Перейти до змісту
Український політичний форум

Украина, власть, Порошенко

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 4.5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

Мірошніченко вже не депутат, отже має багато вільного часу,

вчора він заважал Лорак проводити репетицію свого грандіозного шоу,

яке вона планує провести ще цього року в Києві.

Чи получиться?

Хіба, якщо відкупиться на потреби війни

Изображение

Опубліковано

любила. люблю и буду любить Мирошниченко. Вот нравится он мне! А паточная каро ани - через пять лет - превратится в старую чи то жыдовку, чи цыганку. Никто и не вспомнит ее. тварь продажную.

Опубліковано

Народ, Яценюк - прем'єр від НФ, Гройсман - спікер від БПП. Все прогнозовано. Тепер будемо чекати призначень в уряді та слідкувати, - хто які законопроекти вносить та як голосує.

От між ділом цікаво. Про що Порошенко з путлєром по телефону розмовляли сьогодні? Інфа за сімома замками...

Опубліковано

Народ, Яценюк - прем'єр від НФ, Гройсман - спікер від БПП. Все прогнозовано. Тепер будемо чекати призначень в уряді та слідкувати, - хто які законопроекти вносить та як голосує.

От між ділом цікаво. Про що Порошенко з путлєром по телефону розмовляли сьогодні? Інфа за сімома замками...

нет! :angry:,,,, - интересно, кто первый позвонил!
Опубліковано

А ще я чула, що в якомусь підконтрольному Україні містечку обидві сторони домовилися зробили день тиші, щоб відновити комунікації

Порушили домовленості російські ряжені козачки.

Це також могло бути причиною дзвінка

Опубліковано

Та при чому тут Порох, я про Гройсмана - єврей голова ВР - це що, кацапам треба в намордниках ходити - уявляєш їх реакцію.

У них всі євреї під прикриттям, а наш - ну просто ножем по горішках - юдофобам.

Ну дак какого ты ...,возмущаешся!?? дай человеку поработать. ... Пи....мы еще успеем им прописать . Уверен...,Порох не состоится в следующей декаде ,президентом.Евреям,я еврей по отцу,советую съебываться в Израиль.Нам проще и им -суръезное напоминание...
Опубліковано

Певица -не политик.Это талант ,желание и способности. Минимальный вред. Мирошниченко .... Его я забуду ...,в следующей каденции.НАВСЕГДА.

Заявляя такие обвинения- желательно подтверждать фактами

Коммент - удаляю

Есть факты - пиши

Опубліковано

лучше пить, чем убивать.

Они тут постоянно Ельцина в связи с алкоголем вспоминают - вбили в голову намертво - это чтобы даже никто не вспомнил, что Ельцин был единственный более менее демократ.

А вот на днях путин давал интервью, в котором обвинил Запад, что мол им все российские президенты плохи. Что на Ельцина нападали за алкоголизм, на Медведева еще за что-то

А ведь мантры про алкголизм Ельцина путин сам и культивировал

Опубліковано

Заявляя такие обвинения- желательно подтверждать фактами

Коммент - удаляю

Есть факты - пиши

Да что тебе писать??? Она будет петь! ЗАПОМНИ. А нынешних политиков ,даже ты забудешь через пару лет.Они все

,без исключений-полные ничтожества.

Опубліковано

Да что тебе писать??? Она будет петь! ЗАПОМНИ. А нынешних политиков ,даже ты забудешь через пару лет.Они все

Ой не все Дохтур ,но они почему то в засаде :-)
Опубліковано

Они тут постоянно Ельцина в связи с алкоголем вспоминают - вбили в голову намертво - это чтобы даже никто не вспомнил, что Ельцин был единственный более менее демократ.

А вот на днях путин давал интервью, в котором обвинил Запад, что мол им все российские президенты плохи. Что на Ельцина нападали за алкоголизм, на Медведева еще за что-то

А ведь мантры про алкголизм Ельцина путин сам и культивировал

щас напишу - так уведут тему с нашей власти - на свою...

у них же и поговорить негде по большому счету...))) нормально всё шло.. И Ельцин был к месту и согласно естественному историческому ходу. А вот вопрос - откуда взялось это мелкое недоразвитое отродье?.. Кто его подсунул?.. Какие силы? ..

спроси сейчас здесь у любого москаля - откуда вынырнуло ваше пуйло? - никто и не вспомнит! Потому как не знает! А его явно кто-то хорошо подложил! Если б не он - не думаю, а просто уверена, азиатская Раша пошла совсем в другой бор! По другой дороге!

Это я заговорилась шифрованно.. Всё ж мусика боюсь обидеть! :D - но точно не без моего первого слога моего ника затеялась вся катавасия.. Причем так скоропалительно..

Опубліковано

Вона Народна артистка України, крім усього.

Єдине, з чим можу погодитися - буде співати, але КОМУ?

Якщо їй це не важливо, то все гаразд, якщо вона хоче залишитися українською співачкою - то рахуватися з думкою глядача - ЗОБОВ"ЯЗАНА.

І тут Мірошніченко ні до чого - її засуджують українці - читай інтернет.

Опубліковано

у них же и поговорить негде по большому счету...))) нормально всё шло.. И Ельцин был к месту и согласно естественному историческому ходу. А вот вопрос - откуда взялось это мелкое недоразвитое отродье?.. Кто его подсунул?.. Какие силы? ..

спроси сейчас здесь у любого москаля - откуда вынырнуло ваше пуйло? - никто и не вспомнит! Потому как не знает! А его явно кто-то хорошо подложил! Если б не он - не думаю, а просто уверена, азиатская Раша пошла совсем в другой бор! По другой дороге!

Это я заговорилась шифрованно.. Всё ж мусика боюсь обидеть! :D - но точно не без моего первого слога моего ника затеялась вся катавасия.. Причем так скоропалительно..

Неушто ВольфЫч замутил ? :-D
Опубліковано

А я згадала Німеччину - Леніна, якого вони підсунули Росії і дали гроші на революцію --- і Росія відстала від розвитку на століття.

Тепер схожий випадок ---- і звязок з Меркель дуже дивний ---- і знову Росія відкочується з розвитком на століття.

Опубліковано

Вона Народна артистка України, крім усього.

Єдине, з чим можу погодитися - буде співати, але КОМУ?

Якщо їй це не важливо, то все гаразд, якщо вона хоче залишитися українською співачкою - то рахуватися з думкою глядача - ЗОБОВ"ЯЗАНА.

І тут Мірошніченко ні до чого - її засуджують українці - читай інтернет.

Я -украинец,ее не осуждаю. Мне она НИЧЕМ не обязана.А вот выборные уебища политические -имеют объязанности.И с моими желаниями, ОБЪяЗАНЫ считаться!!!
Опубліковано

та не унывай.

Блаженны нищие духом, ибо их есть Царство Небесное.

Та я шо...

ти ж мене знаєш - оптимізму на десятьох стачить.. І коли вже я зневірюся, то можна буде ставити хрест на Україні.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...