Перейти до змісту
Український політичний форум

Украина, власть, Порошенко

Рекомендовані повідомлення

На скільки я знаю МО хотіло його розформувати. Тільки не розумію чому. Якісь закулісні ігри.

Як би там не було - не МО його створювало, - не йому розформовувати. Але наче дойшли якогось конценсусу

А на сторінці facebook Айдару про подію ні слова (крім посту про Юлію Євдокимову). Дивно.

укрохенералы аж пищат от желания выполнить приказ - расформировать айдар, один из самых геройских

только ручки коротки. ссут, суки - за дачки и палацики свои ссут.

но тронут айдар - и снесут этих сраных паразитов к едрени фени.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 4,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

а чё это ты зайчика с кроликом не замечаешь? - не потому ли , что эта срань уже год нихера не делает - уже еуропа смеется с этих уродов, уже открытым текстом говорят - та не ссыте вы так, примите хоть сами законы против лнр-днр, европейские законы римского права, иск к московии, блядь не говоря о никому нах не нужную неприкосновенность.

мож тебе нрвится, когда эта сцыклявая сювота изо дня в день - в течении года тебе пиздит?

Посилання на коментар

Изображение

этой власти уже никто не верит. и я не исключение - слишком бездарно брешет.

- а вот бойцам айдара - верю. им незачем брехать.

и если даже их кто-то использует - это значит, что власть химичит что-то, что нельзя честно сказать.

вот таким методом - горящими шинами - и нужно этих паразитов выводить на чисту воду

Посилання на коментар

- а вот бойцам айдара - верю. им незачем брехать.

и если даже их кто-то использует - это значит, что власть химичит что-то, что нельзя честно сказать.

вот таким методом - горящими шинами - и нужно этих паразитов выводить на чисту воду

Ну тоді скажіть, чого добився Мельничук, за які заслуги його понесли на руках?

Що в Айдарі процвітає мародерство - кажуть самі айдарівці - їм також нема чого брехати.

Що в цьому напрямку зробив Мельничук? Але він пішов вияснювати стосунки після того, як призначили нового командира і намагалися навести порядок

Армія - це дисципліна. А коли воєнні танками їздять по горілку, або лазять по зачинених будинках - це що?

З одного боку - хочете боєздатну армію, а з другого боку вітаєте ось таке.....

Изображение

Посилання на коментар

Шукають жінку, яка назвалася матір"ю солдата АТО і найголосніше кричала про Дебальцевський котел.

Изображение

Посилання на коментар

Ну тоді скажіть, чого добився Мельничук, за які заслуги його понесли на руках?

Що в Айдарі процвітає мародерство - кажуть самі айдарівці - їм також нема чого брехати.

Що в цьому напрямку зробив Мельничук? Але він пішов вияснювати стосунки після того, як призначили нового командира і намагалися навести порядок

Армія - це дисципліна. А коли воєнні танками їздять по горілку, або лазять по зачинених будинках - це що?

З одного боку - хочете боєздатну армію, а з другого боку вітаєте ось таке.....

ничё не отвечу по 2 причинам - во-первых, ты - женщина, а во-вторых.... я на стороне украины и батальона айдар

Посилання на коментар

ничё не отвечу по 2 причинам - во-первых, ты - женщина, а во-вторых.... я на стороне украины и батальона айдар

і я на стороні України і Айдару.

у колишнього комбата Айдару, тепер депутата - є трибуна ВР - нехай скаже в чому проблема

а наразі їх в Києві ніхто не підтримав, бо не знають що вони хочуть

Посилання на коментар

а чё это ты зайчика с кроликом не замечаешь? - не потому ли , что эта срань уже год нихера не делает - уже еуропа смеется с этих уродов, уже открытым текстом говорят - та не ссыте вы так, примите хоть сами законы против лнр-днр, европейские законы римского права, иск к московии, блядь не говоря о никому нах не нужную неприкосновенность.

мож тебе нрвится, когда эта сцыклявая сювота изо дня в день - в течении года тебе пиздит?

Не знаю к кому вопрос. Если ко мне - моё негативное отношение к действиям (бездействиям) нынешней власти не уменьшилось. Просто взял тайм-аут в изложениях своих мыслей тут по этому поводу.

Началась новая пленарная неделя, - посмотрим на результаты.

Посилання на коментар

Началась новая пленарная неделя, - посмотрим на результаты.

багато розмов - мало діла

словесами можна запудрити мізки людям, але не тим, хто дає гроші.

знаю три теми, на які наголошують з МВФ: Нафтогаз, інвестиційний клімат і корупція.

Реорганізація Нафтогазу

Закони, які б спрощували ведення бізнесу

І закрити корупційні схеми

- все те, на чому вони роблять гроші - тому й важко наважитися

Посилання на коментар

Ну ось, те, що я і казала: не поділили владу, хоче всидіти на двух стільцях.

і людей підбурив http://inforesist.org/melnichuk-ostanetsya...oego-cheloveka/

Ніколи мені цей типчик не подобався

Посилання на коментар

Мне не нравится Мельничук. Нормальный человек к Ляшку не пойдет

Посилання на коментар

Мне не нравится Мельничук. Нормальный человек к Ляшку не пойдет

Аналогично!

Семенченко тоже как-то сдулся, делает много ошибок, но видно, что он это делает не со злыми или корыстними умыслами

А этот какой-то скользкий.

