Radiola Опубліковано 9 червня, 2017 Поділитися Опубліковано 9 червня, 2017 Парубий абсолютно не ловит мышей Потому он там и сидит, что не ловит мышей. Но с другой стороны, может быть очень полезен, если бы вдруг в ВР возник переворот в сторону антиукр сил. или антиукр решений, типа преславутого харьковского зговора януковича и путина, когда с помощью литвина под градом из яиц принимали решение. Кстати, литвин до сих пор никак не ответил за ту измену. Парубий на это не пойдет никогда, даже по указке Порошенко. Ага... а еще половину Рады разогнать... а лучше - расстрелять, в назидание следующим поколениям. Вот и Гадя тоже предложила расстрелять тысячу другую теперешних и бывших депутатов. Интересно, она и себя имела ввиду? Жалко, не можно было ее спросить об этом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 9 червня, 2017 Поділитися Опубліковано 9 червня, 2017 парубий есть законодательная власть я не вижу никаких активных телодвиджений поясню примером пастор рвет и мечет ввести с кацапстаном визы--- рада тормозит Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 9 червня, 2017 Поділитися Опубліковано 9 червня, 2017 гройсман тоже чудит конкретно поражает договор южмаша и желание вступить в нато пора определица либо мы воюем либо стираем трусы оксане марченко Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 9 червня, 2017 Поділитися Опубліковано 9 червня, 2017 Укропчик, помнишь фильм "В бой идут одни старики"? Там Маэстро говорит:Вот в Берлине, где-нибудь на самой высокой уцелевшей стене, я с огромной любовью напишу: «Развалинами рейхстага удовлетворён». И можно хоть домой, сады опрыскивать. Так и про Порошенко. Когда закончится война, когда будет уверенность, что вместо него не сядет в президентское кресло второй Янукович, вот тогда уже можно и в МЗС.... Или внуков няньчить))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Felix222111 Опубліковано 10 червня, 2017 Поділитися Опубліковано 10 червня, 2017 Вольво тоже дорога в обслуживании, но у нее есть суперплюс - безопасность пассажиров в аварийных ситуациях...Вольво создала этот миф о якобы супер безопасности ,это маркетинг , типа фишка фирмы . Кстати Вольво купила джили китайская . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 10 червня, 2017 Поділитися Опубліковано 10 червня, 2017 Вольво создала этот миф о якобы супер безопасности ,это маркетинг , типа фишка фирмы . Кстати Вольво купила джили китайская .Нет, это не миф.Я лично знаю ситуации, когда люди в Вольво однозначно должны были погибнуть, а отделались царапинами... А про китайцев, так это даже не вчерашняя новость... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 10 червня, 2017 Поділитися Опубліковано 10 червня, 2017 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 10 червня, 2017 Поділитися Опубліковано 10 червня, 2017 жги катрусь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 11 червня, 2017 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2017 Из комментов - готовый афоризм, я считаю "Походу история псевдо-государства под названием "расия" началась с Петра Алексеевича Петром Олексійовичем, схоже на те, і скінчиться..." у Создателя таки есть чувство юмора...)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 11 червня, 2017 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2017 Совку конец 16:15 11.06.2017 Прогноз. Трампа ждет импичмент. РФ ждут новые санкции и голодные бунты. Украину ждет новый Майдан, который несмотря на все усиления Нацгвардии пройдет более мирно чем последний. Когда? Ориентируйтесь на Майданы всех последних лет. Промежуток 4-5 лет. Значит у нас есть 2 года. Спадет ажиотаж безвиза, многие съездят и поймут, что реально нужно менять все. И тут я буду защищать Порошенка. Который хоть и олигарх и там всякий плохой, но он видно сам не понимает какой ящик Пандоры он открыл для старой власти. В любом случаи, сметут его или он уйдет на заслуженную пенсию, он уже вошел в историю. Петр Первый прорубил окно в Европу, но при этом закрыл Дверь. А Петр Порошенко, как бы его не называли: Петр второй, Петр Шоколадный, Петр Липецкий – открыл портал. И я, и любой другой, можем относиться как угодно негативно к Президенту и есть за что: за ложь, за не выполненные обещания, за двойные стандарты и т.