GiRaFo.chka Опубліковано 29 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2014 Купи собі, нарешті, байдужість.для этого придется продать душу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2014 для этого придется продать душу. Котується тільки чистенька - ось вони собі і купили А моя запльована нікому не потрібна - тому маюся Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2014 Серебристые мысли, хрустальные слезы. Душа, желтоватого цвета мимозы, Растает как льдинка, упавшая с крыши, На теплую землю сознания, слышишь? Я знаю, ты скажешь: Душа – это вечность, Душа это то, что летит в бесконечность. Души не бывает ни много, ни мало, Душа будет с нами, чтобы ни стало. Я знаю, ты скажешь: Душа – это льдинка, Да, да, так и есть – это Бога слезинка, Упавшая с неба… (Є.Асадов) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2014 Якщо вірити, а потім віру втратити, то утворюється діра, космос, який затягуєт життєву енергію Це не стосується тільки Бога, бо Бог тут нічого не обіцяє. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 грудня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 грудня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2014 чекай, скоро і олені будуть востребувані - наближається Новий Рік Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 грудня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2014 Замкнутися в спальні і випити кави І більше не треба дешевої драми. Залишитись вдвох наодинці з собою Й послухати сповідь,наповнену болем. Зробити у всьому саму себе винну - хоч щось справді чесним тут бути повинно… Й ні каплі, ні трохи себе не жаліти ..- «Ти ж мала давно все сама зрозуміти!!!» Що, сльози на очі?! – так часто буває. І він не сказав,що насправді кохає, І щирість в нас час майже не помічають. Відвертість тим паче уже зневажають. Уже замість серця залишився камінь І люди в житті вже давно не кохають І світ не прекрасний, як в казці малюють - Ці фарби занадто вже часто тьмяніють! (с) Альбiна Слободян Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 грудня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2014 Та блін, ви мене доконати хочете?!!! Юль, що це за пі-пі-пі!!!!!!!!! У-уууууууууууу......... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 грудня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 грудня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2014 полька Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 грудня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2014 я тихо шла... https://www.youtube.com/watch?v=FMbSKlGDTRQ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 грудня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2014 Ах... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 грудня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=HzRmUdAYa64 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 грудня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=ATDSOxis0tE Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 грудня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 грудня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 4 грудня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 грудня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 4 грудня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 грудня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 4 грудня, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=CtH73lY75T0 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 грудня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2014 ...тільки очі сумні на палітрі осіннього парку, тільки сльози в очах, той далекий загоєний шум ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 грудня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 грудня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 грудня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 6 грудня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 грудня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 6 грудня, 2014 Прощати не складно, складно заново повірити. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 грудня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 6 грудня, 2014 Некоторые люди не слышат, что ты говоришь, а некоторые слышат, о чем ты думаешь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 7 грудня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 7 грудня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 грудня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2014 Я от не розумію, чому вона взяла за приклад реально тимчасове і ніяк не хоче бачити те, що надовго Слюсарі, няні, як і інженери, хоч і потрібні, вони ніколи не будуть заробляти більше, ніж люди нових професій, в тому числі і менеджери. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 грудня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2014 фух ну ты и дерьмо читаешь Ну ти, Юля, нетактовнатака... Він же запустив гачок, і на нього вже клюнули, а ти, як завжди, зі своїми питаннями, на які треба відповідати, в самий непідходящий момент Ну їйбо, тебе що не вчили стукати, перед тим, як заходити в спальню до батьків? Я правда, також влізла за тобою, але вже ретируюся, тобі також раджу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 8 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2014 убери пож сама мне некогда я спецом влезла..! пусть свою спальную кровать многоместную переставит в другой угол дома.. ходишь спотыкаешься без конца, чертдьявол хочу ролик сделать, а не могу скачать чужое видео с ютуба и спросить не знаю как у человека - можно ли его закачивать.. своего видео нет- надо со снегопадом.. и снега как назло нет гололед жуткий! и ноль. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.