Перейти до змісту
Український політичний форум

Украина, власть, Порошенко

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 4.5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

Реально?

Тимошенко. Хотя. реальная власть у Тягнибока (парабий) и Яроша

бг-ггг

ты глупей нежели показался с первого взгляда

все, Юля, прекращай с этим зомбиком обсуждать наши дела

Опубліковано

Ну...

А ультиматомы Порошенко предъявляют только они.

И Порошенко их слышит

Порошенко в отличии от янука - слышит всех, и реагирует пока ПРАВИЛЬНО

и не Ярош с Тягнибоком выбивали Закон об люстрации, а гражданские организации родом из Майдана

Опубліковано

Порошенко в отличии от янука - слышит всех, и реагирует пока ПРАВИЛЬНО

и не Ярош с Тягнибоком выбивали Закон об люстрации, а гражданские организации родом из Майдана

Ладно.

Но Майдана уже нет. Жители Мадана забыты.

Остались Ярош и Тягнибок..., ну некоторые сотники...

Можно смеяться, но ультиматумы Порошенко давно майдан не ставит

Опубліковано

бг-ггг

ты глупей нежели показался с первого взгляда

все, Юля, прекращай с этим зомбиком обсуждать наши дела

Мне кажется он даже не с Украины.У нас таких нет.ВООБЩЕ.
Опубліковано

Мне кажется он даже не с Украины.У нас таких нет.ВООБЩЕ.

понятно - он из России с претензией на оригинальность

а ты даже сникаешь, когда попадаются такие отпетые отморозки - не?

Опубліковано

я колеблюсь между Гриценком (там где народный фронт) и Ляшком..

Ляшко( радикальная партия) много возьмет. Вот увидите..

Друзі, ми збираємось обирати парламент а не президента. Тому потрібно дивитись не на лідерів партій, - а на їхні програми та людей в їхніх списках. Включаючи тих, що балотуються на місцях.

На президентських я голосував за Гриценка, - як найменш залежного від Великого Гаманця та реального прохідного кандидата з усіх. І не повівся на заклики про вибори в один тур, - як бачимо тепер, це був піар-хід. Популізм та фікція.

За Ляшка не голосував, бо президент, який представляє країну, має бути поміркованим та врівноваженим.

Проте на парламентських скоріш за все буду голосувати за Радикальну. Ще точно не вирішив. Але точно не буду голосувати за тих, хто був при владі. Бо до них за минулі часи дуже багато присмокталось всякої нечисті.

Принаймні буде кому стримувати лобістські апетити олігархів в прийняті законів. І видерти жопи корупціонерів з влади наразі одним махом навряд чи вдасться.

Опубліковано

2 октября власть пообщалась с бизнесом – Петр Порошенко и премьер-министр Арсений Яценюк провели встречу с представителями компаний, входящих в Европейскую бизнес ассоциацию и Американскую торговую палату.

http://forbes.ua/nation/1380197-kak-prezid...rovat-v-ukrainu

Там еще како-то президент Европейской Бизнес Ассоциации Томаш Фиала — основатель и генеральный директор крупнейшей инвестиционной компании Dragon Capital (оборот более 2 миллиардов долларов, миноритарным пакетом владеет один из крупнейших мировых банков Goldman Sachs) выступал вызывающе

http://ukraina.ru/opinions/20141004/1010687970.html

Опубліковано

Друзі, ми збираємось обирати парламент а не президента. Тому потрібно дивитись не на лідерів партій, - а на їхні програми та людей в їхніх списках. Включаючи тих, що балотуються на місцях.

На президентських я голосував за Гриценка, - як найменш залежного від Великого Гаманця та реального прохідного кандидата з усіх. І не повівся на заклики про вибори в один тур, - як бачимо тепер, це був піар-хід. Популізм та фікція.

За Ляшка не голосував, бо президент, який представляє країну, має бути поміркованим та врівноваженим.

Проте на парламентських буду голосувати за Радикальну. Принаймні буде кому стримувати лобістські апетити олігархів в прийняті законів. Бо видерти жопи корупціонерів з влади наразі одним махом навряд чи вдасться.

Доброго ранку всім

Ольф, я вже казала, що те кохам? Ні? Так зараз кажу! Ти найкращій і наймудріший! Изображение

Головне: розмірковуєш один до одного подібно мені.

Опубліковано

Проте на парламентських скоріш за все буду голосувати за Радикальну. Ще точно не вирішив. Але точно не буду голосувати за тих, хто був при владі. Бо до них за минулі часи дуже багато присмокталось всякої нечисті.