Посилання на коментар

Аналогично!

Семенченко тоже как-то сдулся, делает много ошибок, но видно, что он это делает не со злыми или корыстними умыслами

А этот какой-то скользкий.

Тем не менее Семенченко опять пошел на фронт... А этот сидит и колобродит

Посилання на коментар

Тем не менее Семенченко опять пошел на фронт... А этот сидит и колобродит

колобродит... :lol: :lol: :lol:

Посилання на коментар

Вчера на шоу по ICTV Каплин: - Кабмин Яценюка уже перещеголял в воровстве кабмин Азарова.

Эту бестолочь пора пустить на ценный (или не очень) мех и 3-4кг диетического легкоусвояемого мяса. Оно ж, как выкручиваться словесами из любой ситуации, нихрена не может. Бестолочь и прихвостень олигархов.

Посилання на коментар

Вчера на шоу по ICTV Каплин: - Кабмин Яценюка уже перещеголял в воровстве кабмин Азарова.

Каплін - народний депутат - Блок Перта Порошенка.

Знаєш, якщо б це говорив хтось сторонній, то ще б можна було повірити, але якщо нар. деп. з коаліції - то мені хочеться його послати - на......... небо за зірочками

Посилання на коментар

У нас запись выложили,где Мельничук офис потрошит. Это тот самый Мельничук или кто-то другой?

скинь посилання

Посилання на коментар

Каплін - народний депутат - Блок Перта Порошенка.

Знаєш, якщо б це говорив хтось сторонній, то ще б можна було повірити, але якщо нар. деп. з коаліції - то мені хочеться його послати - на......... небо за зірочками

Ну и что, если из каолиции? Это ж не оппозиция, которой по статусу положено критиковать.
Посилання на коментар

Ну и что, если из каолиции? Это ж не оппозиция, которой по статусу положено критиковать.

Знаючи таке - він продовжує числитися членом цієї коаліції. Ну і хто він після цього?

Посилання на коментар

Знаючи таке - він продовжує числитися членом цієї коаліції. Ну і хто він після цього?

Выход из неё ничего не меняет, зачем же делать лишние телодвижения?
Посилання на коментар

А не это был не Мельничук,а Мосийчук с бойцами Айдара. Фамилии похожи.

Та там неизвестно что такое - нарезка кадров. Мож это в зоне боевых действий в офисе местного рыга, например. Да и Мосийчук очень колоритная фигура - без трудностей можно подставу организовать.

Лично я такое не смотрю - это для примитивов.

Посилання на коментар

Выход из неё ничего не меняет, зачем же делать лишние телодвижения?

Тогда как ты можешь ему верить - очередное трепло, ничем не лучше Яценюка, даже мех на польта не пойдет - слишком облезлый.

Посилання на коментар

Эту бестолочь пора пустить на ценный (или не очень) мех и 3-4кг диетического легкоусвояемого мяса. Оно ж, как выкручиваться словесами из любой ситуации, нихрена не может. Бестолочь и прихвостень олигархов.

войны преза с премьером у нас уже традиция для т.н. помаранчевых.

например, сейчас -

по слухам, кролик продавил на место наместника полтавской области своего ставленника... причём, урода бездарного, какаказалась... - чему очень недовольны презовские сторонники...

.... получаецца, что все стычки между презом и премьером - только из-за сфер влияния... т.е. они сами с собой делят эту территорию... ну, как раша и янки весь мир... - и вся промблема только в том, сколько кто отхватит... чтобы потом паразитировать на этой части и эксплуатировать плебс

ЗЫ. ... а иначе - зачем так до скрипа зубовного биться за своего ставленника - тупого и бездарного, т.к. кадров совсем нет, но своего?

Посилання на коментар

ЗЫ. ... а иначе - зачем так до скрипа зубовного биться за своего ставленника - тупого и бездарного, т.к. кадров совсем нет, но своего?

http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/54d171d2b5893/

Посилання на коментар

Як на мою, суб"єктивну думку, в тому, що вони поборюють один одного, нічого поганого нема, на світ божий спливають ось такі історії. А в підсумку - перевагають такі, як Лещенко

Гірше, коли всі гілки влади знюхаються, як це було за янука і все будуть робити шито крито.

Бо варіант, що вони згуртуються для реформ в Україні - надіюсь поки що - нереалістичний

Посилання на коментар

Як на мою, суб"єктивну думку, в тому, що вони поборюють один одного, нічого поганого нема, на світ божий спливають ось такі історії. А в підсумку - перевагають такі, як Лещенко

Гірше, коли всі гілки влади знюхаються, як це було за янука і все будуть робити шито крито.

Бо варіант, що вони згуртуються для реформ в Україні - надіюсь поки що - нереалістичний

Посилання на коментар

Наявність реально незалежного антикорупційного бюро з повноваженнями відбирати майно та саджати корупціонерів у зв'язці зі зняттям депутатської недоторканості - бомба, яка може змести більшу частину нинішнього парламенту. Не говорячи про корупціонерів інших рівнів.

Ось чому у них дупа зараз в милі, - щоб показати виборцям та Заходу боротьбу з корупцією, - але тільки на папері. А реально зробити все, щоб залишити стан речей такі як є.

Земля горіти має в них під ногами.

Посилання на коментар

• Radiola закрив тема

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Гість
Ця тема закрита для нових відповідей.

• Створити...