4elovek Опубліковано 23 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2014 О! Капітан ФСБ проводить слідчі дії :rolleyes: Майор, и попрошу больше не ошибаться! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 23 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2014 Майор, и попрошу больше не ошибаться!Не бути тобі полковником, майор. Спалився ти. :D Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Четвертый Опубліковано 23 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2014 Янукович нагрівся, по приблизним підрахункам, десь на один бюджет України. За такі гроші можна вести локальну війну на Донбасі років з два. І гріх вам, росіянцям, плакатись на нестачу грошей (в державному сенсі). У вас грандіозні запаси природних ресурсів, навіть нічого не виробляючи, лише на експорті газу, нафти, золота-діамантів ви можете жити цілком пристойно не один десяток років. Що до "стравлювання" - в твоїх словах є доля правди. Але не НАШІ уряди нас стравлюють, а ВАШ уряд нас стравлює ведучи активну антиукраїнську пропаганду останніх років з 5 і абсолютно необуздану останніх півроку. По теме то... Властью новой довольны?? То что нужно Украине?? На Майдан надо еще выходить?? Не совсем по теме... Если бы не было Майдана янык выиграл бы следующие выборы??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
4elovek Опубліковано 23 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2014 Не бути тобі полковником, майор. Спалився ти. :D Я бы сказал по другому, не скрывался :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Iriska* Опубліковано 23 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2014 Янукович нагрівся, по приблизним підрахункам, десь на один бюджет України. За такі гроші можна вести локальну війну на Донбасі років з два.В том, что Янукович казнокрад не сомневаюсь ни разу, но что все "нажитое непосильным трудом" он потратит на бессмысленную войну... Самому красиво пожить хочется. І гріх вам, росіянцям, плакатись на нестачу грошей (в державному сенсі). У вас грандіозні запаси природних ресурсів, навіть нічого не виробляючи, лише на експорті газу, нафти, золота-діамантів ви можете жити цілком пристойно не один десяток років.Все в мире относительно. Конечно, с природными ресурсами нам повезло больше, а вот с правителями не везет катастрафически и нам и вам. Поэтому от всех наших богатств рядовое население видит крохи. Казалось бы в плане демоктарии вы продвинулись дальше нас, наверно, как раз из-за менее выгодной экономической ситуации. За один и тот же период у вас президентов сменилось в два раза больше, чем у нас, но каждый вновь избранный почему-то очень быстро начинает себя вести, как предыдущий (( Если почитать российские форумы, то большинству моих соотечественников выборы вообще не нужны, они уже согласны на диктатуру (( Демократы у нас - дерьмократы, а либералы - либерасты, к коим я себя и отношу. Що до "стравлювання" - в твоїх словах є доля правди. Але не НАШІ уряди нас стравлюють, а ВАШ уряд нас стравлює ведучи активну антиукраїнську пропаганду останніх років з 5 і абсолютно необуздану останніх півроку.Почитав российсике и украинские форумы очевидно, что стравливают не только со стороны России. Столько ненависти и злобы с обеих сторон... (( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 23 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2014 По теме то... Властью новой довольны?? То что нужно Украине?? На Майдан надо еще выходить?? Не совсем по теме... Если бы не было Майдана янык выиграл бы следующие выборы??? Владою новою задоволений десь на 50%. Чекав більш рішучих дій по відношенню до посіпак Януковича. З огляду на теперішню ситуацію чекаю від влади повного припинення будь-яких відносин з Росією: введення візового режиму, закриття кордону, припинення імпорту, закриття інформаційнрго простору... На Майдан зараз виходити не потрібно. Якби не було Майдана, то на наступних виборах Януковича зробили б Президентом - стопудово Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Iriska* Опубліковано 23 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2014 А где проживаете? Если не секрет!Не, не секрет. Военная тайна )) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
4elovek Опубліковано 23 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2014 Не, не секрет. Военная тайна ))Нет так нет, а то хотел материально помочь!!!) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Тrerom Опубліковано 23 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2014 Владою новою задоволений десь на 50%. Чекав більш рішучих дій по відношенню до посіпак Януковича. З огляду на теперішню ситуацію чекаю від влади повного припинення будь-яких відносин з Росією: введення візового режиму, закриття кордону, припинення імпорту, закриття інформаційнрго простору... На Майдан зараз виходити не потрібно. Якби не було Майдана, то на наступних виборах Януковича зробили б Президентом - стопудово визовый режим-то зачем? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Iriska* Опубліковано 23 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2014 Якби не було Майдана, то на наступних виборах Януковича зробили б Президентом - стопудовоБлизнецы - братья, но отражением не довольны.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Iriska* Опубліковано 23 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2014 Нет так нет, а то хотел материально помочь!!!)Спасибо, я не бедствую. Помогите лучше украинцам, им нужнее Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