д… Но безвиз ведь он сделал. Мало того, он искренне этого желал. По лицу видно. Он жаждал этот безвиз. Ведь это история, друзья мои. И да, Безвиз это заслуга Майдана. Безвиз это заслуга Добровольческих батальонов, ВСУ, Национальной Гвардии которые дерутся на Востоке страны, СБУ, которые предотвратили уйму терактов, Дипломатов, что сгорали на этом проекте, Инфовойск, которые работали на имидж страны, Спортсменов, что побеждали на соревнованиях, Артистов, что взрывали чарты в Европе и т.д. Ну и Президента. Плохой, хороший, а в историю вошел. И при всей ху** – останется хорошим. Вернее, имеет все шансы, если мирно передаст власть. На выборах. И тогда, я сам, дам учебник истории Украины, где будет написано: “Петро Олексійович Порошенко, п’ятий Президент України, в умовах війни, дипломатичного та економічного тиску та складній геополітичній ситуації, зміг досягти одного з найважливіших стратегічних звершень за часів незалежної України – безвізу з Євросоюзом. Цей історичний крок кардинально змінив вектор розвитку нашої держави та дав змогу Україні приєднатися до глобального цивілізованого світу”. Но народ Украины хочет уже большего. Люстрации например, посадок коллаборантов, реформ судов, полиции, армии, жжх, дорог – и уже завтра. А после поездок в Европу – захотят сегодня. И в этом для меня главное достижение безвиза. Мы его еще не ощутили, еще никто не поехал, а я его уже вижу. Совку конец. А как быстро, решать Петру Алексеевичу, как не странно. Человеку который может войти в историю, как Президент открывший дверь в Европу. Но, это ведь не поможет. Мирослав ГАЙ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 12 червня, 2017 Поділитися Опубліковано 12 червня, 2017 ?Дмитро Вовнянко? в 6 мин. · Фільм "Склянка води" (рос. "Стакан воды") по п'єсі Скриба дає чималу нагоду замислитися. Лідер парламентської опозиції Британії постійно розганяє зраду, водночас зустрічається з міністром іноземних справ країни, з якою Бритнія веде кровопролитну війну - Францією. І водночас - сам у боргах як у шовках. Представники правлячої партії викупають борги опозиціонерів - гроші у них є, казна виділяє грошей на обмундирування 30 000 солдат, а обмундировують 6800, про що й волає опозиція. Лідер правлячої партії дає офіцерський чин своєму любимчику в обхід парламенту... Політик ворогуючої країни перебуває в столиці Британії - і хоч би хни. Все як годиться. У п'єсі Скриба чимало неточностей, але в загальних рисах в Англії тоді все це мало місце. І навіть більше того. Якщо до цього поцікавитися історією економіки початку ХVІІ ст., ми дізнаємося, що незважаючи на кровопролитну війну, англійські і французські комерсанти продовжували торгувати між собою. Ніхто не заважав. А якщо пригадати, що як раз у ті самі часи відбувалися події "Людини, яка сміється" Гюго, то можна уявити собі тодішній рівень життя простого народу і розрив між багатими і бідними. Так, це саме в той час прибиті злиднями лондонські міщани бігали реготати зі спотвореного Гуїнплена. Так це тоді лорд Деві-Мор розважав розпустну герцогіню Джозіану боксерськими двобоями. І знаєте що саме прикольне? Англія в ті часи - не подохла. Вона навпаки, набувала все більшої і більшої могутності та впливовості, аби після Великої Французської революції стати супердержавою. А згодом і нинішньою Британією. Англія не подохла. Подохла у ті часи Україна. Бо надто хотіла поміняти цього огидного, ненажерливого, підступного Мазепу на справжніх лицарів без страху та догани - Палія або Полуботка, кому хто більше подобався. Теж, певно, базікали: "Ворог не у Москві, ворог у владі" та "Піде влада - підуть пацаки". Отримали в підсумку грати та Малоросійську колегію і полковника Вільямінова замість гетьмана. На відміну від англійців. ==================================== И при всей ху** – останется хорошим. Вернее, имеет все шансы, если мирно передаст власть. На выборах. Передаст? А кому? Юльке? Рабиновичу? Бойко? Саакашвили? КОМУ????? