Натуся Опубліковано 4 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2015 Ті, що приходять до Вас випадково, дверима не помиляються... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 5 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 5 червня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 16 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2015 Женщина меняется не с возрастом, а с...МУЖЧИНОЙ. https://www.youtube.com/watch?v=0nCQPl5MS0o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 16 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2015 Козерог 17 июня. Козероги — Вы утонете в море нежности, которое Вам подарит один Ваш очень родной и близкий человек..)) _____ Капець!!! :blink: пішла за рятувальним кругом... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 17 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2015 Береги ту, что за тебя плачет... Бог бережёт тебя за её слёзы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 17 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 21 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2015 Обнимать - это значит прикасаться душой Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 21 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 22 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2015 Как тот актер, который, оробев, Теряет нить давно знакомой роли, Как тот безумец, что, впадая в гнев, В избытке сил теряет силу воли, - Так я молчу, не зная, что сказать, Не оттого, что сердце охладело. Нет, на мои уста кладет печать Моя любовь, которой нет предела. Так пусть же книга говорит с тобой. Пускай она, безмолвный мой ходатай, Идет к тебе с признаньем и мольбой И справедливой требует расплаты. Прочтешь ли ты слова любви немой? Услышишь ли глазами голос мой? (Сонет 23. Шекспир) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 23 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2015 "...Настоящая любовь - это когда ты не только сам любишь, но чувствуешь, способен чувствовать, как тебя любят... Причем второе - способность чувствовать - важнее первого... " Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 25 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 25 червня, 2015 Закрою дверь. Оставлю обувь у дверей. Залезу в ванну. Кран открою. И просто смою этот день ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 26 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2015 Болит душа... И хочется арбуза, Но виски, впрочем, тоже подойдёт! Меня сегодня посетила муза, А может, шиза... черт их разберёт! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 28 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 29 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 30 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 30 червня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 30 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 30 червня, 2015 Ты игрок в этой жизни иль пешка? - Я не знаю мне трудно судить. На орла ты поставишь иль решку? - Всё равно не на то чему быть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 30 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 30 червня, 2015 Спа... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 1 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 1 липня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 3 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2015 Пусть ты-лишь вымысел прекрасный И сам я был любим, влюблён... А наяву? Во сне ли? - Сон не ясный Вся жизнь моя, и сам я чей-то сон... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 3 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2015 а може ти... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 3 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 3 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2015 Ремі Алессандро "Орися" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 3 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 3 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2015 спа... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 6 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 7 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 7 липня, 2015 Я бы не была так категорична. Некоторые замечают и ценят Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 7 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 7 липня, 2015 Я бы не была так категорична. Некоторые замечают и ценят Якщо НЕКОТОРЫЕ - знач винятки :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 7 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 7 липня, 2015 Всему есть предел. И ты это должен понять. Сегодня она считает тебя Богом, а завтра кучей дерьма, об которое не стоит пачкаться. За это я уважаю женщин. Они не возвращаются. Если она разлюбила, то никогда больше не полюбит вновь. Ты, друг мой, вспоминай это каждый раз целуя ее пальцы. Сегодня на коленях льет слезы она, а завтра, смотря ей в след, плакать будешь ты. В. Прах Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 7 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 7 липня, 2015 хочу туди, де тепло і нема пам"яті Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 8 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 8 липня, 2015 Якщо НЕКОТОРЫЕ - знач винятки :rolleyes: Щас загордюсь))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.