Перейти до змісту
Український політичний форум

Партия 5.10

shehurin

Рекомендовані повідомлення

какая разница, на каком языке он говорит, главное, что 5.10 - это единственная партия, предлагающая реальную и перспективную программу развития страны.

В отличии от других, способных лишь на популизм.

Тоді живіть в країні, котра називається яка різниця. А в Україні повинні розмовляти українською, а потім вже решта питань за списком.
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Тоді живіть в країні, котра називається яка різниця. А в Україні повинні розмовляти українською, а потім вже решта питань за списком.

Не, на каком языке говорит лично Балашов - это лично его дело. А что государственным должен быть только украинский - с этим я согласен.
Посилання на коментар

Не, на каком языке говорит лично Балашов - это лично его дело. А что государственным должен быть только украинский - с этим я согласен.

Мова не про те, якою мовою він спілкується. Він принижує російськомовних. Те, що державною є українська мова говорить конституція. Закон визначає мовою роботи та спілкування на роботі - УКРАЇНСЬКУ МОВУ. Хахли вперто ігнорують. А ми, українці не отримуємо від цього жодної насолодити.
Посилання на коментар

Мова не про те, якою мовою він спілкується. Він принижує російськомовних. Те, що державною є українська мова говорить конституція. Закон визначає мовою роботи та спілкування на роботі - УКРАЇНСЬКУ МОВУ. Хахли вперто ігнорують. А ми, українці не отримуємо від цього жодної насолодити.

Ну не знаю, я так погуглил на скорую руку - нашел в Сети только его призывы к расстрелу русских. А еще нашел дело, которое за на него уже завели в России.

Я действительно не в курсе, что это за человек. Я изучал только его либеральную программу реформирования экономики страны. Если есть ссылка (где он как-то выступает против украинского языка) - скинь, пожалуйста.

Посилання на коментар

Я не шукав, кажу за власний досвід. Проте в інеті купа старих відгуків про його українофобію.

Гадаю то є такий щур, котрий за власний рейтинг може сказати все що завгодно.

Вам вирішувати. Сподіваюсь, інтуїція не підведе.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...