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 19 червня, 2017 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2017 Франция - ответ тем, кто за два года до выборов президента говорит, что альтернативы Порошенку нет. Еще за полгода до выборов в Франции мы не знали, кто такой Макрон. На слуху был пророссийские Фийон и Ле Пен, как наиболее вероятные кандидаты на пост президента. Но потом из неоткуда обяъявился совсем не раскрученный Макрон и вот уже не только он, но и его патия рулит в Франции: Кандидаты от движения президента Франции Эммануэля Макрона «Вперед, республика» по итогам выборов депутатов Национального собрания получили 308 из 577 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 19 червня, 2017 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2017 Порошенко сегодня отправится в США для встречи с Трампом Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 19 червня, 2017 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2017 Это, панове, не годовая зарплата со всеми премиями, выплатами и гонорарами, Это только ПРЕМИИ, которые они сами себе выписали по итогам года. https://pbs.twimg.com/media/DBAEIVBXUAADPvh.jpg https://pbs.twimg.com/media/DBAHTXCXYAAGJrB.jpg А когда я писал-ребята,забейте на всю срусьню,главные моменты нашей жизни-это только внутренняя работа ,вы своим визгом мне все мозги вынесли. Наверно идеологический понос вас таки покинул. С облегчением! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 20 червня, 2017 Поділитися Опубліковано 20 червня, 2017 А когда я писал-ребята,забейте на всю срусьню,главные моменты нашей жизни-это только внутренняя работа ,вы своим визгом мне все мозги вынесли. Наверно идеологический понос вас таки покинул. С облегчением! "Срусня", как Вы говорите, активно продвигает свою политику против Украины не только на международном уровне, не только ворует наши территории, но и силами пророссийский депутатом и остальных гражданУкраины ведет подрывную деятельность внутри страны. По этому, пока "забить" не получится. Белый дом подтвердил встречу Порошенко и Трампа Встреча состоится во вторник в 11:00 по вашингтонскому времени, говорится в расписании Трампа, которое распространил Белый дом. Встреча пройдет в трехстороннем формате — Трамп намерен «зайти» на ранее запланированную встречу Порошенко с вице-президентом Майком Пенсом. Повестка дня встречи не сообщается, заявлений для прессы Белый дом также пока не планирует. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 20 червня, 2017 Поділитися Опубліковано 20 червня, 2017 Нема грошей. Як уряд провалив експеримент з монетизації пільг на Львівщині, що мав стати пілотним для всієї країни Нагадаємо, у березні 2017 року перевізники Львівщини заявили про те, що з квітня суттєво обмежать рух пільговиків на міжміських та приміськах маршрутах – безоплатно перевозити вони погоджуються лише інвалідів І групи та учасників бойових дій. За словами перевізників, через велику кількість пільговиків вони не можуть навіть заробити на зарплату водіям. Пізніше голова ЛОДА Олег Синютка домовився з перевізниками про те, щоб вони до 1 липня продожили безоплатно перевозити пільговиків, а після 1 липня пільги монетизують, надаючи пільговикам адресну фінансову допомогу. Експеримент мав би проводитися на всій території області, в тому числі і у Львові. Тоді ж Синютка стверджував, що у випадку, якщо не вдасться запустити експеримент з монетизації, обмежити проїзд пільговиків з 1 липня все ж доведеться. Більше тут zaxid.net/n1428884 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 20 червня, 2017 Поділитися Опубліковано 20 червня, 2017 Порошенко встретился с диаспорой в США: Совместно мы возродили мощную армию Володимир Регеша 8 годин тому Волею судеб довелося мені сьогодні побувати в 65-му шпиталі, що в Часовому Яру.Зрозуміло- ніхто в такі заклади від хорошого життя не їздить. Їдуть по допомогу. І зазвичай отримують її в повному обсязі…В повному?Ні-ні, що стосується медичної складової- тут питань немає. Взагалі.А от побут… ледь не написав «залишає бажати кращого»… Його немає. Від слова «ВЗАГАЛІ».З «Буфету» запашок такий, що Мартин Брест видалив би свій профіль з ФБ. Та й меню накрило своїм різнобарв’ям- на вечерю рис і оселедець «другої свіжості».А палати і санвузли?Я зробив всього кілька фото на четвертому поверсі головного корпусу. І в розгубленості не знаю, на чому робити наголос: на тому, що в таких умовах «утримуються» наші «святі воїни», яким «янголів-охоронців», «повертатися живими» і які «тримають небо», чи на тому, що світлини зроблені в палаті, де лікують жінок-воїнів і в санвузлах, якими вони користуються.