shehurin Опубліковано 24 лютого, 2015 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2015 Еще один момент касательно огромного повышения тарифов на газ (мне важно, чтоб люди это понимали, ведь об этом не говорят по ТВ). Центральное отопление - само по себе бред. Это у нас осталось от совка. И центральное отопление нужно убирать сейчас же. Из-за него куча газа тратится впустую. Ну вот представьте: по холодной улице в трубе идет горячая вода. Вы представляете, какие это потери тепла? Как минимум половина. Такого кроме стран постсовка нет нигде. Во всех цивилизованных странах котел стоит в подвале каждого дома. Без повышения тарифов на газ это изменить не получится. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 24 лютого, 2015 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2015 Мой президент Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 лютого, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2015 Делаем ставки, из какой среды следующий клиент у Генпрокуратуры будет: 1. Опять из бывших 2. Ватник из нынешних (Опозиционный блок и иже с ними) 3. Коррупционер из нынешней власти (депутат, судья, чиновник высшего звена исполнительной власти и иже с ними) 4. "Честный" бизнесмен (олигарх) либо представитель его ближайшего окружения, замешен в экономических преступлениях (что само собой по умолчанию) Я голосую за вариант 1. Прокуратура розслідує справи щодо посадовців НБУ Прокуратура Києва розслідує кримінальне провадження щодо посадовців Національного банку України. Як повідомила прес-секретар столичної прокуратури Олена Яхно, правоохоронці розслідують "два кримінальних провадження стосовно посадових осіб НБУ": перше - за статтею 364 (зловживання владою або службовим становищем); друге - за статтею 367 ( службова недбалість). "Але вони жодним чином не стосуються теперішнього курсу долара. У основу першого покладено заяву фізичної особи, громадянина Яковенка, в основу другого - рішення Печерського суду, яке було винесено ще у грудні минулого року (коли гривня була ще по 12 доларів)", - пояснила Яхно. "Ще раз хочу наголосити! Це фактові провадження, а не проти глави НБУ Гонтаревої. Ніякої підозри їй не оголошено! Наразі проводиться досудове розслідування", - додала вона. Як відомо, в грудні 2014 року Печерський райсуд Києва зобов'язав прокуратуру столиці відкрити кримінальне провадження щодо голови НБУ Гонтаревої за підозрою у зловживанні владою або службовим становищем. У прокуратурі міста тоді заявили, що виконають рішення суду, щойно воно до них надійде. Водночас у ЗМІ з'явилася інформація про те, що столичний суд зобов'язав прокуратуру Києва відкрити кримінальне провадження щодо голови НБУ Гонтаревої за підозрою у зловживанні владою або службовим становищем з метою одержання неправомірної вигоди. За даними ЗМІ, Гонтаревій інкримінується ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання владою або службовим становищем з метою отримання будь-якої неправомірної вигоди для себе чи іншої фізичної або юридичної особи, використання службовою особою влади чи службового становища всупереч інтересам служби). 4 лютого поточного року у Верховній Раді з'явився проект постанови, яким запропоновано відсторонити голову НБУ Гонтареву від виконання службових обов'язків на час проведення прокурорського розслідування роботи центрального банку. "Звернутися до генерального прокурора України Яреми Віталія Григоровича щодо проведення розслідування діяльності посадових осіб НБУ та відсторонення, на час розслідування, від виконання службових обов'язків глави НБУ Гонтаревої Валерії Олексіївни", - вказується в документі. Проектом постанови також пропонується клопотати перед президентом України про надання об'єктивної оцінки діяльності Гонтаревої та ухвалення відповідного кадрового рішення "у зв'язку з втратою останньої бездоганної ділової репутації". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 лютого, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 25 лютого, 2015 Юль, що ти про Гонтарєву хотіла запитатися? Її, як я зрозуміла - підвісили на гачок Прокуратура завела діло за зловживання службовим становищем. Не конкретно по ній, але це лише справа формулювання. Тому у неї лише два вихіди, стабілізувати той сраний долар, або з ганьбою тікати з країни. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 25 лютого, 2015 Поділитися Опубліковано 25 лютого, 2015 Юль, що ти про Гонтарєву хотіла запитатися? Її, як я зрозуміла - підвісили на гачок Прокуратура завела діло за зловживання службовим становищем. Не конкретно по ній, але це лише справа формулювання. Тому у неї лише два вихіди, стабілізувати той сраний долар, або з ганьбою тікати з країни. до слез жалко! Ты телик включи. Барабанят, свистят.. вроде она цап видбувайло. Ну не в ней же дело! Ты что! Почему гробовое молчание со стороны Яреськи, Абромавичюся этого... Или они к курсу не при чем? Почему одна Гонтарева? Она что ли рулит самолетом? :angry: Где Шехурин?! Пусть объясняет! :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
olf Опубліковано 25 лютого, 2015 Поділитися Опубліковано 25 лютого, 2015 Тому у неї лише два вихіди, стабілізувати той сраний долар, або з ганьбою тікати з країни.Та маріонетка вона ця Гонтарєва в великій грі. Хоча за свої дії і маріонетка повинна відповідати. Ось на мій погляд цікава думка подій: Товарищи, предлагаю не поддаваться нанике и понимать, что ровным счётом в Украине ничего глобально-ужасно-катастрофического не происходит для такого стремительного обвала гривны. Обратите внимание как спокойны власть имущие, никаких выступлений в стиле "пожалеете взяв грн. по 13" и "бюджете на уровне 17", никто даже не пытается остановить рост долл. Происходит управляемый хаос/паника, реализуется сценарий/программа МВФ для Украины по девальвации гривны. Зачем МВФ потребовал от НБУ отвязать гривну, а затем, что пришло время и была дана команда "действовать". Я не буду говорить здесь о гео-политике, но вся привязка к ней. В случае с нашей красивой гривной скажу, что курс будут гнать настолько высоко, насколько возможно в целях масштабной реприватизации в размерах страны. Произойдет передел всего - бизнеса, банковской системы, государства, социума и т.д. Для каждой "перезагрузки" применится свой "программный код". Когда мы увидим другую банковскую систему и новые лица в топ 100 богатейших - гривна начнет стабилизироваться, т.е. пока курс будет расти и расти, цифры неизвестны, но будем смотреть по событиям и переменам. Ловить волны отката уже бессмысленно, теперь откат может быть только 1. Прогнозировать уже нужно не курс доллара, а разыгрывающиеся события. Сейчас много зависит от того, как поведет себя правительство, пожалеет ли народ и напечатает ли денег и для нас или заставит еще потуже затянуть пояса и вспомнить 90-е годы с отсутствием доступного авто, техники, еды и лекарств. До голодовки, надеюсь, не дойдет, но судя по тому, как повела себя эта власть в течение года от них можно ожидать чего угодно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 25 лютого, 2015 Поділитися Опубліковано 25 лютого, 2015 где Катюха? Я б спросила у нее, - напомни, КТО подавал кандидатуру Гонтаревой? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 лютого, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 25 лютого, 2015 до слез жалко! Ты телик включи. Барабанят, свистят.. вроде она цап видбувайло. Ну не в ней же дело! Ты что! Почему гробовое молчание со стороны Яреськи, Абромавичюся этого... Или они к курсу не при чем? Почему одна Гонтарева? Она что ли рулит самолетом? :angry: Где Шехурин?! Пусть объясняет! :angry: Та ясно, що не тільки в ній справа. Але кажуть, що там йде війна між Президентом і Прем"єром. Наче президент гальмує процес кредиту МВФ, а Гонтарєва - його людина. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 лютого, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 25 лютого, 2015 где Катюха? Я б спросила у нее, - напомни, КТО подавал кандидатуру Гонтаревой? Гонтарєва - креатура Порошенка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 25 лютого, 2015 Поділитися Опубліковано 25 лютого, 2015 никто даже не пытается остановить рост долл. Происходит управляемый хаос/паника, реализуется сценарий/программа МВФ для Украины по девальвации гривны. Зачем МВФ потребовал от НБУ отвязать гривну, а затем, что пришло время и была дана команда "действовать". Я не буду говорить здесь о гео-политике, но вся привязка к ней. ОЛЬФ!!! а причем здесь МВФ? :blink: Ему- то какое дело до передела нашей собственности, которой до речи уже пшык остался.