Гість AntiHohol Опубліковано 25 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2007 А? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 25 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2007 Б нах. Я уверен что Виктор скоро вернется. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 25 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2007 Да, дерьмо всегда всплывает. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 25 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2007 Не надо так, он умнейший человек. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 25 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2007 В чём? Я неоднократно размещал опросы относительно этого пиарщика- твоего мнения я не увидел. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 25 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2007 Я голосовал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 25 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2007 Как то быдло, которое ставит галку на выборах? Голосования мало - важно МНЕНИЕ человека, его мысли. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 25 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2007 Тебе бы с телефона наверно было бы влом и галку поставить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 25 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2007 То то я смотрю, я иной раз с ноутбука набираю меньше и не успеваю отвечать на твои сообщения..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 26 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2007 Если бы я писал сюда с компа то на каждое сообщение отвечал бы 10 сообщениями, причем описывал бы все очень детально и аргументированно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 26 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2007 Никто тебе не мешает накопить 300-500 баксов для покупки пусть средненького, но компьютера и подключиться к тырнету по выделенке... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 27 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2007 У меня компьютер есть и иногда я выхожу с него в интернет используя телефон в качестве модема, но это дорого, а подключить нормальный интернет все никак не соберусь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 27 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2007 Жаль. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 29 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2007 Накопил чтоли на компьютер, а? Может выслать тебе деньжат в Украину: Первую Покорительницу Космоса, высадившую первый Луноход и отправившаую Юро Горiлко вместе с собаками Лаiко и Стрiлко в космос? А? Хотя ты знаешь, и вышлю...что другу то с Украины то не помочь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.