От ніби розумію, що військова форма робить людей поза статтю, але… У нас в бліндажах умови кращі, ніж там, де мали б бути всі умови для лікування людей (а тим більше- жінок), що віддали своє здоров’я війні. Це не просто неповага- це зневага в своїх найгірших проявах. До всіх. І найбільш- до жінок.І як обухом по голові:- У нас всі лікарі скинулися і купили кришку на унітаз в один туалет. Так шо повторюю вам ще раз: НІКОЛИ СЮДИ НЕ ЗАХОДЬТЕ!!!- саме в такому тоні було повторено тричі жінці, що ледь пересуває ногами. Та, сери сам в свою кришку!- подумав, не сказав. Не хотів конфлікту там, де щойно надали допомогу, віднеслися з людяністю, врятували.І зараз пишу оцю «зраду» і думаю: дійде десь воно до великих погонів і за сучою совковою традицією постраждають люди непричетні, відзвітують про якісь звільнення, а проблему не вирішать. Так, бордюри навколо лікарні пофарбують…Але ж треба, щоб дійшло. І не просто щоб хтось вигріб неслабих люлєй, а щоб сяяло та блищало, щоб пахло та смакувало. І щоб висратися можна було в любому туалеті. З кришкою, вологими серветками та якоюсь газеткою в руках. Ну заслужили ж. Ні?.. https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/19225808_1505370669538295_6178168400572115158_n.jpg?oh=0da23458a2c323e0291b0569046ad3dd&oe=59E93B3F https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/19225092_1505370672871628_6713242993866052986_n.jpg?oh=dd83b42d36866055b397fdb08d03333e&oe=59D030F1 https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/19145960_1505370766204952_6027761452166961572_n.jpg?oh=c5ba1d814245617327455f1c8b0d452e&oe=59CACDDF https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/19396721_1505370729538289_8222833189787634285_n.jpg?oh=264a0d9bffba4a2014f63f796b4e4a22&oe=59E48B9E https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/19366046_1505370789538283_7435977502220562089_n.jpg?oh=6d29b66ae43e9d3d0cbdc7d4658365fb&oe=59CD3D96 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 20 червня, 2017 Поділитися Опубліковано 20 червня, 2017 Думаю, если бы диаспоре перед встречей с президентом рассказал про этот госпиталь, они б его забросали гнилыми помидорами. А так... стоят, слушают, верят... https://pbs.twimg.com/media/DCvj8ooXoAIATTT.jpg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 20 червня, 2017 Поділитися Опубліковано 20 червня, 2017 Юрий Бирюков О чем? Это не наша больница, это 65-й военно-полевой госпиталь. Слово "полевой" ключевое, они по Уставу в палатках должны быть. Ну и примостились на двух этажах районной больнички. МО не может там тратить деньги на ремонт, объект не на нашем балансе. Там часть нашего персонала, там часть нашего оборудования, там наши лекарства - так Воин и пишет, что к медицине вопросов нет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 20 червня, 2017 Поділитися Опубліковано 20 червня, 2017 Юрий Бирюков О чем? Это не наша больница, это 65-й военно-полевой госпиталь. Слово "полевой" ключевое, они по Уставу в палатках должны быть. Так там так и написано: ЗДОРОВЫЕ солдаты на передовой находятся в лучших условиях, чем БОЛЬНЫЕ в этой "районной больничке". Бирюков вообще уже стыд потерял? Знаете как его называют? ЛИЧНЫМ волонтером П. Порошенка. Надеюсь люди хорошенько ему вре...ответили на эту его реплику... Володимир Рунець Перед приїздом Петро Порошенко в 66 в Красіку фарбували бордюри, докладали асфальт, "ударнимі темпамі" добудовували вертольотний майданчик. Хворих людей змушували залишатися в палатах, де в повітрі була така концентрація випаровувань фарби, що можна повісити сокиру. Ми з Евгения Цветанская нічого не писали, аби уникнути показових звільнень хороших людей. Адже проблему завжди зведуть до "кто пустіл сюда етіх журналістов". Сюди президент не приїде ніколи. Бо тут хиба кинути сірника і спалити все вщент. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 20 червня, 2017 Поділитися Опубліковано 20 червня, 2017 До тебя не дошло???? Это не больница МО, это районная б-ца, за которую несет ответственность райздрав. И добавь - что это еще и Донецкая обл. Просмотри по карте - это почти линия соприкосновения. Таким как ты - нужно ВСЕ и СРАЗУ. А так не бывает. Нужно время и ОЧЯЕНЬ много денеег. