Водолаз пустыни Опубліковано 20 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2015 Ну да, дождь сегодня упал - знатный А вы, небось, в лесу - хоть в сосновом, надеюсь? В лесу это хорошо, сейчас кок рас самое дело грибы собирать, у нас в этом году очень грибной сезон... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 20 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2015 Что за палатка? Сейчас делают такие палатки, что им никакой дождь не страшен. Сегодня был очень сильный дождь, причем, целую ночь. А до того, два месяца подрят - дождя не было вообще - земля покрылась такой твердой корочкой - через которую вода не могла пробиться во внутрь - по-этому образовался поток из воды, который чуть не снес палатку. А палатка у них военная Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 20 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2015 В лесу это хорошо, сейчас кок рас самое дело грибы собирать... ...и на растяжке подорваться - не? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Водолаз пустыни Опубліковано 20 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2015 ...и на растяжке подорваться - не?Зачем на растяжке...За грибами надо ходить в тыл. Помню по молодости, еще при СССР-когда служил, мы ставили метки куда можно заходить куда нельзя. Но я всегда говорил своим подчиненным - хочешь сходить на лево, иди в тыл. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 20 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2015 Зачем на растяжке... За грибами надо ходить в тыл. Помню по молодости, еще при СССР-когда служил, мы ставили метки куда можно заходить куда нельзя. Но я всегда говорил своим подчиненным - хочешь сходить на лево, иди в тыл. ;) Ты что, притворяешься? - в СССР-ре не было войны а там, где Бубусь - ходят не по грибы, а за бутылкой: мужики без женщин совсем распадлючились. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Водолаз пустыни Опубліковано 20 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2015 Ты что, притворяешься? - в СССР-ре не было войны а там, где Бубусь - ходят не по грибы, а за бутылкой: мужики без женщин совсем распадлючились. Наташ... :blink: пусть будит учили воевать...За бутылкой это конечно плохо, а тем более жизнь терять... Мужик без женщины, это не мужик...неужели даже на побывку не отправляют? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 21 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2015 ...неужели даже на побывку не отправляют? В учебке и на ротации - если есть возможность - то пускают. А еще в отпуск на месяц. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Байкит Опубліковано 21 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2015 Наташ... :blink: пусть будит учили воевать... За бутылкой это конечно плохо, а тем более жизнь терять... Мужик без женщины, это не мужик...неужели даже на побывку не отправляют? Вы неправы в своих формулировках. Мужик без женщины это - мужик. А если рядом женщина. то это уже - мужик с женщиной. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 22 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 23 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 23 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 26 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 26 вересня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Kote Sh Опубліковано 28 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 28 вересня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Kote Sh Опубліковано 28 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 28 вересня, 2015 Орiaнi)))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 28 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 28 вересня, 2015 Орiaнi)))))) Котуся, привіт ---- дякую :rolleyes: Рада тебе бачити - як ти поживаєш? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 28 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 28 вересня, 2015 У мене сьогодні день знахідок - я достукалася до Каті (Рижа), вірніше, до її дочки - тепер знаю, що в неї все гаразд. І ось ти відгукнулася... сподіваюся, у тебе також все гаразд... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 28 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 28 вересня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Kote Sh Опубліковано 28 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 28 вересня, 2015 Котуся, привіт ---- дякую :rolleyes: Рада тебе бачити - як ти поживаєш? Я тобi теж дуже рада. Все добре. На форум зайшла щоб з тобою привiтатися. Такi теплi спогади про тему для тiльки запрошених.... . Дякую. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Kote Sh Опубліковано 28 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 28 вересня, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=d4K4FzSVOBg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 28 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 28 вересня, 2015 Є золоте правило: не зачаровуйся і не будеш розчаровуватися. Все йде своїм ходом - які люди, така і хода. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Kote Sh Опубліковано 28 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 28 вересня, 2015 Є золоте правило: не зачаровуйся і не будеш розчаровуватися. Все йде своїм ходом - які люди, така і хода. Нат - я ще до твоеї вiдповiдi виправила повiдомлення. Не треба узагальнювати. Знаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 28 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 28 вересня, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=d4K4FzSVOBg ти для мене, як недосяжний приклад - ти знаєш про що я... і я дуже жалкувала, що не зберегла твоє фото - ти світла людина і не така як всі Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 28 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 28 вересня, 2015 Не треба узагальнювати. Знаю. Я вважаю, що ми живемо в унікальний час - війна проявила всю нашу сутність - як на детекторі брехні. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 28 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 28 вересня, 2015 все тече, все змінюється... любов живе 3 роки - а дехто навіть ці 3 роки - не витримує. Тягар кохання... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 28 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 28 вересня, 2015 ... и тут Остапа понесло... а давала собі слово, що більше не буду ех... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Kote Sh Опубліковано 28 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 28 вересня, 2015 ти для мене, як недосяжний приклад - ти знаєш про що я... і я дуже жалкувала, що не зберегла твоє фото - ти світла людина і не така як всі Тю - я тобi свiженьких вiдправлю.Трошки знiяковiла - але приемний комплiман. Недосяжний? гм-гм ще бiльш знiяковiла. Я вважаю, що ми живемо в унікальний час - війна проявила всю нашу сутність - як на детекторі брехні.Так Орi. Проявила. Iнодi здають нерви коли кажуть - *чого ви досягли?* може трошки втомилась доказувать. ... и тут Остапа понесло... а давала собі слово, що більше не буду ех... Я теж давала. Але.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 28 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 28 вересня, 2015 Так Орi. Проявила. Iнодi здають нерви коли кажуть - *чого ви досягли?* може трошки втомилась доказувать. Не кидай перли під ноги свиням. Хто розумний - той сам знає. А тупому - не доведеш. Коли буде бракувати оптимізму - приходь сюди, я по життю невиправна оптимістка. Да! А фотку вишли - на пам"ять :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 28 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 28 вересня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 2 жовтня, 2015 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2015 Я – бунтарка, Потому что мир меня сделал такой, Ведь никто не проявлял ко мне любовь И никто не хотел выслушать меня Я – бунтарка, Потому что всегда, без причины Мне отказывали во всём, что я просила И никто не понимал меня Мне бы хотелось быть такой, как тот ребёнок, Как тот счастливый человек, Мне хотелось бы мир подарить свой В обмен на простую дружбу И мечтать, и жить, И зло забыть. И смеяться, и петь, Только любовь ощущать ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 3 жовтня, 2015 Поділитися Опубліковано 3 жовтня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.