Перейти до змісту
Український політичний форум

Справжня незалежність для справжніх!

Гість BestU

Рекомендовані повідомлення

Шановні Друзі! Не так багато років минуло, як наша велика та свята Україна в надзвичайно важкій боротьбі з москальским ігом здобула собі велику та святу перемогу! Але чи стали ми насправді незалежними? Вважаю, що нова справжня українська коаліція яка створиться вже скоро (ні у кого не виникає сумнівів що це буде НУНС, БЮТ, Литвин) зроблять ще багато кроків а би ще більше зганьбити все москальске та ще більше зробити для велико-святої Української незалежності!! Я пропоную декілька кроків у цьому напрямку які вважаю будуть надзвичайно важливими.

По-перше, чому ми великі українці вживаємо такі спільні з москальскими імена як наприклад: Іван, Роман, Олег, Любов..... ?? Я запитую вас шановні, ЩО ЦЕ ТАКЕ? Навіщо нам це непотрібство?? Негайно заборонити вживання цих імен! І змінити їх на такі красиві, та лаконичні імена як наприклад ЛЮК, Д`юглас, Ву, Свин, Лав, Гавриела...

Далі, заборонити вживання в українській мові спільних з російскими слів таких як наприклад, «автомобіль» – змінити на таке красиве та лаконічне КАР, «козак» – змінити на СКАУТ, «книга» – БУК, і багато інших.. дякую господу що хоть «карту» ми стали називати великим словом МАПА!

Але це ще не всі кроки до справжньої незалежності! Скажіть мені, чому ми використовуємо в своїй святій мові ці кацапські букви? Треба негайно розробити свої незалежні букви, а за базу можна взяти букви з арабської, або китайської мови, бо навіть в моїй улюбленній англійській мові вживаються москальскі букви. І тільки тоді справжня демократична помаранчева коаліція доведе, що вона дійсно піклується про українську незалежність, а наша мова та її букви нарешті стануть дійсно незалежними.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...