ukrop.de Опубліковано 16 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 16 липня, 2015 остается непонятным под чьм контролем будет граница 1-балбесов 2-всу ?????? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 16 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 16 липня, 2015 Шокін таки звільнив прокурорів-хабарників http://24tv.ua/n593755 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 16 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 16 липня, 2015 Изменения в Конституции — историческая ошибка Источник: Свободная Зона http://www.szona.org/izmeneniya-v-konstitu...a-oshibka/#t20c Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 16 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 16 липня, 2015 остается непонятным под чьм контролем будет граница 1-балбесов 2-всу ?????? Вони отримають цей особливий статус і все те, що задекларовано в Мінську - тільки тоді, коли рашка піде з України, а на кордоні будуть стояти підконтрольні українській владі прикордонники. Тоді проведуть вибори і їх дебільна влада почне втілювати в життя обіцяне Мінськом - НЕ РАНІШЕ!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 16 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 16 липня, 2015 Вони отримають цей особливий статус і все те, що задекларовано в Мінську - тільки тоді, коли рашка піде з України, а на кордоні будуть стояти підконтрольні українській владі прикордонники. Тоді проведуть вибори і їх дебільна влада почне втілювати в життя обіцяне Мінськом - НЕ РАНІШЕ!!! тільки тоді, коли рашка піде з України-і як всі зрозуміють,что рашка вийшла з україни? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 17 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2015 тільки тоді, коли рашка піде з України- і як всі зрозуміють,что рашка вийшла з україни? як снаряди у полоссатих кінчаться Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 17 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2015 як снаряди у полоссатих кінчаться +++ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 17 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2015 Я трохи порозмірковувала про цей "особливий статус" для Дири... і ось що в мене получилося: Задача №1 яка стоїть перед Україною - це взяти під контроль наші кордони. Як цього добитися? Чистої перемоги, якою ми її уявляємо - з парадом і киданнями під ноги прапорів, бути не може. Ми бачимо, що рашка своїх не жаліє, сепарів їй не жалко тим більше. Якщо наші спробують взяти територію силою - це буде жахлива бойня, причому, в ній ми будемо сам на сам з ворогом - Захід у цьому нам не помічник. Тому єдиний вихід - брати хитрістю. Я розумію ЄС - вони хочуть вибити останній камінь з-під ніг Рашки (Хуйла): хочете особливий статус? - отримуйте.... НА ПАПЕРІ. А там вже ваша особиста справа, як ви його будете втілювати у життя. Відновлювати Диру? - це прєлєстно... Хотіли, щоб це було на папері? - ось вам...а там.....як буде... Всі добре знають, в якому стані були регіони Донецької і Луганської областей - це при їх то владі, яку вони вибирали з року в рік зі своїх же людей. Якщо рашка допоможе - прапор їй у руки. Нам головне - отримати контроль над кордоном, ізолювати цю територію від руського міру --- а там державна машина підімне це новоутворення під себе - у цьому я не сумніваюся. Головне, не скотитися в ту ж прірву, в якій ми були досі - в рускомірну яму. Ну десь так...якщо без емоцій типу "каравул, зрада!" - від людей, які не готові зі зброєю у руках, на манер євреїв, захищати свою Батьківщину. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 17 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2015 - Абрам, ты Родину любишь? - Люблю. - А жизнь за Родину отдашь? - А кто же ее тогда любить будет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 17 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2015 Я трохи порозмірковувала про цей "особливий статус" для Дири... і ось що в мене получилося: Задача №1 яка стоїть перед Україною - це взяти під контроль наші кордони. Як цього добитися? Чистої перемоги, якою ми її уявляємо - з парадом і киданнями під ноги прапорів, бути не може. Ми бачимо, що рашка своїх не жаліє, сепарів їй не жалко тим більше. Якщо наші спробують взяти територію силою - це буде жахлива бойня, причому, в ній ми будемо сам на сам з ворогом - Захід у цьому нам не помічник. Тому єдиний вихід - брати хитрістю. Я розумію ЄС - вони хочуть вибити останній камінь з-під ніг Рашки (Хуйла): хочете особливий статус? - отримуйте.... НА ПАПЕРІ. А там вже ваша особиста справа, як ви його будете втілювати у життя. Відновлювати Диру? - це прєлєстно... Хотіли, щоб це було на папері? - ось вам...а там.....як буде... Всі добре знають, в якому стані були регіони Донецької і Луганської областей - це при їх то владі, яку вони вибирали з року в рік зі своїх же людей. Якщо рашка допоможе - прапор їй у руки. Нам головне - отримати контроль над кордоном, ізолювати цю територію від руського міру --- а там державна машина підімне це новоутворення під себе - у цьому я не сумніваюся. Головне, не скотитися в ту ж прірву, в якій ми були досі - в рускомірну яму. Ну десь так...