4elovek Опубліковано 23 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2014 Спасибо, я не бедствую. Помогите лучше украинцам, им нужнее Я понял, а украинцам уже помог! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Четвертый Опубліковано 23 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2014 Владою новою задоволений десь на 50%. Чекав більш рішучих дій по відношенню до посіпак Януковича. З огляду на теперішню ситуацію чекаю від влади повного припинення будь-яких відносин з Росією: введення візового режиму, закриття кордону, припинення імпорту, закриття інформаційнрго простору... На Майдан зараз виходити не потрібно. Якби не було Майдана, то на наступних виборах Януковича зробили б Президентом - стопудово Спасибо за ответ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Max - 2 Опубліковано 23 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2014 В Криму вашої агресії немає Та що мені читати незалежні змі. Друг повернувся від туди 15 днів тому. Крим порожній, туристів майже немає. Він хотів там купити брелок з гербом України, так ледве знайшов. Проїхав багато міст і в Севастополь заїжджали, питав по прилавках такі брелоки - продавці говорили: "немає у нас нічого українського, ні" і поверталися в підлогу обороту. 98% голосувало за перехід в іншу країну, а інші 2 виїхали до вас у країну. І ти мені будеш говорити про какую то агресію?Донбас воює вашим же озброєнням. Стрільців вже "дякував" (в ковичкі) Російську сторону за підтримку і зазначав, що з такою підтримкою їм не протриматися. А вони ж захищають свою землю, це їх по домівках розстрілюють. Якби в моє місто так хто то прийшов нав'язувати господаря, якого ми не вибирали, я б теж пішов в ополчення своє місто захищати. Так ще раз повторю, яка там з нас питається агресія? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 23 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2014 Та що мені читати незалежні змі. Друг повернувся від туди 15 днів тому. Крим порожній, туристів майже немає. Він хотів там купити брелок з гербом України, так ледве знайшов. Проїхав багато міст і в Севастополь заїжджали, питав по прилавках такі брелоки - продавці говорили: "немає у нас нічого українського, ні" і поверталися в підлогу обороту. 98% голосувало за перехід в іншу країну, а інші 2 виїхали до вас у країну. І ти мені будеш говорити про какую то агресію? Донбас воює вашим же озброєнням. Стрільців вже "дякував" (в ковичкі) Російську сторону за підтримку і зазначав, що з такою підтримкою їм не протриматися. А вони ж захищають свою землю, це їх по домівках розстрілюють. Якби в моє місто так хто то прийшов нав'язувати господаря, якого ми не вибирали, я б теж пішов в ополчення своє місто захищати. Так ще раз повторю, яка там з нас питається агресія? Я тобі розповім про Крим іншу історію, данні від однокашника, що там живе. Голосувало там не більше 30%, скільки "за" Росію - нікому не відомо, бо ніхто тих бюлетенів не рахував. "Намалювали" 97% і під дулами російських автоматів оголосили результати. Донбас воює вашим озброєнням. Доведено (див. форум). Що до того що хтось когось розстрілює по домівках - нехай дякують "ДНР" і "ЛНР". А наші війська просто знищують терористів. Не змогли донеччани тих терористів випровадити, як в свій час зробили одесити і харків"яни - це їм розплата за малодушство. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
putin-36 Опубліковано 23 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2014 Ви і є вороги.Вот видишь, тобой правит ненависть, которую привили тебе пендосы.А мной добро, потому и не называю тебя врагом, это отличие настоящего христьянина. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 23 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2014 Вот видишь, тобой правит ненависть, которую привили тебе пендосы. А мной добро, потому и не называю тебя врагом, это отличие настоящего христьянина. Я тебе називаю ворогом і буду від тебе боронити свою землю. А ти, прикриваючись християнськими словами, цинічно постачаєш терористам зброю, загарбуєш територію моєї країни і ще намагаєшся в своїй агресії звинуватити мене. Вибачай, але таких як ти я вбиватиму. Рука не здригнеться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Max - 2 Опубліковано 23 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2014 Хм, тобто якщо я буду захищати своє місто в своєму прикладі вище - я буду терористом? Але в такому випадку я вже точно не буду гатити в будинку своїх сусідів град, що б звалити це на тих, хто прийшов на мою землю зі зброєю. Чи не здається дивним, Донецька народна республіка бомбить донецьку народну республіку? P.S. можу розповісти про ставлення Азербайджану до Володимира Володимировича, ну що б бути \ залишатися цікавим, якщо, звичайно, вам цікаво. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Тахорг Опубліковано 23 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2014 Вот видишь, тобой правит ненависть, которую привили тебе пендосы. А мной добро, потому и не называю тебя врагом, это отличие настоящего христьянина. Христиане, а почему бы вам не вернуть Украине Крым и не свалить с Донбасса?Какое-то ваше "добро" очень уж назойливое. Мы его не просили. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
