Пиночет Опубліковано 17 вересня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2014 Тарута шокирован законом о спецстатусе Донбасса: "Какое будет образование? Где граница этого образования внутри Донецкой области? У нас будет две Донецкие области, или одна Донецкая область, а внутри будет какое-то непонятное объединение "ДНР" и "ЛНР"? "ДНР" и "ЛНР" - это террористические организации, или нет? Сроки, когда произойдет сложение оружия? Мы этого тоже не увидели. Когда и как закроется граница? Это тоже непонятно. Какими законами будут руководствоваться все органы власти? Будут ли государственные органы власти, или будут только местные? Как будет работать судебная система, все силовые органы? И так далее, и так далее. Образование, программа образования. На это ответов в этом документе нет", - заявил он. Сергей Тарута сказал, что он не ожидал принятия такого закона, который его просто шокировал. "Конечно, эмоциональная составляющая очень большая. С точки зрения того, а нас как, продали, "слили", где мы, в России, в Украине, за что мы боролись, для чего строили эти сооружения? А почему погибали наши ребята? Для чего?", - говорит он. УНИАН Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2014 Интервью Порошенко украинским телеканалам. Онлайн-трансляция Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2014 Повний запис інтерв'ю Порошенка українським телеканалам … Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
olf Опубліковано 23 вересня, 2014 Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2014 Зраді і цинізму Президента немає меж - https://www.youtube.com/watch?v=kFqfLAlp91U "Порошенко буде захищатися кров'ю страшнніше ніж Янукович." В кого є які аргументи що астролог Московченко не правий? Я от чомусь йому вірю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 23 вересня, 2014 Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2014 Зраді і цинізму Президента немає меж - https://www.youtube.com/watch?v=kFqfLAlp91U "Порошенко буде захищатися кров'ю страшнніше ніж Янукович." В кого є які аргументи що астролог Московченко не правий? Я от чомусь йому вірю. по ссылке говорит не астролог Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дикий Хохол Опубліковано 23 вересня, 2014 Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2014 Зраді і цинізму Президента немає меж - https://www.youtube.com/watch?v=kFqfLAlp91U "Порошенко буде захищатися кров'ю страшнніше ніж Янукович." В кого є які аргументи що астролог Московченко не правий? Я от чомусь йому вірю. Бред от начала и до конца :-) :-) :-) правда до конца недосмотрел :-) :-) :-) рощитанл на стекломгй. :-) :-) :-) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 24 вересня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 вересня, 2014 Бред от начала и до конца :-) :-) :-) правда до конца недосмотрел :-) :-) :-) рощитанл на стекломгй. :-) :-) :-) ольфа трогать не сметь. Раз ольф ТАК сказал - значит я заранее согласна. ссылку еще не смотрела, правда. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 24 вересня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 вересня, 2014 ольфа трогать не сметь. Раз ольф ТАК сказал - значит я заранее согласна. ссылку еще не смотрела, правда. ольф не в теме.только патриёт. а этого сейчас - мало. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 24 вересня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 вересня, 2014 ольф не в теме. только патриёт. а этого сейчас - мало. цыц. я нажала. Да, мне пофик шо это за дядька говорит... - но так говорит и думает пол-страны (я тоже Не стоило на правду говорить - бред. Высоцкого поставить? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 24 вересня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 вересня, 2014 послушала третью минуту. Это чистая правда. Самых активных - истребляют.. Возражать будешь? ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 24 вересня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 вересня, 2014 цыц. я нажала. Да, мне пофик шо это за дядька говорит... - но так говорит и думает пол-страны (я тоже Не стоило на правду говорить - бред. Высоцкого поставить? не согласен. я - народ. и так - не думает полстраны. и ты не так думаешь. ... если угадаешь... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 24 вересня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 вересня, 2014 послушала третью минуту. Это чистая правда. Самых активных - истребляют.. Возражать будешь? ;) да Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 24 вересня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 вересня, 2014 не согласен. я - народ. и так - не думает полстраны. и ты не так думаешь. ... если угадаешь... не. Это правда, думаю! А ты знач в другой половине. У тебя есть слабость,: ты по какой-то причине привык или стремишься или так тебе спокойнее.., - сотворять себе кумиров. Не прошу мне верить. Просто прислушайся!.. - он ..ну не совсем чтоб дерьмо, но слабак редкостный Если не страшнее. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 24 вересня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 вересня, 2014 не. Это правда, думаю! А ты знач в другой половине. У тебя есть слабость,: ты по какой-то причине привык или стремишься или так тебе спокойнее.., - сотворять себе кумиров. Не прошу мне верить. Просто прислушайся!.. - он ..