Гість APOED Опубліковано 18 жовтня, 2007 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2007 Я такую уёбищную бабу еще не видел, уникальный экземпляр! Отъебись от меня, конченая. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Romana Опубліковано 18 жовтня, 2007 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2007 Да, петух оранжевый, я таких как ты тоже еще не встречала. А с твоей помойной ямой (хавалом), тебе только о твоем кумире Корявом и говорить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 18 жовтня, 2007 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2007 Просто отъебись от меня и все. Или ты че блядь по хорошему не понимаешь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Romana Опубліковано 18 жовтня, 2007 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2007 ГАВНОЕД, если ты блядь, то этим все сказано. Падший человек, а еще о политике размышляешь, пора подумать о душе :oops: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 18 жовтня, 2007 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2007 Проблядь иди свой вонючий, гнилой рот помой. И отъебись от меня. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість 777 Опубліковано 18 жовтня, 2007 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2007 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Romana Опубліковано 18 жовтня, 2007 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2007 Проблядь иди свой вонючий, гнилой рот помой. И отъебись от меня. Я уверена что-ты сдохнешь с моим именем на губах - МРАЗЬ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 18 жовтня, 2007 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2007 Рот уже подготовила? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Romana Опубліковано 19 жовтня, 2007 Поділитися Опубліковано 19 жовтня, 2007 Я уверена что-ты сдохнешь с моим именем на губах - МРАЗЬ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 19 жовтня, 2007 Поділитися Опубліковано 19 жовтня, 2007 Помечтай помечтай... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.