Натуся Опубліковано 12 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 серпня, 2015 В организме какие-то сдвиги изменяют душевный настрой, и мои погрустневшие книги пахнут прелой осенней листвой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 12 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 серпня, 2015 Знімки вицвілих чуттів, чорно-білі і прості, Мабуть, ми тепер не ті, ті, що тоді, Але там, де час замовк, море дихає, Немов ми і досі стоїмо в тій воді, Я так бережу ті сни... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 13 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 13 серпня, 2015 ...Лишь солнечный ангел, ступая по лужам, Курит вишнёвый табак… Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 13 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 13 серпня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 13 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 13 серпня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 14 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 14 серпня, 2015 Сьогодні сну не буде... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 14 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 14 серпня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 14 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 14 серпня, 2015 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 15 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 15 серпня, 2015 . db,fx Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 15 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 15 серпня, 2015 db,fxСообщение отредактировал MarkValerij - Сегодня, 9:21 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 15 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 15 серпня, 2015 Сообщение отредактировал MarkValerij - Сегодня, 9:21 Я ухожу и вдруг оказывается, что я не одинока. Он стоит передо мной — я останавливаюсь, прежде чем он подойдёт. Я никогда не мечтала об этом. Ты когда-либо мечтал о ночи подобно этой? Я не могу в это поверить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 15 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 15 серпня, 2015 :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 15 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 15 серпня, 2015 как будет угодно миледи Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 15 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 15 серпня, 2015 Эгоизм насыщения вы зовете любовью. Как только вам дарят любовь, вы так же, как в ваших фальшивых дружбах, обращаете свободного и любящего в слугу и раба, присвоив себе право обижаться. И чтобы заставить его лучше служить себе, казните ежечасным зрелищем своих страданий. Да, конечно, вы всерьез страдаете. Но именно ваше страдание и не нравится мне. А что в нем, скажите мне, хорошего? Антуан де Сент-Экзюпери, "Цитадель" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 15 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 15 серпня, 2015 Сообщение отредактировал MarkValerij - Сегодня, 9:21 То Ви спали?!!!! :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бубусь Опубліковано 15 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 15 серпня, 2015 М?с тел не наклацаешь сори а шо.за тема?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 15 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 15 серпня, 2015 М?с тел не наклацаешь сори а шо.за тема?? Крик радості, що тебе побачила і що ти живий і здоровий. Ми з Катериною (Рижа) про тебе згадували. Я тобі написала відповідь - ще поговоримо... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бубусь Опубліковано 15 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 15 серпня, 2015 Крик радості, що тебе побачила і що ти живий і здоровий. Ми з Катериною (Рижа) про тебе згадували. Я тобі написала відповідь - ще поговоримо... На все божья воля. Завтра постараюсь выйти в город.) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 15 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 15 серпня, 2015 На все божья воля. Завтра постараюсь выйти в город.) Я завтра на 14-00 в гості йду - але ж ти не останній день у нас - правда? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 17 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 17 серпня, 2015 Если что-то для меня важно, я никого не слушаюсь. Даже Разума. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 17 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 17 серпня, 2015 Привет!!!!!! Сто лет! Пару раз звонила - глухо. Инне звонила - она не знала, что с тобой. Зараза ты!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 17 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 17 серпня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 18 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 18 серпня, 2015 — Я скучала по тебе… — Здравствуй. Как я рад, что ты есть. Я ждал тебя. Ждать. Не то ли это же самое, что скучать? — Нет. Для меня нет. Когда я жду, я не просыпаюсь в 5 утра, отказываясь от самых лучших снов. И не прихожу на работу, когда еще нет семи. Когда я жду, молоко не кажется мне безвкусным. А когда скучаю, да. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бубусь Опубліковано 23 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 23 серпня, 2015 Привет!!!!!! Сто лет! Пару раз звонила - глухо. Инне звонила - она не знала, что с тобой. Зараза ты!!!!! Я не зараза, я хуже!А вы уже помирились? И против кого дружим? ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бубусь Опубліковано 23 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 23 серпня, 2015 Я завтра на 14-00 в гості йду - але ж ти не останній день у нас - правда?....да, завис походу надолго.. хотя хз посмотрим.. Старичи.. в Академии.. инструктором.. выход свободныйкароче.. лазию по Львову... ищу приключений Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 24 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2015 ....да, завис походу надолго.. хотя хз посмотрим.. Старичи.. в Академии.. инструктором.. выход свободный кароче.. лазию по Львову... ищу приключений Скажи, а ти в волонтерському воєнторзі - на Головній пошті - ніколи не скуплявся? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 25 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2015 Один мой друг подбирает бездомных кошек, Несёт их домой, отмывает, ласкает, кормит. Они у него в квартире пускают корни: Любой подходящий ящичек, коврик, ковшик, Конечно, уже оккупирован, не осталось Такого угла, где не жили бы эти черти. Мой друг говорит, они спасают от смерти. Я молча включаю скепсис, киваю, скалюсь. Он тратит все деньги на корм и лекарства кошкам, И я удивляюсь, как он ещё сам не съеден. Он дарит котят прохожим, друзьям, соседям. Мне тоже всучил какого-то хромоножку С ободранным ухом и золотыми глазами, Тогда ещё умещавшегося в ладони... Я, кстати, заботливый сын и почетный донор, Я честно тружусь, не пью, возвращаю займы. Но все эти ценные качества бесполезны, Они не идут в зачет, ничего не стоят, Когда по ночам за окнами кто-то стонет, И в пении проводов слышен посвист лезвий, Когда потолок опускается, тьмы бездонней, И смерть затекает в стоки, сочится в щели, Когда она садится на край постели И гладит меня по щеке ледяной ладонью, Всё тело сводит, к нёбу язык припаян, Смотрю ей в глаза, не могу отвести взгляда. Мой кот Хромоножка подходит, ложится рядом. Она отступает. (Дана Сидерос) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 29 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.