Орiана Опубліковано 7 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 7 грудня, 2014 Титого... Союз-а не бань - він свій, може владу чихвостити, як хоче. Я, правда, ще не бачила, що він там наваяв, зара гляну... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
оzоnys Опубліковано 7 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 7 грудня, 2014 зранку я сорок минут выгребала 107 постов пачкуна. Одну оставила для гербария в своей именной теме, здесь рядом. Чтоб быстро отыскивать пользователя. убирать не надо. я знаю, что тебе с планшета было бы неподъемно. Да еще наверное и сенсор? Привет, как тебе ролики?Прикольные песенки, правда... Ладно пойду еще посплю, буду в три часа по Москве :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 7 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 7 грудня, 2014 Привет, как тебе ролики? Прикольные песенки, правда... Ладно пойду еще посплю, буду в три часа по Москве :rolleyes: Ну понятно , в психушке дрочилово только тогда, когда санитары засыпают Не видела я ничего Юля раньше меня проснулась. На завтра я ее порошу оставить мне удовольствие пострелять в кацапню Так шо , не ленись там. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 7 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 7 грудня, 2014 Титого... Союз-а не бань - він свій, може владу чихвостити, як хоче. Я, правда, ще не бачила, що він там наваяв, зара гляну... он мою тезку три раза в некрасивую позу ставил! Я тихонько удаляю, он снова размещает, я убираю - он упрямо любуется позой раком. Вот я и психанула.. Уже написала ему, но видно оскорбился и гордо ушел.. Вернется - если осознает - выпускай.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 7 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 7 грудня, 2014 он мою тезку три раза в некрасивую позу ставил! Я тихонько удаляю, он снова размещает, я убираю - он упрямо любуется позой раком. Вот я и психанула.. Уже написала ему, но видно оскорбился и гордо ушел.. Вернется - если осознает - выпускай.. Та вже Жінку в позу поставити - ніяка не провина, що ти хочеш, щоб він переосмислив - як проти природи йти?!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 7 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 7 грудня, 2014 Та вже Жінку в позу поставити - ніяка не провина, що ти хочеш, щоб він переосмислив - вот от кого я НИЧЕГО не хочу- так это от него.. свят свят свят Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 7 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 7 грудня, 2014 вот от кого я НИЧЕГО не хочу- так это от него.. свят свят свят А от тобі б не погано було переосмислити свою нездорову тягу до мАскалів Вони ж слабаки, якщо чесно, на відміну від наших чоловіків. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 7 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 7 грудня, 2014 А от тобі б не погано було переосмислити свою нездорову тягу до мАскалів Вони ж слабаки, якщо чесно, на відміну від наших чоловіків. ты знаешь. я не верю в бога. я презираю сопливые призывы вашего выдуманного притом лицемерного Иисуса о другой щеке, о всепрощении, о равенстве и о куче идиотических смысловых противоречий. Но это не тяга, заюша. Это обычная человеческая жалость. Стремление понять. Глупое стремление..возможно.. Как то раз я также хотела объяснить азиатской чужой собаке, что я - не желаю ей зла, а просто хочу посидеть рядом. В итоге, она меня не поняла и на всякий случай оставила на память три шрама на руках и один не очень заметный на лице Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 7 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 7 грудня, 2014 ты знаешь. я не верю в бога. я презираю сопливые призывы вашего выдуманного притом лицемерного Иисуса о другой щеке, о всепрощении, о равенстве и о куче идиотических смысловых противоречий. Но это не тяга, заюша. Это обычная человеческая жалость. Стремление понять. Глупое стремление..возможно.. Как то раз я также хотела объяснить азиатской чужой собаке, что я - не желаю ей зла, а просто хочу посидеть рядом. В итоге, она меня не поняла и на всякий случай оставила на память три шрама на руках и один не очень заметный на лице Щоб щось зневажати - треба його добре знати. Посидіти біля бійцівської собаки - гадаєш йому це треба було? Значит треба було тобі! Для чого? Тому-то в Ісуса на цей випадок є два правила: про щоку і про перли під ноги свиням. Не завжди і не всякий знає, де і коли їх правильно застосувати. До речі, про чоловіків - лише дуже мудра жінка не хоче його зламати, лише дуже сильна може зламати, але ніяка не буде поважати зламаного. Це я ще й до теми про собаку - ти ж хотіла його зламати, а не зрозуміти - хіба ні? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 7 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 7 грудня, 2014 Щоб щось зневажати - треба його добре знати. Посидіти біля бійцівської собаки - гадаєш йому це треба було? Значит треба було тобі! Для чого? Тому-то в Ісуса на цей випадок є два правила: про щоку і про перли під ноги свиням. Не завжди і не всякий знає, де і коли їх правильно застосувати. До речі, про чоловіків - лише дуже мудра жінка не хоче його зламати, лише дуже сильна може зламати, але ніяка не буде поважати зламаного. Це я ще й до теми про собаку - ти ж хотіла його зламати, а не зрозуміти - хіба ні? буде. Було б бажання. Вони тоді як шовк. Приємні на дотик і слухняні)) Навіщо мені намагатися розуміти тварину? Ціль була - вдягти нашийник. Я це зробила. Прикрі наслідки - не вартують отриманого задоволення. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
