Гість APOED Опубліковано 5 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 5 вересня, 2007 Место юльки в кабмине.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 7 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 7 вересня, 2007 ...ПАРАШИ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 8 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 8 вересня, 2007 Ее место в кресле премьера. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 8 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 8 вересня, 2007 Тогда выйди из дома в Кривом Роге с плакатом - и скажи это. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 9 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 9 вересня, 2007 А ты выйди из своего дома с плакатом где указанно что ее место возле параши. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 10 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2007 Мне, как РОссиянину ваши плакаты и ваши политики - пох. А с чем мне выходить в своей стране - в пальто или майке к слову - я буду решать сам. В своей стране как разбираться - не вам решать, речь идет о поведении ваших подонков в вашей же стране Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 11 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 11 вересня, 2007 Мне тоже пох на эти плакаты. Бери и выходи, эту идею ведь ты сгенерировал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 11 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 11 вересня, 2007 Верно - сгенерировал я...правда для вашей публики. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 11 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 11 вересня, 2007 Но не для меня. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 21 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2007 А какого ты тут с хуя? Ты народ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 22 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2007 А ты тут какого хуя? Тоже мне нашелся генератор идеи для народа бля Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.