якщо без емоцій типу "каравул, зрада!" - від людей, які не готові зі зброєю у руках, на манер євреїв, захищати свою Батьківщину. задача №1... - измени ее - и все твои построения - ничего не стоють... кто тебе сказал про задачу №1? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Eva_ВЛ Опубліковано 17 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2015 Очень сильно сказано. Смело!!! http://politics25.do.am/news/otvet_juriju_...i/2015-07-17-30 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 17 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2015 Очень сильно сказано. Смело!!! На днях Юрий Витальевич Луценко заявил, что все, кто против внесения в Конституцию изменений касательно Донбасса, должны ехать на фронт штурмовать Донецк. На самом деле штурмовать должны в первую очередь дети Луценка, Порошенка как вы похожи с Натали-сан.... - прям две капли.. - она тоже желаеть штурмовать донецк.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 17 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2015 Очень сильно сказано. Смело!!! http://politics25.do.am/news/otvet_juriju_...i/2015-07-17-30 еще можно сказать про штурм москвы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 17 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2015 Нам головне - отримати контроль над кордоном, ізолювати цю територію від руського міру --- а там державна машина підімне це новоутворення під себе - у цьому я не сумніваюся. Гладко было на бумаге, да забыли про овраги 1как отримати контроль над кордоном если за спиной враги 2как изолировать эту территорию от русского мира 3там державна машина......вы про державну машину пока забудьте-первоочередная задача машины совсем другая,во всяком случае должна быть вы рассуждаете правильно,но к сожалению нет стратегии я не вижу алгоритма решения проблемы я не вижу плана никто не говорит-громада,первые мы делаем это второе мы делаем вот то третье-мы наконец делаем тото четвертое -если у нас не получится мы делаем так так и так можно получить допустим теоретически контроль за кордоном,но как его реализовать практически например грузия теоретически имеет контроль за кордоном-но практически русня начинает там творить чудеса я считаю что первой задачей является изоляция обоих районов не только от русского мира но и от любого мира-иначе эти опухоли будут подпитыватся от других или третьих источников днр и лнр должны не просто находится под Украиной они должны находится под полной юридикцией Украины задача эта не выполнима без трех деталей-создание двух стен-наружной с росией и внутренней с Украиной третья деталь-это установление паритетных условий для Украины Украина не просто должна ,Украина обязана вести переговоры с росией имея за своей спиной настоящие козыри 3 точка 1-атомное оружие 3точка 2-современную авиацию исполнив эти условия , можно говорить с росией об установлении настоящего контроля над границей Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 17 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2015 вот даже тормоз,читающий сейчас мой пост подтвердит русня боится больше всего 1современную израильскую авиацию 2атомное оружине евреев иначе б в порошок стерли а так сцут еще торговлю предлагают Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 17 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2015 русня боится больше всегонет. не с того конца.главное - чего больше всего хочет рфия конкретно сейчас и конкретно на донбассе? - ответь - и все станет ясно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Eva_ВЛ Опубліковано 17 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2015 как вы похожи с Натали-сан.... - прям две капли.. - она тоже желаеть штурмовать донецк....Смыссл совсем в другом. Донецк не надо было сливать. А штурмовать его уже поздно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 17 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2015 нет. не с того конца. главное - чего больше всего хочет рфия конкретно сейчас и конкретно на донбассе? - ответь - и все станет ясно а мне пох-тоесть мне совершенно не интересует кто чего хочет на моей территроиимне главное чего хочу я на моей территроии если я хочу бардак и хаос тогда меня интересует мнение других если я уверен в себе и у меня есть цель взять под контроль и возвратить награбленное у меня -мне нужна огромная дубина чтобы быть независимым выигрывает сильнейший Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 17 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2015 Смыссл совсем в другом. Донецк не надо было сливать. А штурмовать его уже поздно.а кому он нужен, этот донецкхай себе чморица Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 17 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2015 Смыссл совсем в другом. Донецк не надо было сливать. А штурмовать его уже поздно.что делать? