E2E4 Опубліковано 19 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2014 Ну не постоянно ,а лишь в выходной по праву день. Не провоцируй меня ,не буду я с тобой ругаццо ,я ж одну тебя люблю со всей Украины так шо... Вот дождусь Опиаху ,она мну помоет и я бабаськи :rolleyes: Не, Натаха тебя не помоет, злая она, кнопку нажмет и сольет нас всех в темное пространство ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 19 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2014 Вот дождусь Опиаху ,она мну помоет и я бабаськи :rolleyes: спи спокойно, страна Наташа отдыхают. Не кричи и не топай лаптями.. Пой шепотом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
E2E4 Опубліковано 19 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2014 спи спокойно, страна Наташа отдыхают. Не кричи и не топай лаптями.. Пой шепотом. В Крым поехала, к теплым батареям ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 19 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2014 В Крым поехала, к теплым батареям ;) У нас еще есть Черное море С В О Ё а вообще, она в Испанию собиралась... уже пора б к родным берегам Н А Т А А А А А я устала-а-а-а-а скорей приходи.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рай Коневодов Опубліковано 19 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2014 У нас еще есть Черное море С В О Ё а вообще, она в Испанию собиралась... уже пора б к родным берегам Н А Т А А А А А я устала-а-а-а-а скорей приходи.. Юль ,выключи вэбкамеру ,спалилась :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 19 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2014 Юль ,выключи вэбкамеру ,спалилась :rolleyes: почему спалилась? Тебе мои зубки не нравятся? :unsure: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
E2E4 Опубліковано 19 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2014 Юль ,выключи вэбкамеру ,спалилась :rolleyes:Да не, ничего похожа :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рай Коневодов Опубліковано 19 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2014 почему спалилась? Тебе мои зубки не нравятся? :unsure:Шаловливый язычок смущает :unsure: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 19 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2014 Шаловливый язычок смущает :unsure: А ТО Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
E2E4 Опубліковано 19 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2014 Шаловливый язычок смущает :unsure:Это замануха, видишь ка губами шлепает а под ними челюсти колючку жуют :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
СОЮЗ Опубліковано 19 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2014 Юль ,выключи вэбкамеру ,спалилась :rolleyes: :lol: я по доброму, просто смешно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Скоропадский Опубліковано 19 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2014 Да-так , просто захотелось излить душуДа ладно, конепас, какую душу излить, ты же обычная подметка, которая стелится перед теми, кому выгодно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Скоропадский Опубліковано 19 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2014 Кто знает в чем различие? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Габровские шеги Опубліковано 19 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2014 Всем смирно! Кот приехал из Венесуэлы, америкосам снова присунули... Кот там советник из Штази. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Габровские шеги Опубліковано 19 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2014 Всем смирно! Кот приехал из Венесуэлы, америкосам снова присунули... Кот там советник из Штази.Котяра, ты красава.) Штази с КГБ до сих пор присовывает педикам.) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Скоропадский Опубліковано 19 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2014 Всем смирно! Кот приехал из Венесуэлы...Кто тебя лохматого болгарина туда пустил :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Габровские шеги Опубліковано 19 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2014 Кто тебя лохматого болгарина туда пустил :lol:А я и не рвался. Меня и не пустили. Я про Кота, а ты о чем? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Габровские шеги Опубліковано 19 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2014 Кто тебя лохматого болгарина туда пустил :lol:Хочешь предсказание? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Скоропадский Опубліковано 19 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2014 А я и не рвался. Меня и не пустили. Я про Кота, а ты о чем?Ох извини, а кто кот :blink: Мы тут все под нафталином :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Скоропадский Опубліковано 19 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2014 Хочешь предсказание?Какие предсказания, здесь низя, пойдем в другую тему ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Georg72 Опубліковано 19 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2014 Хочешь предсказание? вещайте... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Скоропадский Опубліковано 19 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2014 вещайте...Ну все, все пропало... :blink: Ща КАК :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Габровские шеги Опубліковано 19 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2014 Ну все, все пропало... :blink: Ща КАК :lol: Лады, проехали. Тебя не за того принял сперва. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
76СССР Опубліковано 19 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2014 Лады, проехали. Тебя не за того принял сперва.За бандеру?)) Согласен, он пошутил на грани...) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
76СССР Опубліковано 19 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2014 А тебе не пох кого кончать после того?) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
76СССР Опубліковано 19 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2014 Скоропадский, тебя приняли за цель в порядке "ложно", но ты мертв все равно по военщине, а не по гражданке. Таковы дела - не шути больше на грани...)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Скоропадский Опубліковано 19 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2014 Лады, проехали. Тебя не за того принял сперва.Это как в хоккее , на чемпионате мира, бока помяли, а потом Ванкувер Кэнакс пас-пас-гол... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Скоропадский Опубліковано 19 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2014 Скоропадский, тебя приняли за цель в порядке "ложно", но ты мертв все равно по военщине, а не по гражданке. Таковы дела - не шути больше на грани...))76, все в порядке, XXI век, проснись товарищ B) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
76СССР Опубліковано 19 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2014 76, все в порядке, XXI век, проснись товарищ B)Проснись,товарищ, XXI век!И ничего уж не исправишь... Но со спины зайдет абрек - И ты его на нож поставишь. Ну как-то так встреча с замполитом, а он в догонку: А коли нет, то не шагнешь ты в двадцать первый век...)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Габровские шеги Опубліковано 19 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2014 76, все в порядке, XXI век, проснись товарищ B)Он в Афгане до сих пор. Он не проснется...как и я... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.