Гість rusin Опубліковано 15 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2007 Клонирование сердца Юли не поможет... http://karkompra.narod.ru/sriv.htm Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 16 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 16 вересня, 2007 Убейся об стену спамер. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 19 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 19 вересня, 2007 Неграмотно пишешь... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 20 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2007 Очень даже граммотно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 20 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2007 "граммотно" - двоечник. Лучше почитай Русский Букварь, и не позорься Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 20 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2007 Очень даже грамотно, а граммотно - это у меня в телефоне в интелектуальном словаре, так что не звизди. Лучше иди читай великий Украинский Букварь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 21 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2007 Ну ты не обижайся...чо ты....ну я двоечником тебя назвал. Ну а чо, правда ведь А правда глаза колет Насчёт телефона - выкинь его в помойку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 21 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2007 Я образованей тебя. Что касается телефона, то он лучше твоего компа, который лагает в винде. Что следует действительно выкинуть на помойку так это твой телефон за 1000руб Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 21 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2007 Ты немного забыл, либо ты пьян в пятницу вечером. Заодно очки или что там у тебя...контактные линзы протри. Я ЛИНУКСОИД! Даже давал скриншот своего рабочего стола. Что касаемо телефона - у меня телефон чтобы ЗВОНИТЬ, кстати за 990 рублей, а у тебя чтобы и в интернет входить, и цветное чтобы...короче бабская сказка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 21 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2007 Ты ведь тут в некоторых сообщениях говорил что линукс быстрее, следовательно ты не доволен скоростью работы в винде. И что это за телефон за 990руб если не секрет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 21 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2007 Ээээ....ненадо уходить о темы. Ты пиздобол. Иначе ты уходишь от темы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 22 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2007 Материться начинаешь, слив засчитан. Я не ухожу от темы. Ты лично говорил что линукс быстрее и что у тебя глюки например в гугл мап, или ты соврал тогда насчет глюков? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.