Натуся Опубліковано 10 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2015 неа так а шо там там хороші речі можна купити - для військових і я там бачила схожого на тебе - голубоокий блондин, 180 зросту :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 10 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2015 голубоокий блондин, 180 зростуфантазию попридержи и главное - экономь бэйлис Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 10 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2015 фантазию попридержи и главное - экономь бэйлис Мені Рижа його прикмети по секрету передала :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 11 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 11 вересня, 2015 фантазию попридержи и главное - экономь бэйлис Я дві літри полуничного вина купила - домашнього Запхала в холодильник - чекаю нагоди. Як ти думаєш, його з пляшки з-під кока-коли, певно, треба перелити? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 11 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 11 вересня, 2015 Я дві літри полуничного вина купила - домашнього Запхала в холодильник - чекаю нагоди. Як ти думаєш, його з пляшки з-під кока-коли, певно, треба перелити? кого ты спрашиваешь? - я только в детстве смутно помню сказку про страну земляники, а вино... даже не снилось никогда... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 11 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 11 вересня, 2015 Бубусь, привіт :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 12 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2015 кого ты спрашиваешь? - я только в детстве смутно помню сказку про страну земляники, а вино... даже не снилось никогда... капець, Корін, ти спеціально так пишеш, що мені хочеться тебе всиновити? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 14 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 14 вересня, 2015 Книдлі зі сливами картопля - 800 г борошно пшеничне - 200 г яйце - 1 шт. сливи - 240 г цукор - 20 г масло вершкове - 40 г сіль Спосіб приготування: Очищену сиру картоплю натріть на дрібній тертці, сік злийте, масу перемішайте з борошном, додайте яйце, цукор, сіль і замісіть круте тісто (як для вареників). Сформуйте з тіста кульки, нафаршируйте кожну з них однієї сливою, очищеною від кісточки. Відваріть кнедлі в підсоленій воді. При подачі полийте розтопленим маслом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 14 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 14 вересня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 14 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 14 вересня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 14 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 14 вересня, 2015 pfhfpf Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 14 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 14 вересня, 2015 pfhfpf хам! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 14 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 14 вересня, 2015 хам!а ты....... а ты.. американська шпиенка. - не может наш чел знать всю эту музыку. ведьма. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 14 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 14 вересня, 2015 а ты....... а ты.. американська шпиенка. - не может наш чел знать всю эту музыку. ведьма. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 14 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 14 вересня, 2015 ВСЕ, пішла спати - тут мене всі ображають! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 15 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2015 ....тюкую мисоцьку, где мозьно ополосьнуть руцьки.... - тьфу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 15 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2015 ....тюкую мисоцьку, где мозьно ополосьнуть руцьки.... - тьфу Ой, ой, тільки не треба вдавати з себе "рубаху парня" - я пам"ятаю який ти був на депорті - причому не один місяць Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 19 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 19 вересня, 2015 ХАЙ! :wub: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бубусь Опубліковано 19 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 19 вересня, 2015 ХАЙ! :wub: приветики. С тел. Только читаю. Не удобно жуть. Шота никто так и не позвонил,а обещал. Скоро на выход, такшта не будет мя тут долго Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 19 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 19 вересня, 2015 приветики. С тел. Только читаю. Не удобно жуть. Шота никто так и не позвонил,а обещал. Скоро на выход, такшта не будет мя тут долго Блін, блін... треба кудись малу відправити - шпигує за мною, макака - татова доця :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бубусь Опубліковано 20 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2015 капець, Корін, ти спеціально так пишеш, що мені хочеться тебе всиновити?...на ручки просится? главное к груди не прикладывать... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 20 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2015 ...на ручки просится? главное к груди не прикладывать...ты ваще на чьей стороне? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бубусь Опубліковано 20 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2015 ты ваще на чьей стороне?ты ваапче о чём? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 20 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2015 ты ваапче о чём?о жадности Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бубусь Опубліковано 20 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2015 о жадности...пиздец... А я то грешным делом не о том подумал. Наливай, йомайо... Погода-яманал. Шо за климат? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 20 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2015 Шо за климат? У цьому році - засушливий - трава вигоріла, як на півдні Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бубусь Опубліковано 20 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2015 У цьому році - засушливий - трава вигоріла, як на півдніда не,Натали, сегодня палатку чуть не смыло. Дождь, сырость... Ппц однако. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 20 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2015 да не,Натали, сегодня палатку чуть не смыло. Дождь, сырость... Ппц однако. Ну да, дождь сегодня упал - знатный А вы, небось, в лесу - хоть в сосновом, надеюсь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.