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 лютого, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 25 лютого, 2015 Та маріонетка вона ця Гонтарєва в великій грі. Хоча за свої дії і маріонетка повинна відповідати. Ось на мій погляд цікава думка подій: Єдине, що можна констатувати - люди пробують рятуватися самі - купляють назапас продукти, які не псуються: мука, крупи, олія, цукор, консерви. Дефіциту поки що нема і якщо не буде у майбутньому - то це на користь економіці - це УКРАЇНСЬКИЙ товар не якісь там холодильники і пралки - які у свій час, коли буда криза, купляли - і підтримували не українського товаровиробника, а закордонного. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
olf Опубліковано 25 лютого, 2015 Поділитися Опубліковано 25 лютого, 2015 ОЛЬФ!!! а причем здесь МВФ? :blink: Ему- то какое дело до передела нашей собственности, которой до речи уже пшык остался.. А разве МВФ понятие абстрактное? Там тоже погоду делают ЛЮДИ, у которых есть свои шкурные интересы. И вспомни 90-е, - из "пшика" создались финансово-промышленные корпорации. Кто сказал что теперешний пшик - не начало передела и создания новых? "Деньги сами по себе не выигрывают и не проигрывают, они просто переходят от одного к другому." "Уолл-стрит" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 лютого, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 25 лютого, 2015 А до цього ще прибавте мито в 10-15% на імпорт - тобто все закордонне подорожчає - а це значить наше стане більш конкурентноспроможним Як на мене - це шанс для наших виробників. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 лютого, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 25 лютого, 2015 А разве МВФ понятие абстрактное? Там тоже погоду делают ЛЮДИ, у которых есть свои шкурные интересы. И вспомни 90-е, - из "пшика" создались финансово-промышленные корпорации. Кто сказал что теперешний пшик - не начало передела и создания новых? Та ні, можливо ось так все перетасувавши - МВФ і хоче оживити економіку, але що вони у них шкурний інтерес, види на якийсь "свічковий заводик" в Україні - сумніваюся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 25 лютого, 2015 Поділитися Опубліковано 25 лютого, 2015 господи, хоть вешайся. Такое ощущение, что против нас второй фронт кто-то открыл.. Экономический.. Будет край этому? Скажите -ДА! Мой пессимизм меня топит. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
olf Опубліковано 25 лютого, 2015 Поділитися Опубліковано 25 лютого, 2015 господи, хоть вешайся. Такое ощущение, что против нас второй фронт кто-то открыл.. Экономический.. Будет край этому? Скажите -ДА! Пережили 90-е, - переживем и 2015 . Украинцы - народ закаленный. Не в пустыне живем где жрать нечего. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
olf Опубліковано 25 лютого, 2015 Поділитися Опубліковано 25 лютого, 2015 Та ні, можливо ось так все перетасувавши - МВФ і хоче оживити економіку, але що вони у них шкурний інтерес, види на якийсь "свічковий заводик" в Україні - сумніваюся. Скоріш за все у них інтерес в скорішій перезагрузці нашої економіки як передбачуваного торгового партнера. А хто буде керувати процесом всередині країни - це вже шкурний інтерес нашої "еліти". Тому і штормить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 лютого, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 25 лютого, 2015 господи, хоть вешайся. Такое ощущение, что против нас второй фронт кто-то открыл.. Экономический.. Будет край этому? Скажите -ДА! Мой пессимизм меня топит. Коли тебе затягує у водоворот - метушитися не треба. Треба розслабитися - тебе затягне на дно, а потім виштовхне наверх - так принаймні, кажуть люди, я не знаю, не мала нагоди переконатися. Але я знаю інше: діяти треба тільки там, де ти щось вирішуєш і маєш можливість впливати на ситуацію. Водоворот, курс гривні - не в нашій компетенції, тому потрібно розслабитися і довіритися стихії ---- на мій погляд А в мене зараз інші проблеми - курс долара відійшов на задній план. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 25 лютого, 2015 Поділитися Опубліковано 25 лютого, 2015 ИГРЫ! Всё игры! Только что инфа: Президент после возвращения из ОАЭ "жёстко" отчитал Гонтареву за дестабилизацию гривны и дал срок неделю для восстановления твердого курса. