Натуся Опубліковано 26 травня, 2015 Поділитися Опубліковано 26 травня, 2015 любовь, настоящая которая не имеет прилагательных и не зависит от физической близости. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 26 травня, 2015 Поділитися Опубліковано 26 травня, 2015 Любовь - это своего рода мазохизм.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 26 травня, 2015 Поділитися Опубліковано 26 травня, 2015 Любовь - это своего рода мазохизм.... це блаженство, якщо взаємна і вона триває не довго, якщо не трансформується в нову якість. я не вірю в любов без сексу, лише в те, що він тут не головний - саме ця обставина дозволяє любов зберегти на роки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 26 травня, 2015 Поділитися Опубліковано 26 травня, 2015 незнайомці --- друзі ---- хороші друзі ---- коханці --- незнайомці Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 26 травня, 2015 Поділитися Опубліковано 26 травня, 2015 не можу придумати алгоритм справжньої любові Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 26 травня, 2015 Поділитися Опубліковано 26 травня, 2015 Он был старше ее. Она была хороша. В ее маленьком теле гостила душа... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 26 травня, 2015 Поділитися Опубліковано 26 травня, 2015 Древняя как мир Любовь Страсть Удовольствие. В которых нуждаются и которых жаждут. На которых все в этом мире построено и которых так мало в нашей жизни. Встретить их большая удача, но не всякий это понимает. Встретив не каждый узнает. А узнавший - никогда не забудет. https://youtu.be/WswBkTAy1dI Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 26 травня, 2015 Поділитися Опубліковано 26 травня, 2015 не можу придумати алгоритм справжньої любові математикой поверить любовь... думаю, что это невозможно Даже определение для нее так и не придумали.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 26 травня, 2015 Поділитися Опубліковано 26 травня, 2015 математикой поверить любовь... думаю, что это невозможно Даже определение для нее так и не придумали.... Корін придумав - за раз до речі, перша цитата - також його Видатний ТЕОРЕТИК! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 26 травня, 2015 Поділитися Опубліковано 26 травня, 2015 Корін придумав - за раз до речі, перша цитата - також його Видатний ТЕОРЕТИК! Ну, тот кто придумал, чувств не имеет.. Одно слово - ТЕОРЕТИК Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 26 травня, 2015 Поділитися Опубліковано 26 травня, 2015 pfhfpf Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 26 травня, 2015 Поділитися Опубліковано 26 травня, 2015 Вот такая вот зараза - девушка моей мечты :P :P :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 26 травня, 2015 Поділитися Опубліковано 26 травня, 2015 Ну, тот кто придумал, чувств не имеет.. Одно слово - ТЕОРЕТИК Ну не, кой-какой опыт у него, я подозреваю, есть - он же молчит, не оправдывается А молчит, потому что сам он деревенский, привык к деревенским штучкам. Там девушки так подзадоривают парней: мол, ни на что не годный и тому подобное, а те это воспринимают как знак доказать обратное Сельские забавы на свежем воздухе :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 26 травня, 2015 Поділитися Опубліковано 26 травня, 2015 Ну, не знаю... мне эдакое похлопывание по заднице, как проявление внимания от мужчины, никогда не нравилось. У меня так делал иногда бывший муж.... вбыла б.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 26 травня, 2015 Поділитися Опубліковано 26 травня, 2015 Ну, не знаю... мне эдакое похлопывание по заднице, как проявление внимания от мужчины, никогда не нравилось. У меня так делал иногда бывший муж.... вбыла б.... і мій - то він також селюк :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 26 травня, 2015 Поділитися Опубліковано 26 травня, 2015 Яка в нас буря - ЖЕСТЬ!!!! Дощ, як з відра, вітер, гримить, блискає. Машини на дорозі всі стоять Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 26 травня, 2015 Поділитися Опубліковано 26 травня, 2015 Запам'ятай мене, коли піду В далекий і безмовний край розлуки, Якщо не зможеш втримати за руку, Я ж обернутись сили не знайду. Запам'ятай мене в ті дні життя, Коли ти обіцяв величні замки, Запам'ятай, бо марні обіцянки, Спізніли вже молитви й каяття. . Та все ж, якщо забудеш, може статись, Згадавши, не страждай за тим даремно, Як зникне забуття примара щемна, Тобі скажу , що мала би сказати: Вже краще, все забувши, усміхатись, Ніж пам'ятати, й спогадом каратись. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 травня, 2015 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2015 У нас вчера хмурилось, парило. Но дождя так и не было. Прошел бы, хоть пух немного прибило. Сегодня в маршрутке хотела нос почесать, так чуть всю физиономию себе не перепорола - как раз маршрутку на яме гоцнуло Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 27 травня, 2015 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2015 У нас вчера хмурилось, парило. Но дождя так и не было. Прошел бы, хоть пух немного прибило. Сегодня в маршрутке хотела нос почесать, так чуть всю физиономию себе не перепорола - как раз маршрутку на яме гоцнуло Нігті тре підстригати :P Глянь, що в нас робилося - це ексклюзивне відео Фотки зі Львова є в неті, ти певно бачила Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 травня, 2015 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2015 Нігті тре підстригати :P Глянь, що в нас робилося - це ексклюзивне відео Фотки зі Львова є в неті, ти певно бачила У меня только 6 сек видео((((( а потом Лобода выпрыгивает((((( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 27 травня, 2015 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2015 У меня только 6 сек видео((((( а потом Лобода выпрыгивает((((( Там і є 6 сек - це з телефона , а Лобода - вже не моє В налаштуваннях треба щось змінити, щоб наступне відео не вмикалося автоматично. Я не знаю як - теба щоб малий приїхав і зробив. У мене ноут новий - ще не все налаштовано як треба. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 травня, 2015 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2015 А я свой ноут все никак не сделаю.... руки не доходят. Но к августу нужно будет сделать - дочка с внучкой приедут. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 27 травня, 2015 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2015 А я свой ноут все никак не сделаю.... руки не доходят. Но к августу нужно будет сделать - дочка с внучкой приедут. А що там в тебе? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 травня, 2015 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2015 А що там в тебе?А фиг его знаетВечером еще писала. А на утро - просто не включается. Ничто не горит и не шумит(((( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 27 травня, 2015 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2015 А фиг его знает Вечером еще писала. А на утро - просто не включается. Ничто не горит и не шумит(((( Мож зарядка гавкнула? Пробувала іншу? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 травня, 2015 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2015 Мож зарядка гавкнула? Пробувала іншу? Да, я уже так думала. Тем более, что шнурок уже раз паяли. Но я ж как тот мужик. - пока гром не грянет.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 27 травня, 2015 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2015 Да, я уже так думала. Тем более, что шнурок уже раз паяли. Но я ж как тот мужик. - пока гром не грянет.... Добре було б взяти чужий, щоб перевірити. А може твій має тестер? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 травня, 2015 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2015 Добре було б взяти чужий, щоб перевірити. А може твій має тестер? Он на выходные в гараж сходлит. Говорит, что там нескольок шнурков валяется. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 29 травня, 2015 Поділитися Опубліковано 29 травня, 2015 Я знаю мир,он стар и полон дряни Я видел птиц летящих на манок Я знаю, как звенит экю в кармане И как звенит отточенный клинок Я слышал как поют на эшафоте И помню как целуют не любя Я знаю всех кто за, и всех, кто против Я знаю все, но только не себя!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 29 травня, 2015 Поділитися Опубліковано 29 травня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.