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 20 червня, 2017 Поділитися Опубліковано 20 червня, 2017 До тебя не дошло???? Это не больница МО, это районная б-ца, за которую несет ответственность райздрав. Это Вы невнимательно читали: Володимир Регеша в таких умовах «утримуються» наші «святі воїни», яким «янголів-охоронців», «повертатися живими» і які «тримають небо», чи на тому, що світлини зроблені в палаті, де лікують жінок-воїнів і в санвузлах, якими вони користуються Юрий Бирюков это 65-й военно-полевой госпиталь Что касается всего и сразу... Вы должны были заметить, я не прошу всего и сразу ДЛЯ ВСЕХ, я прошу обеспечить хотя бы тех, кто потерял здоровье, защищая нас с вами. А если не можешь, то нечего хвастать по всему миру тем, чего нет. Лично мне за него стыдно. Его показушность раздражает с каждым днем все больше. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 20 червня, 2017 Поділитися Опубліковано 20 червня, 2017 А вот уже последовал оф. ответ МО, хорошо что хоть не окрещиваются от сферы своей ответственности: https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/19260604_572434339593683_3792109611601722701_n.jpg?oh=685c6faa201f3f627aa71c8ce088895c&oe=59D442A8 Правда, волонтеры тут же опровегли информацию МО про якобы покупку стиральных машин и бойлеров для военного госпиталя, вернее, поставили под сомнение: Artem ErvinЯ не знаю які бойлери та пральні машини закуповувало Міністертво Оборони у Часів Яр, але два бойлера 50л і 100л і дві пральні машини ми купили за свої і зібрані народом гроші і відвезли в шпиталь у Часів Яр 7.04.2017. Наші куплені пральні машини і бойлери ось на фото, хотілося б побачити куплені бойлери та пральні машини від МО. https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/19399551_572434459593671_6656146759891200304_n.jpg?oh=6f36b42f19da67667ddf32c74b8bc588&oe=59D18FD1 https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/19225884_572434456260338_4373185129746172897_n.jpg?oh=7b491f95c0a1a263ac0793bbcbb7a276&oe=59C968A9 https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/19274886_572434492927001_5440074292565614054_n.jpg?oh=492b4a884491f0388af2b2e63ec46ec9&oe=59C6881B Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 21 червня, 2017 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2017 СМИ США о встрече Порошенко и Трампа: прием не теплый, но с подарком https://pbs.twimg.com/media/DC0q8b9XYAAfYMz.jpg Но, несмотря на внешне прохладный прием в Белом доме, Администрация США приготовила к визиту Петра Порошенко ценный подарок. На сайте Минфина США был обнародован расширенный санкционный список, в который включили и командира ЧВК «Вагнер» Дмитрия Уткина. В пресс-релизе говорилось, что солдаты ЧВК «Вагнер» принимали участие в военном конфликте на востоке Украины. Всего в список добавлены 38 физических лиц и организаций. В частности, в него попали замминистра экономического развития России Сергей Назаров и нескольких российских банков, работающих в оккупированном Крыму. Также санкции были введены против организаций, связанных с байк-клубом «Ночные волки». Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 21 червня, 2017 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2017 СМИ США признали, что визит Порошенко к Трампу стал больше, чем «для фото»(как они раньше заявляли) Американское информационное агентство Associated Press, заявившее ранее, что президенты Украины и США Порошенко и Трамп встретились «ради фотосъемки», изменило текст и заголовок новости. Новости с критической оценкой были отредактированы через несколько часов после публикации, сообщает «Европейская правда» Сразу после переговоров президентов агентство опубликовало новость с заголовком «Trump meets Poroshenko for brief «drop-in» visit» ( «Трамп встречается с Порошенко в формате короткой встречи «drop-in»), републикацию которой сделали большинство политических изданий США. «Президент Петр Порошенко остановился во вторник для короткой фотосъемки с Трампом после встреч с вице-президентом Майком Пенсом и командой национальной безопасности», — писало агентство в начальной версии новости. Через некоторое время заголовок и текст