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 17 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2015 а мне пох-тоесть мне совершенно не интересует кто чего хочет на моей территроии мне главное чего хочу я на моей территроии если я хочу бардак и хаос тогда меня интересует мнение других если я уверен в себе и у меня есть цель взять под контроль и возвратить награбленное у меня -мне нужна огромная дубина чтобы быть независимым выигрывает сильнейший хорошо. - тогда ты должен определить - чего хочешь ты? а кому он нужен, этот донецк хай себе чморица это уже лучше, если обоснуешь - будешь иметь неубиенную свою позицию Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 17 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2015 я же написал чего я хочу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 17 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2015 Очень сильно сказано. Смело!!! http://politics25.do.am/news/otvet_juriju_...i/2015-07-17-30 Сильно і сміливо буде тоді, коли всі, хто ЗА ШТУРМ - будуть штурмувати Наприклад, твій чоловік ---- слабо? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 17 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2015 вы рассуждаете правильно,но к сожалению нет стратегии я не вижу алгоритма решения проблемы я не вижу плана Я взагалі-то писала це в контексті "особливого статусу" для окупованих територій - а це означає, що це і є план. Написати гарно на папері - примусити рашку піти з Донбасу - поставити прикордонників, армію, стіну і забути мантру про братського сусіду --- ось тобі і алгоритм. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 17 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2015 я же написал чего я хочу ладно, тогда я тебе изложу ситуацию.оккупированную часть донбасса рфия попользовала как пользуют гондоны. новоросия умерла не родившись - и этот кусок почвы с населением быдлячих колорадов - и нах не нужен рфии. с другой стороны - быдло колорадське визжит и просится в рфию. и ненавидит украину. - не кажется ли слишком жестоким... ну.. неправильным что ли... - воевать донецк, ставить раком колорадов - и заставлять их жить в украине? - ведь в обозримом, десятки лет - пока эти колорады не передохнут - они будут врагами? ... расстрелять? иосиф виссарионович бы не сомневался. но он был Личность - а не говно. ты готов возиться с говном, перевоспитывать - и все это время у еуропы будет отмазка принимать тебя в цивилизацию? это не слова. уровень жизни молдавии был в 5 - пять - раз ниже, чем уровень жизни руського приднестровья. был тогда. говно отрезали - и теперь уровень жизни в молдавии сравнялся и выше чем в гибнущем приднестровье. это пример с реальным выходом. а не теоретический пиздежь. - и молдова в еуропе. цель рфии - спихнуть эту попользованную болячку в виде лугондонии - обратно в украину. и наш през внедряет этот план в жизнь с этим планом так же согласны янки - им не нужна горячая точка, а что с вами, козлами будет... - по привычке переживете и схаваете. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 17 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2015 Я взагалі-то писала це в контексті "особливого статусу" для окупованих територій - а це означає, що це і є план. Написати гарно на папері - примусити рашку піти з Донбасу - поставити прикордонників, армію, стіну і забути мантру про братського сусіду --- ось тобі і алгоритм. а хто протипоглянемо як це виглядатиме на практиці Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 17 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2015 цель рфии - спихнуть эту попользованную болячку в виде лугондонии - обратно в украину. и наш през внедряет этот план в жизнь отлично-сдадим в аренду китайцам-одни узкоглазые вроде прижились,пусть окружат рашку со всех сторон Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 17 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2015 Термін "ОСОБЛИВИЙ СТАТУС" придумала рашка Чому? - бо тільки там фашизм. Людей ділять на особливих і звичайних, вищих і тих, хто на "второй и третьей позициях" У нас всі люди РІВНІ, хоч і різні Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Eva_ВЛ Опубліковано 17 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2015 Сильно і сміливо буде тоді, коли всі, хто ЗА ШТУРМ - будуть штурмувати Наприклад, твій чоловік ---- слабо? Мой муж уже был. А твой. А ты чего дома сидишь, там женщин полно или на форуме круче ? По поводу моего мужа, он Донецкий. Представляешь чего это ему стоило, быть против своих, против своего народа ??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 17 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2015 Мой муж уже был. А твой. А ты чего дома сидишь, там женщин полно или на форуме круче ? По поводу моего мужа, он Донецкий. Представляешь чего это ему стоило, быть против своих, против своего народа ??? Ніде він не був, поки ти не докажеш протилежного А мій вже пів року, як мобілізований і два місяці в АТО. І я не пропоную штурмувати Донецьк і Луганськ - це робиш ти - тому логічно саме тобі йти в АТО і робити те, до чого ти закликаєш. против своего народа - нема такого поняття, як донецький/луганський народ (!!!) Мало що ти пишеш, як неуч, ти ще повторюєш дирівські кліше Цікаво, хто ж тебе за рік - яру майданівку і русофобку перекував у сЕпара? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.