Принаймні буде кому стримувати лобістські апетити олігархів в прийняті законів. І видерти жопи корупціонерів з влади наразі одним махом навряд чи вдасться.

Особисто я вважаю, що такі як Ляшко більше заважають справі, ніж допомагають

До речі, в раду Ляшка привела Тимошенко

а в його списках була одна дуже скандальна мадам, яка ходила з косою "а-ля Тимошенко", дискредитувала Майдан і агітувала за ригів

Ляшко від неї не відхрестився, просто сказав, що це її позиція.

Кого зараз він приведе в раду? А голосувати за список тільки тому, що в ньому є Ляшко - по дурному

та й прикро, що ми йдемо дорогою раші, тепер і в нас буде свій жирік і його свита.

Ти правий в одному - треба дивитися не на лідера, а на список.

Мені подобаються особистості в списку Яценюка

Опубліковано

Ольф, я вже казала, що те кохам? Ні? Так зараз кажу! Ти найкращій і наймудріший!

Головне: розмірковуєш один до одного подібно мені.

Юля, так писати може тільки невпевнена у собі людина

тим, хто категорично не хоче голосувати за старих - то вже краще за Свободу

ну чесне слово... Ляшко - ви що подуріли?!!!!

Опубліковано

Юля, так писати може тільки невпевнена у собі людина

а хіба я говорила що впевнена в собі? :blink: Було б так - я б до людей не чіплялася за розрадою - кого обирати. До речі, хто там у нього в списках..

Опубліковано

Рада дозволила конфісковувати майно Януковича і спонсорів тероризму

Депутати підтримали проект закону про внесення змін до Кримінального та Кримінального процесуального кодексів щодо невідворотності покарання за окремі злочини проти основ національної безпеки, громадської безпеки та корупційні злочини.

Законопроект №4448-а змогли підтримати аж із четвертої спроби. Після дебатів і погроз оприлюднити прізвища тих, хто не голосує, укотре повернулися до голосування – і 235 депутатів підтримали його у першому читанні, а 253 депутати - у другому і в цілому.

Таким чином, зокрема, Верховна Рада дозволила заочне засудження і конфіскацію майна осіб, які перебувають у міжнародному розшуку за злочини проти України.

http://www.pravda.com.ua/news/2014/10/7/7039993/

Опубліковано

а хіба я говорила що впевнена в собі? :blink: Було б так - я б до людей не чіплялася за розрадою - кого обирати. До речі, хто там у нього в списках..

перша десятка

http://forbes.ua/ua/news/1378981-lyashko-o...pisok-na-vibori

Опубліковано

Ольф, а за Свободу нема сенсу?

За Свободу я голосував на минулих виборах. Не маю часу шукати інфу, але як я вже говорив, до партій що при владі присмокталось чимало непотрібу. По-моєму на Львівщині в тому числі. Оріана може або підттвердити, або спростувати.

Особисто я вважаю, що такі як Ляшко більше заважають справі, ніж допомагають

Кого зараз він приведе в раду? А голосувати за список тільки тому, що в ньому є Ляшко - по дурному

та й прикро, що ми йдемо дорогою раші, тепер і в нас буде свій жирік і його свита.

Ти правий в одному - треба дивитися не на лідера, а на список.

Мені подобаються особистості в списку Яценюка

Яценюк мені імпонує як прем'єр. Списку його ще не вивчав, але даю 100% що пристосуванців хватає і там. Може не в перших рядах, але далі - точно.

Ляшко як політик - занадто жиріновськуватий. Це правда. Йому б краще люстраційний комітет очолювати. Ще той шибайголова. Єдине моє бажання - повторюю, - фактор стримування апетитів в Раді. А повний список в Раду від Радикальної партії - нижче.

Опубліковано

Сергій Іванов. Малыш Менгеле

5 октября 2014 года сотрудниками МВД были задержаны бойцы батальона "Айдар", которые доставили в Киев заместителя министра здравоохранения "ЛНР" Павла Малыша.

...

http://blogs.pravda.com.ua/authors/ivanov/5433d743bf5a8/

Син "міністра ЛНР" Павла Малиша працює в СБУ - адвокат «айдарівців»

Комбат «Айдару» у військовій прокуратурі. Стягнули міліцію та активістів

Анатолій Матіос, головний військовий прокурор, особисто забрав комбата «Айдару» Сергія Мельничука під входом Головної військової прокуратури. Але відмовляється пояснити, з якою метою.

Наступ на добровольчі батальони як потенційну загрозу системі продовжується. Тільки центральні канали про процес над айдарівцями ні пари з вуст. Що не дивно.

