Radiola Опубліковано 17 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2022 Україна може використати системи залпового вогню HIMARS та інші РСЗВ далекої дії проти об’єктів РФ в окупованому Криму. Про це в ефірі телемарафону заявив представник ГУР Міноборони Вадим Скібіцький. Відповідаючи на запитання, чи може Україна використати HIMARS та М270 по території Криму, Скібіцький зазначив: “На сьогоднішній день Кримський півострів став просто хабом переміщення всієї техніки і озброєння, яке йде з РФ у південні райони нашої держави… По-друге, ви бачите, наскільки активно використовується на сьогодні Чорноморський флот РФ для нанесення ракетних ударів по нашій території. Насамперед це системи “Калібр”, фрегати, малі ракетні кораблі, підводні човни, які на постійній основі несуть бойове чергування, чекають команди, і потім проводять пуски, незважаючи на пору доби… Через те це теж одна з цілей, які необхідно уражати, щоб забезпечити безпеку наших громадян, наших об’єктів і взагалі України”. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 1 вересня, 2022 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2022 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 11 вересня, 2022 Поділитися Опубліковано 11 вересня, 2022 Я мрію побачити, як Севастополь зрівнюють з землею, як Маріуполь. Нема коротшого шляху до усвідомлення, як тільки через особисте переживання - це аксіома. Побажала я "дамі в білому" - українських реалій, які вони нам влаштували - і вона злякалася і закрилася. А це я тільки побажала. А переживи вона ТАКЕ - чи хотілось би їй ще раз зазіхати на чужу державу? - вона б сто раз подумала і перепровірила - а чи схильні до агресії люди, яким вона доручила через вибори управляти її державою?! Ото ж бо... Севастополь в руїнах - моя мрія Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 11 вересня, 2022 Поділитися Опубліковано 11 вересня, 2022 54 хвилини тому, Radiola сказав: Севастополь в руїнах - моя мрія Навіщо СВОЄ руйнувати? А от Москву в руїнах, то саме норм Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 11 вересня, 2022 Поділитися Опубліковано 11 вересня, 2022 3 години тому, Рыжая сказав: Навіщо СВОЄ руйнувати? Не знаю. Це для мене, як Карфоген, без знищення якого перемога не буде повною. Не москва, а Севастополь. 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 12 вересня, 2022 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2022 17 годин тому, Radiola сказав: Не москва, а Севастополь. Ще раз повторю. Севастополь - Крим. А Крим - це Україна. ТО навіщо ж руйнувати СВОЄ, Якщо вже руйнувать, то Керченський міст і Новоросійськ, щоб у рашки не було бази для флоту на Чорному морі Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 12 вересня, 2022 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2022 13 годин тому, Рыжая сказав: Ще раз повторю. Севастополь - Крим. А Крим - це Україна. ТО навіщо ж руйнувати СВОЄ, Просто Ви не знаєте, яка там живе мерзота - саме в Севастополі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 13 вересня, 2022 Поділитися Опубліковано 13 вересня, 2022 9 годин тому, Radiola сказав: Просто Ви не знаєте, яка там живе мерзота - саме в Севастополі. Кацапи виселили татар. От тепер татари виселять кацапів. Бо не лише Севастополь, там треба весь Крим вичищати, як Авгієві конюшні Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 13 вересня, 2022 Поділитися Опубліковано 13 вересня, 2022 1 годину тому, Рыжая сказав: Кацапи виселили татар. От тепер татари виселять кацапів. Не виселять, бо ми правова держава, а кацапи - поза законом. Тому нам на них не можна рівнятися. Та й в душу кожному не залізеш, а воно - перевзується, перефарбується, телефон почитить - буде чекати свого часу. Якщо і не дочекається, то і кари ЗАСЛУЖЕНОЇ не понесе. І зауважте, я не весь Крим хочу стерти з землі, а лише Севастополь, як осинове гніздо руського міра в Криму, та й на всій Україні. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 13 вересня, 2022 Поділитися Опубліковано 13 вересня, 2022 23 хвилини тому, Radiola сказав: І зауважте, я не весь Крим хочу стерти з землі, а лише Севастополь Не забувай, що Севастополь, то є древній Херсонес, Корсунь. І саме у цьому місті хрестився князь Володимир. І Херсонес то є спадщина ЮНЕСКО Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 14 вересня, 2022 Поділитися Опубліковано 14 вересня, 2022 22 години тому, Рыжая сказав: що Севастополь, то є древній Херсонес, Корсунь А ще там купа "батарей", на які моляться кацапи. У нас високоточна зброя, тому, думаю, проблему Херсонесу можна вирішити. Тим більше, він більше на околиці. Як і кримсько-татарські памятки. А все, що пов"язано з кацапською культурою, їх "місця поклоніння", найчастіше пов"язані з Другою світовою війною, їх помешканння - зрівняти з землею, щоб вони, як ми - сиділи у підвалах, щоб їх дітей розривало на шматки на очах у матерів, щоб все їх життя перетворювалося на руїни - за численні секунди. Севастополь кацапський - ДЛЯ МЕНЕ ОСОБИСТО - як символ їх сили. Він повинен бути зруйнований. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 14 вересня, 2022 Поділитися Опубліковано 14 вересня, 2022 2 хвилини тому, Radiola сказав: А все, що пов"язано з кацапською культурою, їх "місця поклоніння", найчастіше пов"язані з Другою світовою війною Ну, відносно панорами, то тут я повністю згідна. Під бульдозер її. 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 14 вересня, 2022 Поділитися Опубліковано 14 вересня, 2022 Домовилися... )))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 22 вересня, 2022 Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2022 В 14.09.2022 в 09:14, Radiola сказав: Пам*ятаєш, був у нас такий собі Кікахаха. "Кримчанин". Поборник незалежності Криму. Радів, коли орки Крим загарбали. Хотілось би з ним зараз поспілкуватись, коли в Криму бавовна спалахує. Я його і на ФБ і на ОК в чорний список внесла))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 22 вересня, 2022 Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2022 1 годину тому, Рыжая сказав: Хотілось би з ним зараз поспілкуватись, коли в Криму бавовна спалахує. А мені цікаво "послухати" Ганса - у нього ж син армію відслужив - якраз під мобілізацію підпадає. Чи зможе він так само рівновіддалено оцінювати ситуацію, якщо війна його торкнеться безпосередньо. А "поборники" з Криму, яких я знала, всі звідти виїхали - на рашку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 22 вересня, 2022 Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2022 1 годину тому, Radiola сказав: якраз під мобілізацію підпадає. Так він ще й медик у нього, якщо я не помиляюсь 1 годину тому, Radiola сказав: А "поборники" з Криму, яких я знала, всі звідти виїхали - на рашку. Ну, Кікаха вже давним-давно у Москві живе. Ще до всіх цих подій. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 22 вересня, 2022 Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2022 23 хвилини тому, Рыжая сказав: Так він ще й медик у нього, якщо я не помиляюсь Там айтішників без служби в армії беруть, тому медикам пряма дорога на моГілізацію ) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 29 серпня, 2023 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2023 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
DenSmarc Опубліковано 8 квітня, 2024 Поділитися Опубліковано 8 квітня, 2024 чекаю тебе мій любий Крим додому Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Phinnegan Опубліковано 12 лютого Поділитися Опубліковано 12 лютого Привет, Катруся! Я бы тоже хотел с вами всеми пообщаться. Еле получилось зайти через третьи страны. Сразу скажу, что к этому лютому 3.14здецу я не имел и не имею никакого отношения. То хуйло, которое заварило всю эту кашу, все мои знакомые и близкие клянут на чем свет стоит. Мы на вашей стороне. Если захочешь поговорить, то топай на нашу старую площадку https://fsbu.profiforum.ru/ Я тебе там ещё в 22-году послание оставил. Сюда мне просто вообще не пробраться. Надеюсь что ты жива ещё. До встречи на нейтральной территории, на старом ФСБУ. Всем мира и добра! Кикаха. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.
Увійти