spellcraft10 Опубліковано 23 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2014 война - ПРИЧИНА --- это отправная точка с которой надо начинать искать виновных В войне виноваты обе стороны конфликта.Так что в не меньшей степени виновата украинская сторона. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
putin-36 Опубліковано 23 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2014 Я тебе називаю ворогом і буду від тебе боронити свою землю. А ти, прикриваючись християнськими словами, цинічно постачаєш терористам зброю, загарбуєш територію моєї країни і ще намагаєшся в своїй агресії звинуватити мене. Вибачай, але таких як ти я вбиватиму. Рука не здригнеться. Вот ты убивать собрался, а за что? Что я сделал плохого украине?Жалко мне вас, примитивные вы создания. А туда же в Европу...Пусти себе пулю в голову и не мучайся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 23 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2014 Хм, тобто якщо я буду захищати своє місто в своєму прикладі вище - я буду терористом? Але в такому випадку я вже точно не буду гатити в будинку своїх сусідів град, що б звалити це на тих, хто прийшов на мою землю зі зброєю. Чи не здається дивним, Донецька народна республіка бомбить донецьку народну республіку? Захищати від кого? Я щось не можу зрозуміти твоєї логіки... Є держава Україна, є її законна влада і є її територія. Якщо Донецьк і Луганськ (це територія України) "захищається" від законної влади своєї країни - вони як мінімум терористи, а може навіть зрадники... :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Виктор.Т Опубліковано 23 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2014 В войне виноваты обе стороны конфликта.Так что в не меньшей степени виновата украинская сторона.Конечно , виноваты стороны конфликта, как у Крылова в басне про волка и ягнёнка. Там тоже был конфликт меж ними. И ягнёнок не в меньшей степени был виновен в нём. Хотя бы тем , что вызывал аппетит собой у волка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 23 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2014 Вот ты убивать собрался, а за что? Что я сделал плохого украине? Жалко мне вас, примитивные вы создания. А туда же в Европу...Пусти себе пулю в голову и не мучайся. Якщо ти прийдеш в Україну зі зброєю в руках - я тебе вб'ю. Так зрозуміло за що? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
putin-36 Опубліковано 23 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2014 Христиане, а почему бы вам не вернуть Украине Крым и не свалить с Донбасса? Какое-то ваше "добро" очень уж назойливое. Мы его не просили. На Донбасе действительно есть россияне, но это их личное решение индивидуально. Официально туда никого никогда не отправлял. По Крыму уже сказал ранее+это Российская земля всегда была. Надоел шантаж украинских властей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Виктор.Т Опубліковано 23 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2014 Вот ты убивать собрался, а за что? Что я сделал плохого украине? Жалко мне вас, примитивные вы создания. А туда же в Европу...Пусти себе пулю в голову и не мучайся. Вы ничего плохого не делаете, просто вы поддерживаете Путинскую агрессию против Украины и всё. Вы ни в чём не виноваты, кроме как в соучастии вторжения , по крайней мере душой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
putin-36 Опубліковано 23 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2014 Якщо ти прийдеш в Україну зі зброєю в руках - я тебе вб'ю. Так зрозуміло за що? Пиши на нормальном языке, я не понимаю что ты пишешь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
putin-36 Опубліковано 23 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2014 Лично мне этот Крым не вздался. Более того наши власти хотят увеличить налоги на мои доходы, что бы поднимать нищий Крым. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Виктор.Т Опубліковано 23 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2014 На Донбасе действительно есть россияне, но это их личное решение индивидуально. Официально туда никого никогда не отправлял. По Крыму уже сказал ранее+это Российская земля всегда была. Надоел шантаж украинских властей.Официально не отправляют, но только в Р.Ф. есть уголовная статья за лично -индивидуальное участие в такого рода вооружённых конфликтах и в соответствии с УК наши правоохранительные органы должны не есть, не пить , но день и ночь отлавливать и паять пятёрочку всем таким добровольцам. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2014 Пиши на нормальном языке, я не понимаю что ты пишешь объясните мне пожалуйста - ЗАЧЕМ ВЫ ВОТ С ТАКИМ СПОРИТЕ??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.