Georg72 Опубліковано 28 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 жовтня, 2014 георг. Стефи - вне. остри с другими. Ла? ок, не вопрос... ПС: Юля, а чего вы их всех под юбкой прячете, ну рабиновича, стефу, витю? они вам дОроги как память.. или..?)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ай-Никола Опубліковано 29 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2014 мальчики с предыханием получаются когда к ним относятся как к девочкам (может быть ждали девочку) имеет значение даже цвет или модели одежды я видела мальчика 16-ти лет в футболке с барби а другой 7-ми лет на тренировки ходит с моей дочерью не стал кататься на белых фигурных коньках, потому что они девчачьи. пришлось родителям покупать дорогущие мужские (они почему-то дороже женских) зависит так же какое отношение у матери к сыну. ваша формулировка смешная. но мы же в не в экстриме живём у выжившего мальчика могут быть кошмары по ночам и энурез до 18-ти а в принципе задача-то вырастить ответственного, умеющего принимать решения, не лишённого чувства юмора и интеллекта мужчину А где же мы живем, как не в экстриме? Возможно гедонисты и эвдемонисты, обманув себя позитивным мышлением, решили что жизнь - это прогулка по саду. А вот ситуация в нашей стране показала - нетушки! Боль, кровь и слезы! А кошмары и энурез не от того, что ремнем по попе получал за дело, а от других вещей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 29 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2014 А где же мы живем, как не в экстриме? Возможно гедонисты и эвдемонисты, обманув себя позитивным мышлением, решили что жизнь - это прогулка по саду. А вот ситуация в нашей стране показала - нетушки! Боль, кровь и слезы! А кошмары и энурез не от того, что ремнем по попе получал за дело, а от других вещей.угу, они от того что мужчин стали воспитывать бабы с тонкой душевной организацией Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2014 То є так. Але не більше того. про більше я не кажу навпаки, знаю про його спроби на хвилі слабкості Ахметова, поправити свої фінансові справи і поквитатися з давнім ворогом і тут громадськість повинна слідкувати "в оба" прописні істини чисто не там де прибирають, а там не не смітять на Заході нема олігархів не тому що там буржуї свідомі, а тому, що суспільство їх контролює. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Валенок Опубліковано 6 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2014 в России он это сделал не благодаря перечисленным качествам (хотя, я не отрицаю их наличие) а благодаря умению приспосабливаться, рисковать, часто подлости, беспринципности, беззаконию и, что очень важно - ЗА СЧЕТ ДРУГИХ в первую очередь - тех, кому эти низменные качества - претят я знаю, что говорю - в Украине аналогично А почему так однобоко?Вот к примеру,небольшое предприятие по изготовлению худ.ковки. Это прежде всего-ремесло Второе-без сомнения,наличие предпринимательской жилки, Ну и активная позиция-человек не сидит на одном месте,а даёт работу людям, и занят производством. И где же здесь- "умение приспосабливаться, рисковать, часто подлости, беспринципности, беззаконию и, что очень важно - ЗА СЧЕТ ДРУГИХ" ПС. В Украине аналогично ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Хаос Пепла Опубліковано 6 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2014 на Заході нема олігархів не тому що там буржуї свідомі, а тому, що суспільство їх контролює. На Заході нема олігархів, які ними стали таким шляхом, як Ахмєтов і Коломойський. Вони всі мають "довгі" гроші. Тому вони, як раз, свідомі того, що їхні інтереси ЗАВЖДИ збігаються з інтересами держави. Чого не має і не може бути в тих, для кого держава лише інструмент особистого збагачення. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2014 На Заході нема олігархів, які ними стали таким шляхом, як Ахмєтов і Коломойський. Вони всі мають "довгі" гроші. Тому вони, як раз, свідомі того, що їхні інтереси ЗАВЖДИ збігаються з інтересами держави. Чого не має і не може бути в тих, для кого держава лише інструмент особистого збагачення. їх свідомість - не що інше - як ДОСВІД минулих поколінь простіше - їх примусило бути свідомими - свідоме громадянське суспільство спочатку суспільство - потім буржуї буржуї - з тієї ж кагорти, що і плебс - вони не належать до еліт, хоча, нам цю думку постійно нав"язують Коломойський, щоб хто не говорив - відноситься до народу з більш цивілізованою генетикою - якщо так можна назвати ходіння євреїв по пустині ми тільки почали свій шлях до, речі, не факт, що європейцям також не прийдеться його пройти - на цю думку мене наштовхує їх поведінка щодо Росії - вони готові покоритися, лиш би не боронити своє ------- хоча, тут я можу помилятися, бо у них були революції, а я історію погано знаю :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Хаос Пепла Опубліковано 6 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2014 Коломойський, щоб хто не говорив - відноситься до народу з більш цивілізованою генетикою - якщо так можна назвати ходіння євреїв по пустині ми тільки почали свій шлях Он воно як. Тобто українська генетика меньш цивілізована? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2014 Он воно як. Тобто українська генетика меньш цивілізована? це дорога - і ми її ще не пройшли Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Хаос Пепла Опубліковано 6 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2014 це дорога - і ми її ще не пройшли Верной дорогой идете товарищи, как говорил один с цивилизованными генами, заливший кровью Украину. А организаторы Голодомора вообще все были генетически цивилизованные. А потом кто-то делает круглые глаза и спрашивает - ты антисемит? Нет, что вы, я просто генетически нецивилизованный. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 6 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2014 Верной дорогой идете товарищи, как говорил один с цивилизованными генами, заливший кровью Украину. А организаторы Голодомора вообще все были генетически цивилизованные. А потом кто-то делает круглые глаза и спрашивает - ты антисемит? Нет, что вы, я просто генетически нецивилизованный. сутками б с тобой спорила!!!! Когда-то я от рабиновича по полной выгребала за свои безапеляционные заявы.. Жаль, тема- то у нас про ВОЙНУ.. а не про еврейскую нацию.. Много б я тебе вопросов задала.... Ой много.. Давайте ребятки все же придерживаться профиля. Еврейство - само по себе. А здесь надо говорить про войну. Увы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2014 Верной дорогой идете товарищи, как говорил один с цивилизованными генами, заливший кровью Украину. А организаторы Голодомора вообще все были генетически цивилизованные. А потом кто-то делает круглые глаза и спрашивает - ты антисемит? Нет, что вы, я просто генетически нецивилизованный. ПО ТЕМІ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Хаос Пепла Опубліковано 6 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2014 ПО ТЕМІ По теме? По какой теме? Жалко, что Жирафочка мне не разрешает, а то бы я спросил - как Литвиненко относится к теме нецивилизованности генетики украинцев. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2014 По теме? По какой теме? Жалко, что Жирафочка мне не разрешает, а то бы я спросил - как Литвиненко относится к теме нецивилизованности генетики украинцев. упс Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Хаос Пепла Опубліковано 6 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2014 упс У меня ютуб не тянет, скорость маленькая. Если можно - словами Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2014 У меня ютуб не тянет, скорость маленькая. Если можно - словами http://music.i.ua/user/1213973/2037/26903/ http://www.lyricsworld.ru/lyrics/CHayf/Arg...ayka-56630.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Хаос Пепла Опубліковано 6 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2014 http://www.lyricsworld.ru/lyrics/CHayf/Arg...ayka-56630.html Зачем мне это? Сначала Литвиненко, потом вообще какой-то хор балалаечников. Или это генетически цивилизованные музыканты? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Парусник Опубліковано 6 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2014 Что касается г-на Литвиненко, то его убрали британские спецы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2014 Что касается г-на Литвиненко, то его убрали британские спецы. угу! и рос. армии в Украине сейчас нет! СВОБОДЕН - в сад! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Парусник Опубліковано 6 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2014 угу! и рос. армии в Украине сейчас нет! СВОБОДЕН - в сад! Я состоял в "рабочей группе", мы "параллелили" Скотланд-Ярд с "MI5". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