ну не совсем чтоб дерьмо, но слабак редкостный Если не страшнее. НЕ ФАКТ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 24 вересня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 вересня, 2014 НЕ ФАКТ ты веришь астрологии?там всё основывается на фактах? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 24 вересня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 вересня, 2014 ты веришь астрологии? там всё основывается на фактах? и? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 24 вересня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 вересня, 2014 слышал может, есть такое понятие, как интуиция. Когда факт сомнителен, а чувство, что человек - дерьмо, - реален. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 24 вересня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 вересня, 2014 слышал может, есть такое понятие, как интуиция. Когда факт сомнителен, а чувство, что человек - дерьмо, - реален. я не женщина. и пока убийственных фактов у меня нет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 вересня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 24 вересня, 2014 цыц. я нажала. Да, мне пофик шо это за дядька говорит... - но так говорит и думает пол-страны (я тоже Не стоило на правду говорить - бред. Высоцкого поставить? а может проблема якраз в тому, що половина країни саме так думає? до речі, сама ти ніколи нічого не пропонуєш взамін тому, що відштовхуєш критикою Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 вересня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 24 вересня, 2014 і ось ще що... останнім часом дуже часто звучить фраза стосовно дій президента: чим Порошенко кращий від Януковича? тим, що Янукович будував вертикаль влади насильно, підім"явши Конституцію і депутатів під себе Порошенко більше, ніж має повноважень, не просить і більшість під себе створює демократичними методами - тобто, за допомогою виборів. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 вересня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 24 вересня, 2014 і ще, останнє я бачила кусочок відео, яке дещо змінило мою думку про Порошенка зараз його знайду, якщо получиться... ЗНАЙШЛА на 1.50 хв. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
olf Опубліковано 24 вересня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 вересня, 2014 останнім часом дуже часто звучить фраза стосовно дій президента: чим Порошенко кращий від Януковича? тим, що Янукович будував вертикаль влади насильно, підім"явши Конституцію і депутатів під себе Порошенко більше, ніж має повноважень, не просить і більшість під себе створює демократичними методами - тобто, за допомогою виборів. З цього приводу можу сказати одне. Зараз з його уст та його команди культивується теза, що влада повинна бути консолідована та єдина, особливо в нинишніх умовах (давайте згадаймо тезу про вибори в один тур, - наслідки якоко такі ж, як і в два), -- читай між між рядків: Президентська гілка влади вже вибудувана. Тепер треба вибудувати пропрезидентську парламентську. Слідуючий етап - кабінет міністрів. Нууу, - коли парламент карманній, - це не проблема. Судова гілка влвди - взагалі не проблема... Якщо говорити іншими словами. В демократичному суспільстві ЗАВЖДИ повинна бути противага гілок влади. Інакше це називається УЗУРПАЦІЄЮ ВЛАДИ. Крапка! А Порошенко набагато розумніший та хитріший від зека. І це факт.... я бачила кусочок відео, яке дещо змінило мою думку про Порошенка Оріана, Порошенко - жорсткий бізнес менеджер. Тільки такі люди, які бачуть ціль та мету, а також методи та засоби її досягнення, - цю мету досягають. Не був би він мільярдером. Зауважу, що мільярдером він став не за рахунок рейдерських віджимів. Він просто користуючись зв'язками, інтуіцією, розумом, політичною доцільністю і т.д в 90-х роках взяв те, що хотів, та зробив з нього "канфєтку" в прямому та переносному змісті цього слова. З тих пір змінилось хіба що середовище та методи досягнення. Не змінилась тільки кінцева мета. А кінцева мета - ВЛАДА. Чому ви спитаєте? А тому, що ви, 98% людства, думаєте, що мета багатства - гроші. Проте для 2% людства ГРОШІ - ЦЕ ЗАСІБ. Засіб досягнення цілі. І НЕМА ЦІЛІ ВИЩЕ, НІЖ ВЛАДА. І якщо більшість виборців проголосує за "Блок Порошенка" - рахуй, що узурпація влади відбулась. Висновки робіть самі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 вересня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 24 вересня, 2014 Висновки робіть самі. зробила - найдостойніший президент ти Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