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 25 лютого, 2015 Поділитися Опубліковано 25 лютого, 2015 где Катюха? Я б спросила у нее, - напомни, КТО подавал кандидатуру Гонтаревой? Порошенко. А утвердила Рада, более, чем 300 голосов.ТОчнее не вспомню. Так что вину делить нужно на всех. НО скажу тебе - мне ее рожа сразу не понравилась.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 25 лютого, 2015 Поділитися Опубліковано 25 лютого, 2015 мне кажется, Надежда скоро умрет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 25 лютого, 2015 Поділитися Опубліковано 25 лютого, 2015 и это будет жуткая, символическая смерть всего что у нас осталось но если случится чудо эх чудес на свете не бывает Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 25 лютого, 2015 Поділитися Опубліковано 25 лютого, 2015 Довоевались? черти свидомые! ! Мы еще и не воевали толком мы еще тока разминаемся! Приз будет в Кремле. Погнали укры москалей Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 25 лютого, 2015 Поділитися Опубліковано 25 лютого, 2015 мне кажется, Надежда скоро умрет. Мне кажется, что она сознательно на это идет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 лютого, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 25 лютого, 2015 и это будет жуткая, символическая смерть всего что у нас осталось но если случится чудо эх чудес на свете не бывает Не пізди - таких Надій у нас - більша половина України. І чудеса трапляються - тільки з тими, хто в них вірить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 лютого, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 25 лютого, 2015 Мне кажется, что она сознательно на это идет Це ЖАХЛИВА АУРА - над країною, де в застінках - демонстративно, на виду у всіх, померла НЕВИННА людина В те що Савченко в чомусь завинила перед рашкою - певно навіть зомбіки не вірять. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 лютого, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 25 лютого, 2015 ! Мы еще и не воевали толком Ми ВЗАГАЛІ ще не воювали - тільки захищаємося Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
olf Опубліковано 25 лютого, 2015 Поділитися Опубліковано 25 лютого, 2015 ИГРЫ! Всё игры! Только что инфа: Президент после возвращения из ОАЭ "жёстко" отчитал Гонтареву за дестабилизацию гривны и дал срок неделю для восстановления твердого курса. :lol: Это не полная инфа. Дальше по тексту: "вопрос об отставке Гонтаревой с должности пока не поднимался, поскольку глава Нацбанка пользуется хорошим определенным доверием у представителей МВФ (на уровне заместителей главы Фонда), и до решения вопроса с выделением кредита этот вопрос подниматься не будет." http://kurs.com.ua/novost/poroshenko-jestk...ntarevu-r306086 Одни банки банкротятся, другие - наращивают активы, скупая в т.ч. активы и тех банков, которые уходят с рынка. А активы банка - это и кредиты предприятий. Это означает, что новый кредитор фактически может "продать" предприятие за долги. Рассказывать тут о банках, которые обанкротились, а какие рефинансировались не буду, - тема другая. И это только часть процесса передела собственности и финансовых потоков. Вот когда этот передел закончится - тогда снова будут держать курс гривны. Вопрос только на какой отметке его остановят. Когда мы посмотрим в конце года на ТОП 100 Форбс и проанализируем с процессами сейчас - всё будет видно невооруженным глазом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дедушкины кеды Опубліковано 25 лютого, 2015 Поділитися Опубліковано 25 лютого, 2015 ! Мы еще и не воевали толком Воевали!Просто забыли. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
shehurin Опубліковано 25 лютого, 2015 Поділитися Опубліковано 25 лютого, 2015 Где Шехурин?! Пусть объясняет! :angry: Гонтарева проблему не решит. Ее могут трижды уволить, проклинать, посадить в тюрьму и назначить нового главу НБУ. Но кого бы тут не назначили, он не сможет повлиять на курс. Ну, разве что опустошит те несчастные резервы, что у нас остались. Но это понизит курс на пару гривен на неделю-другую, а потом он вернется и будет в 3 раза выше. Жалко, что никто не интересуется тем, почему валюта дорогая. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.