shiver2005 Опубліковано 21 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2014 какая разница, на каком языке он говорит, главное, что 5.10 - это единственная партия, предлагающая реальную и перспективную программу развития страны. В отличии от других, способных лишь на популизм. Тоді живіть в країні, котра називається яка різниця. А в Україні повинні розмовляти українською, а потім вже решта питань за списком. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
shehurin Опубліковано 21 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2014 Тоді живіть в країні, котра називається яка різниця. А в Україні повинні розмовляти українською, а потім вже решта питань за списком.Не, на каком языке говорит лично Балашов - это лично его дело. А что государственным должен быть только украинский - с этим я согласен. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
shiver2005 Опубліковано 22 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 22 жовтня, 2014 Не, на каком языке говорит лично Балашов - это лично его дело. А что государственным должен быть только украинский - с этим я согласен.Мова не про те, якою мовою він спілкується. Він принижує російськомовних. Те, що державною є українська мова говорить конституція. Закон визначає мовою роботи та спілкування на роботі - УКРАЇНСЬКУ МОВУ. Хахли вперто ігнорують. А ми, українці не отримуємо від цього жодної насолодити. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
shehurin Опубліковано 22 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 22 жовтня, 2014 Мова не про те, якою мовою він спілкується. Він принижує російськомовних. Те, що державною є українська мова говорить конституція. Закон визначає мовою роботи та спілкування на роботі - УКРАЇНСЬКУ МОВУ. Хахли вперто ігнорують. А ми, українці не отримуємо від цього жодної насолодити. Ну не знаю, я так погуглил на скорую руку - нашел в Сети только его призывы к расстрелу русских. А еще нашел дело, которое за на него уже завели в России. Я действительно не в курсе, что это за человек. Я изучал только его либеральную программу реформирования экономики страны. Если есть ссылка (где он как-то выступает против украинского языка) - скинь, пожалуйста. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
shiver2005 Опубліковано 23 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 23 жовтня, 2014 Я не шукав, кажу за власний досвід. Проте в інеті купа старих відгуків про його українофобію. Гадаю то є такий щур, котрий за власний рейтинг може сказати все що завгодно. Вам вирішувати. Сподіваюсь, інтуїція не підведе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.