог в тебе меня. "Не то... не то... не то" - шепча другим. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 19 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 19 липня, 2015 Можно, от всего сердца любя человека, все-таки понимать, как велики его недостатки. Было бы глупой дерзостью мнить, будто нашего расположения достойно лишь одно совершенство. Порою наши слабости привязывают нас друг к другу ничуть не меньше, чем самые высокие добродетели. (Люк де Клапье Вовенарг) _____________ Тобто, не має значення, хороша людина чи погана. Має значення тільки сакральний звязок між людьми... - який зовсім не залежить від самих людей? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 19 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 19 липня, 2015 але це ніяк не означає, що ми повинні миритися з тим, що нам не подобається в друзях, коханих, мовчати про це і терпіти --- просто не потрібно недоліки ставити в центр стосунків. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 23 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2015 Знаешь, как однажды человек становится "твоим"? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 23 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2015 Я не проти, щоб прощання зраджувало мені Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 23 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2015 ЧТО РАЗДРАЖАЕТ КАЖДОГО ИЗ ЗНАКОВ ЗОДИАКА Козерог 1) Поручение слишком легкой работы, недоверие к его способностям и возможностям; 2) Необходимость жить скромно, экономя средства, а также родственники и коллеги с финансовыми проблемами; 3) Необходимость частых перемещений, командировки, путешествия, походы на различные мероприятия; 4) Плохие отзывы о его семье, доме и увлечениях; 5) Ненадежность, легкомысленность, строптивость, невоспитанность, агрессивность, независимость у других; 6) Эксцентричное поведение, броская одежда и макияж, причудливые прически; 7) Неумение вести домашние дела и тратить деньги; 8) Болтовня, философствование, отсутствие практической деятельности; 9) Обвинение его в скупости, нерешительности, консерватизме и зацикленности на работе; 10) Необходимость выступать с речью, так или иначе, находится под пристальным вниманием других. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 23 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2015 Когда женщина что-то спрашивает – лучше ответить правду, так как очень велика вероятность, что она уже знает ответ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 23 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 24 липня, 2015 Мой любимый, мой ангел-хранитель, Мой рассвет, Знаю – в мире другого такого Больше нет! Ты моя бесконечная нежность Навсегда. Я с тобой сквозь миры и пространства. Сквозь года. Без тебя ни дышать, ни смеяться Не могу. Сердце словно цветок эдельвейса На снегу. Я с тобой не хочу расставаться Ни на миг! …Оборвался бессильною болью В горле крик… Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 26 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 26 липня, 2015 Я с тобой не хочу расставаться Ни на миг! …Оборвался бессильною болью В горле крик… розчаровуватися набагато гірше Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 26 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 26 липня, 2015 КОЗАЦЬКА ЖІНКА 3 ГОРДИМИ ОЧИМА — вона мов крила в мене за плечима! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 27 липня, 2015 Сильна жінка - це жінка, яка знає, що її слабкості - така сила, якій неможливо протистояти. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 28 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 28 липня, 2015 Вечер... Кофе... Ты и я... Жаль, что каждый у себя... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 28 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 28 липня, 2015 Хочу такі, але вони дуже дорогі Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 6 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 серпня, 2015 http://inforesist.org/otvety-na-voprosy-va...-vsu/?_utl_t=tw Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 6 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 серпня, 2015 Хочу такі, але вони дуже дорогі У мене були. З дукачами. При переїздах десь згубилися. І вишиванка, що бабця вишивала - теж Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 12 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 серпня, 2015 ...Зорі стозорі, ви що – телепати? Чого ж ви так дивитесь в душу мою? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 12 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 серпня, 2015 У мене були. З дукачами. При переїздах десь згубилися. І вишиванка, що бабця вишивала - теж Жалко... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.