Подяка всім, хто взяв участь у шоу "Тількиводинтур".

Опубліковано

Ляшко як політик - занадто жиріновськуватий. Це правда. Йому б краще люстраційний комітет очолювати. Ще той шибайголова. Єдине моє бажання - повторюю, - фактор стримування апетитів в Раді. А повний список в Раду від Радикальної партії - нижче.

этот клоун (хоть я ему и благоволю) сегодня не явился на голосование за антикоррупционные законы, и пан Мирный (Свобода) издевался по этому поводу.. Бедный турчинов по восемь раз проштовхував пытання по повестке дня (и все очень важные) - а они шляются по буфетам или бог его знает где.. когда голосов не хватает!

Разве это серьезный подход?

Опубліковано

этот клоун (хоть я ему и благоволю) сегодня не явился на голосование за антикоррупционные законы, и пан Мирный (Свобода) издевался по этому поводу.. Бедный турчинов по восемь раз проштовхував пытання по повестке дня (и все очень важные) - а они шляются по буфетам или бог его знает где.. когда голосов не хватает!

Разве это серьезный подход?

Людям свойственно болеть. Депутаты не исключение. Но для некоторых отсутствие Ляшка в зале по болезни - хороший повод лишний раз полить грязью.

И то, что некоторые из таких от Свободы, меня последнее время не удивляет. Ведь Радикальная - прямой конкурент от правых сил Свободе. Которая теперь может и не пройти в парламент.

https://www.facebook.com/O.Liashko/posts/711257862276147

Опубліковано

Подяка всім, хто взяв участь у шоу "Тількиводинтур".

тільки давай без істерик по типу бютівських плачів за Тимошенко

були достойні кандидати для другого туру?

Опубліковано

Людям свойственно болеть. Депутаты не исключение. Но для некоторых отсутствие Ляшка в зале по болезни - хороший повод лишний раз полить грязью.

И то, что некоторые из таких от Свободы, меня последнее время не удивляет. Ведь Радикальная - прямой конкурент от правых сил Свободе. Которая теперь может и не пройти в парламент.

https://www.facebook.com/O.Liashko/posts/711257862276147

ось тобі ще одна клоунеса - від радикальної партії ляшка

http://tabloid.pravda.com.ua/lounge/5433b6e0cd58a/

і ще одна http://censor.net.ua/video_news/258971/kan...aeshsya_a_vy_ne

з достойних Заєць і Шухевич - як ширма з авторитетів

буде як з Лук"яненком, який на старість років наївся ганьби і змушений був піти з політики

Опубліковано

ось тобі ще одна клоунеса - від радикальної партії ляшка

http://tabloid.pravda.com.ua/lounge/5433b6e0cd58a/

і ще одна http://censor.net.ua/video_news/258971/kan...aeshsya_a_vy_ne

з достойних Заєць і Шухевич - як ширма з авторитетів

буде як з Лук"яненком, який на старість років наївся ганьби і змушений був піти з політики

Про Гросу не можу сказати ні хорошого ні поганого.

Другої персонажки в списку я не побачив. Скоріш за все фейк.

Буде час, - пройдусь по списку Яценюка. Подивимось які персонажі фігурують там.

Опубліковано

Про Гросу не можу сказати ні хорошого ні поганого.

Другої персонажки в списку я не побачив. Скоріш за все фейк.

Буде час, - пройдусь по списку Яценюка. Подивимось які персонажі фігурують там.

другий персонаж з його найперших соратників

Изображение

Изображение

Опубліковано

і якщо вже обирати між Свободою і Ляшко - то вибір, як на мене, очевидний

Спорим ,выиграют провластные силы. Мне и нахрен не нужны Ляшко ...........и Свобода во власти ,а только достаточно результативный контроль всего украинского народа над партиями и любыми полит.течениями.

Всех этих так называемых лидеров породили наши слабости.

Опубліковано

Спорим ,выиграют провластные силы. Мне и нахрен не нужны Ляшко ...........и Свобода во власти ,а только достаточно результативный контроль всего украинского народа над партиями и любыми полит.течениями.

Всех этих так называемых лидеров породили наши слабости.

Ну и... Какие предложения?
Опубліковано

другий персонаж з його найперших соратників

Аааа... Ну тоді так. Ми всі з дитинства непорочні :) .

Що краще? Бути "святим" по молодості та стати покидьком набравшись життєвого досвіду, чи бути покидьком по молодості та покаятись і завдяки життєвому досвіду стати "святим"?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...