olf Опубліковано 24 вересня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 вересня, 2014 зробила - найдостойніший президент тиДякую. Але я не балотуюсь. Та й мова не про посаду президента по великому рахунку. Мова про чесність політика та узурпацію влади.І наступні вибори - не президентські. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 вересня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 24 вересня, 2014 Дякую. Але я не балотуюсь. Та й мова не про посаду президента по великому рахунку. Мова про чесність політика та узурпацію влади. І наступні вибори - не президентські. чесність? а ти чесний? завжди? я - ні! тому такої вимоги іншим висувати не можу влада - ціль, для політиків знаряддя праці за допомогою якого вони будуть робити те що обіцяли тобі не всеодно хто викопає яму - чесний чи ні? ото ж бо... візьми Меркель - на останніх виборах вона не мала конкурентів німці, які в ЕС завжди були невдоволені тим що змушені були найбільше вкладати в ЄС - тепер завдяки Меркель - стали винуватцями нечуваних втрат для всього Євросоюзу - тому що фрау Ангеліна пригріла на пишних грудях путіна. це ж Меркель блокувала всі починання України по інтеграції в ЕС і робила це в угоду РФ. політика така штука - що не знаєш де виграєш а де втратиш. Порошенка поки що нема за що оцінювати а критикувати просто так, коли у самої нема рецептів, як би це зробила я - тільки по особистих симпатіях - я не хочу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Watermark Опубліковано 24 вересня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 вересня, 2014 РБК 24.09.2014, Москва 22:46:06 Президент Украины Петр Порошенко подписал указ «О неотложных мерах по защите Украины и укреплении ее обороноспособности», предусматривающий, в частности, временное закрытие пунктов пропуска на границе с Россией. «Решить в установленном порядке вопрос о временном закрытии пунктов пропуска на государственной границе Украины с Российской Федерацией для автомобильного, морского, пешеходного сообщения и прекращении движения через них, а также в случае необходимости – вопрос о временном закрытии пунктов пропуска для других видов сообщения», – говорится в тексте указа, опубликованном на сайте президента Украины. Порошенко также распорядился «принять меры по проведению односторонней демаркации государственной границы Украины с Российской Федерацией и обеспечения его надлежащего инженерно-технического обустройства, в том числе с привлечением международной технической помощи». Указ определяет, что приоритетным национальным интересом Украины является дальнейшее развитие отношений стратегического партнерства с США, ЕС и НАТО. Кабинету министров Украины поручено незамедлительно разработать и представить президенту законопроект об отказе Украины от политики внеблоковости. Порошенко поручил правительству проинформировать в установленном порядке о состоянии перехода национальной экономики на функционирование в условиях особого периода, а также внести предложения о применении специальных экономических и других ограничительных мер (санкций) в отношении Российской Федерации. Указ предусматривает увеличение в бюджете Украины на следующий год расходов на производство и закупку вооружения, военной техники, других материально-технических средств военного назначения, а также на увеличение окладов военнослужащих. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 24 вересня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 вересня, 2014 Порошенко - жорсткий бізнес менеджер.шутить изволите? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ялта Опубліковано 25 вересня, 2014 Поділитися Опубліковано 25 вересня, 2014 ”Мой сын вернулся из зоны АТО, он будет баллотироваться в Верховную Раду”, — сообщил Порошенко через свой микроблог в Twitter. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 25 вересня, 2014 Поділитися Опубліковано 25 вересня, 2014 З цього приводу можу сказати одне. Зараз з його уст та його команди культивується теза, що влада повинна бути консолідована та єдина, особливо в нинишніх умовах (давайте згадаймо тезу про вибори в один тур, - наслідки якоко такі ж, як і в два), -- читай між між рядків: Президентська гілка влади вже вибудувана. Тепер треба вибудувати пропрезидентську парламентську. Слідуючий етап - кабінет міністрів. Нууу, - коли парламент карманній, - це не проблема. Судова гілка влвди - взагалі не проблема... Якщо говорити іншими словами. В демократичному суспільстві ЗАВЖДИ повинна бути противага гілок влади. Інакше це називається УЗУРПАЦІЄЮ ВЛАДИ. Крапка! А Порошенко набагато розумніший та хитріший від зека. І це факт.... Оріана, Порошенко - жорсткий бізнес менеджер. Тільки такі люди, які бачуть ціль та мету, а також методи та засоби її досягнення, - цю мету досягають. Не був би він мільярдером. Зауважу, що мільярдером він став не за рахунок рейдерських віджимів. Він просто користуючись зв'язками, інтуіцією, розумом, політичною доцільністю і т.д в 90-х роках взяв те, що хотів, та зробив з нього "канфєтку" в прямому та переносному змісті цього слова. З тих пір змінилось хіба що середовище та методи досягнення. Не змінилась тільки кінцева мета. А кінцева мета - ВЛАДА. Чому ви спитаєте? А тому, що ви, 98% людства, думаєте, що мета багатства - гроші. Проте для 2% людства ГРОШІ - ЦЕ ЗАСІБ. Засіб досягнення цілі. І НЕМА ЦІЛІ ВИЩЕ, НІЖ ВЛАДА. І якщо більшість виборців проголосує за "Блок Порошенка" - рахуй, що узурпація влади відбулась. Висновки робіть самі. еще один адепт... та скоко ж вас? ты никогда не ошибаешься, нет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
olf Опубліковано 25 вересня, 2014 Поділитися Опубліковано 25 вересня, 2014 ты никогда не ошибаешься, нет?Не ошибается только Бог. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.