СОЮЗ Опубліковано 6 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2014 Я состоял в "рабочей группе", мы "паралеллили" Скотланд-Ярд с "MI5".А ты не заметил, как я над "группой" летал и все мониторил? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 6 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2014 Это , как правило защитная реакция (для большинства). Гораздо удобнее жить в собственном мирке, сотканным из лжи и иллюзий, всячески сопротивляясь попаданию правды и истины в испуге, что этот мирок разрушится. Иногда лгут просто для пропаганды)))) Но это гораздо реже. флудю безбожно..!!! но как хочется спросить- страсть! А что плохого в стремлении сохранить "свой мирок" ? У каждого, я думаю, он - привычный, уютный, знакомый, не опасный. Разве не стоит его беречь? И еще: что может человека сподвигнуть всё же на разрушение? вот этого до боли знакомого и привычного? ЧТО стоит дороже его разрушения? Тема совсем из другой оперы.. Но мне так хочется знать мнение постороннего человека..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 6 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2014 Все не абсолютно. Слышали наверное известную притчу про червячка и яблоко? Перескажу, на всякий случай. "Росло яблоко на яблоне и в нём жил червячок, думающий, что это весь мир. Ему было сытно, тепло и уютно в яблоке. Но пришла осень и яблоко упало на землю и, так как было полностью изъедено внутри - развалилось. Увидел червячок мир вокруг, не смог его понять и постичь и умер". Так, что наверное это не плохо, но опасно, что когда-то этот мирок разрушится и не все смогут понять, осмыслить и пережить реальность. ты меня не понял.. вернее, не совсем понял. а что должно случиться, чтоб человек САМ захотел разрушить привычный мир? Так понятно? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Жук Опубліковано 6 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2014 ты меня не понял.. вернее, не совсем понял. а что должно случиться, чтоб человек САМ захотел разрушить привычный мир? Так понятно? Только переход на более высокий уровень сознания и осознания. По иному - никак. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 6 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2014 Только переход на более высокий уровень сознания и осознания. По иному - никак. за счет чего? что должно включиться, какие силы, (обстоятельства) , чтоб этот переход стал жизненно важен? Если тебе этот разговор непонятен или труден - вопрос снимаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2014 У меня ютуб не тянет, скорость маленькая. Если можно - словами словами Якщо перефразувати Литвиненка поки нас лякали світовими змовами, мінорами і вишукували в кожному політику єврейську кров - у нас під носом виріс досить сильний ворог і якщо поставити перед собою класичне запитання: кому ці страшилки були вигідні, відповідь - очевидна до речі, вони ж найбільше ці розмови і підживлювали Перед анексією Криму - активізувалися анти-кримськотатарські настрої ставили на форумі різні сумнівні картинки і підводили національне питання під банальні кримінальні злочини а ще лякали поляками і румунами і зовсім ніхто не говорив про Росію ЧОМУ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Жук Опубліковано 6 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2014 за счет чего? что должно включиться, какие силы, (обстоятельства) , чтоб этот переход стал жизненно важен? Если тебе этот разговор непонятен или труден - вопрос снимаю. Он не может СТАТЬ жизненно важным. Это , как этапы познания, этапы пути. Они происходят сами собой по мере взросления и развития личности. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 6 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2014 Он не может СТАТЬ жизненно важным. Это , как этапы познания, этапы пути. Они происходят сами собой по мере взросления и развития личности. спс. ___________ может. Просто ты наверно очень молодой. Всё. закрыли вопрос. спасибо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 6 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2014 а что правильнее: жить в привычном мирке или броситься закрыв глаза навстречу прекрасному, но неизвестному? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2014 тут про евреев будем? а как же философия? це і є філософія :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.