shehurin Опубліковано 7 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 7 грудня, 2014 Щоб щось зневажати - треба його добре знати. Посидіти біля бійцівської собаки - гадаєш йому це треба було? Значит треба було тобі! Для чого? Тому-то в Ісуса на цей випадок є два правила: про щоку і про перли під ноги свиням. Не завжди і не всякий знає, де і коли їх правильно застосувати. До речі, про чоловіків - лише дуже мудра жінка не хоче його зламати, лише дуже сильна може зламати, але ніяка не буде поважати зламаного. Це я ще й до теми про собаку - ти ж хотіла його зламати, а не зрозуміти - хіба ні? Умные вещи говоришь, правда Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 7 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 7 грудня, 2014 я тебе личку писала, но уже теперь здесь ответь - знаешь тот вопрос? и второе - до когда... ? я неважно себя чувствую Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 7 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 7 грудня, 2014 я тебе личку писала, но уже теперь здесь ответь - знаешь тот вопрос? и второе - до когда... ? я неважно себя чувствую Йди лягай, я посиджу 2. Знаю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 7 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 7 грудня, 2014 Йди лягай, я посиджу 2. Знаю бай. и вот еще что - я Все свои поручительства снимаю. (на сегодняшний момент)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 7 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 7 грудня, 2014 Ок Собаці - собача смерть. І не треба жаліти, вони нас не жаліють Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 9 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 9 грудня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 9 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 9 грудня, 2014 Ната какая то фигня с компом или моей головой Зашла через оперу а тут все не так как в мазиле, пароли никакие не помню как искать ничо не знаю включается ВСЁ! И даже цензор. А что касается любого политического форума - выдает сервер не может найти и хоть ты тресни. Голова разболелась.. Не знаю причину, вобщем не ленись там у тебя личка под завязку поэтому завтра пожалуйста до обеда - присматривай я спать вся расстроенная Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 9 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 9 грудня, 2014 нарушитель! Ты тоже спать! Бегом марш .. Торчишь как кузнечик с самого утра! Быстро всем спать! :angry: не огорчайте меня! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
*SPb* Опубліковано 9 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 9 грудня, 2014 я спать вся расстроенная ну вот.., а я только ради тебя и зашел Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
shehurin Опубліковано 19 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 19 грудня, 2014 Что-то спама в последнее время много. Это вы с Юлей реже стали заходить и чистить его или само сыпаться стало? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 26 грудня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
volunteer Опубліковано 27 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 27 грудня, 2014 ХОХОЛ И MОСКАЛЬ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 29 грудня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 29 грудня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 30 грудня, 2014 Оле, оле, оле, оле Скоро НОВЫЙ ГОД Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 31 грудня, 2014 Чий то рік наступає.... :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 31 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 31 грудня, 2014 Чий то рік наступає.... :rolleyes: https://www.youtube.com/watch?v=J07_f2bxSIY Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 31 грудня, 2014 Ты ж жалеешь мне рубля, ах, ты тля! Все буде в наступному році Я не навчила посилання на YouTube робити з планшетки - тому на словах: сакс біля каміна До зустрічі Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 31 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 31 грудня, 2014 Все буде в наступному році До зустрічі стращать не надо, у меня в следующем году побои от партнеров... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 1 січня, 2015 - До зустрічі. - стращать не надо... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.