новости о встрече Порошенко и Трампа были изменены. Обновленная версия вышла под заголовком «Трамп встречается с Порошенко на фоне расследования по России». https://image.inforesist.org/uploads/2017/06/a32e947-poroh.jpg Из текста сообщения исчезло упоминание о том, что Порошенко и Трамп «встретились для фото», теперь агентство сообщает: «Встреча с президентом Украины Петром Порошенко была изначально описана в Белом доме как короткий «drop-in». Но оба президента позировали для фотографий в Овальном кабинете и коротко высказали свои ремарки после более широких встреч Порошенко с вице-президентом Майком Пенсом и руководящими советниками по национальной безопасности». Стоит отметить, что сообщение Associated Press о «встрече для фото» распространили целый ряд национальных и региональных американских СМИ, однако вслед за агентством все они обновили текст новости. Однако в кэше поисковых систем до сих пор присутствуют фрагменты новости AP в старой редакции. https://image.inforesist.org/uploads/2017/06/bdea1c6-59846dd-1.jpg https://pbs.twimg.com/media/DC00MzWXcAEuNFD.jpg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 21 червня, 2017 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2017 Но больше всего пучило от встречи Трампа с Порошенко Кремль и российские СМИ: https://pbs.twimg.com/media/DCx2w8yXkAE8EBZ.jpg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 21 червня, 2017 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2017 Если когда-то Трам решит допустить к себе Путина, то его рука будет напоминать не кость, а мужской детородный орган в дрожащих от счастья руках Путина.... Вообщем оба будут довольны.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 21 червня, 2017 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2017 Если когда-то Трам решит допустить к себе Путина https://pbs.twimg.com/media/DCwkj9mXcAADURh.jpg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 21 червня, 2017 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2017 Вчера россию бомбило не по децки Две оплеухи в обе щеки )))) https://pbs.twimg.com/media/DCyjV0yXcAAPwwg.jpg https://pbs.twimg.com/media/DCy_pozXsAAZcVK.jpg Уголок циника? @cynicarea 15 год. 15 годин томуБільше Несколько месяцев мечтаешь обсудить с Трампом общую борьбу с терроризмом, а вместо этого Трамп обсуждает с Порошенко общую борьбу с тобой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 21 червня, 2017 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2017 Небоженко: Порошенко блестяще отомстил Трампу «Встреча президентов — это тот тип события, вокруг которого слухов и утечек гораздо больше, чем само событие. Мы понимали, что Трамп не доверяет Порошенко. Порошенко тоже не тот человек, который кому-то доверит свои офшорные счета. Там нет доверия. И тот факт, что Трамп сейчас в тяжелом положении из-за «русского досье», заставил его встречаться с президентом Порошенко в очень большой компании. Сама встреча говорит о том, что США признают Украину равноправным партнером по отношению к России. Если бы Россия рассматривалась Трампом и Вашингтоном как хозяйка и владелица украинского геополитического пространства, то нужно было встретиться с хозяйкой, а не со слугой. А то, что встретились с президентом Украины, как бы к нему не относился Вашингтон, это говорит о том, что США будут настаивать на равенстве интересов России и Украины в нашем конфликте. Это очень хорошо» Кроме того, Небоженко отметил блестящий ответ Порошенко на вопрос журналистов о том, верит ли он в связи американского президента Дональда Трампа с Россией «Порошенко, надо отдать должное, блестяще отомстил Трампу. Я не ожидал такого остроумного ответа от Порошенко. В ответ на вопрос журналистов «как он оценивает возможные контакты Трампа с Россией?», он не проявил неуверенность, не стал показывать убежденность в честности Трампа, а сказал, что может быть и окажется, что Трамп все-таки хороший человек, а не Путинский партнер. Это очень оскорбительно для Трампа. Но ответ ожидаемый, Трамп сделал все, чтобы эта встреча мало что значила, сделал это при всех, а Порошенко тем самым сделал заявление — «Трамп не похож на человека, у которого особые отношения с Россией» Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.