GiRaFo.chka Опубліковано 27 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2014 Жирафочка, не кипишуй. Хуже чем было думаю не будет. Но наблюдать за новыми игроками в парламенте будет интересно. Лучше уж новые лица под микроскопом, чем одни и те же зажравшиеся морды. Меня больше возмущает процент голосов за Бойка с Шуфричем. слава богу что ты появился.. Я уж немножко отошла и почти смирилась. Просто досадно до боли, что почти ничего не изменилось. Западенци как дурачки защищают этот даунбас, пацанов хоронят, калеками остаются, а мариуполь как баран отдает 50 процентов рыгам! Ну где это видано? восточные как механические роботы выбирают снова киваловых, весь махровый цвет бывшей пыры! 75 рыл не меньше будет! И еще вдобавок вместо свободы какая то помич немочная! Не, може там и путёвые члены, я ж не против, но как так оказалось, что они вынырнули из - за угла практически и сразу в дамки!? Ну не бывает так, как вы не понимаете все! Не хочу воду мутить после драки, но ниччего хорошего от этой рады не жду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2014 Луценко: В Коаліцію не покликали "Опозиційний блок" і Ляшка На переговори, що стосуються коаліції, запрошені, окрім "Блоку Порошенка" і "Народного фронту", "Свобода", "Самопоміч" та "Батьківщина". Про це сказав на брифінгу лідер партії "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко, передає УНІАН. Він зазначив, що "буквально недавно почалися переговори з" Народним фронтом ", принаймні, почалися консультації між президентом і прем'єром". "І на сьогодні запланована зустріч в розширеному форматі представників цих двох політичних сил", - додав він. "Також зараз ми пропонуємо долучитися до цих переговорів і згаданим мною керівникам "партій Майдану" - "Самопомочі", "Свободи" і "Батьківщини", - сказав Луценко. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 27 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
shiver2005 Опубліковано 27 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2014 до болю знайомий суб"єкт перевертень. До речі, я проголосував за "Свободу". Але не через цього рагулика. Я так розумію на нього забили мідним тазом і більше нікуди не пхають. Слава богу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 27 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2014 До речі, я проголосував за "Свободу". Але не через цього рагулика. Я так розумію на нього забили мідним тазом і більше нікуди не пхають. Слава богу нет, ну нельзя же быть таким брехлом, милая! Кто поверит, что человек голосует за громадянське об`єднання, яке два дні тому називав сволотою? Где логика я спрашиваю? Где принципы, честь в конце концов? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
shiver2005 Опубліковано 27 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2014 нет, ну нельзя же быть таким брехлом, милая! Кто поверит, что человек голосует за громадянське об`єднання, яке два дні тому називав сволотою? Где логика я спрашиваю? Где принципы, честь в конце концов?З дуба впали? І нарешті запам'ятайте - я є чоловічої статі. Не змінив політичні вподобання, а змінив голос на виборах. Свобода і є Сволотою. Що ж зробиш, якщо єдина україномовна партія є моральною Сволотою? Іллєнко молодий бодібілдер розмовляв з ним особисто, 150 кг гівна, розуму нуль. Однак, прийдуть нові люди і його не врятує навіть тінь татка. Зате ми гарно співаємо... тобто вони мають хорошу програму. Але з втіленням кепсько. Повагу викликає Тягнибакс і Ко. Реальні вовки, а не вівці.Хотів за Самопоміч, але не став. Зайшов на їхній сайт, там купа колишніх ригів плюс директори підприємств. Перед тим як вам щось не ясно, краще зверніться до мене. А брехлом прохання називати ваших найдорожчих людей. Взагалі не очікував, що будете до мене звертатись після того, як статевими органами крили. А потім я не здивувався, ви зі сходу. Скажу вашими словами про вас і не ображайтесь, ок? Русіш культуріш - а хулі ж! Сподіваюсь доперло нарешті. І не цитуйте мене більше, цитуйте собі подібних за розумом. Не відповідатиму вам. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 27 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2014 З дуба впали? І нарешті запам'ятайте - я є чоловічої статі. Не змінив політичні вподобання, а змінив голос на виборах. Свобода і є Сволотою. Що ж зробиш, якщо єдина україномовна партія є моральною Сволотою? Іллєнко молодий бодібілдер розмовляв з ним особисто, 150 кг гівна, розуму нуль. Однак, прийдуть нові люди і його не врятує навіть тінь татка. Зате ми гарно співаємо... тобто вони мають хорошу програму. Але з втіленням кепсько. Повагу викликає Тягнибакс і Ко. Реальні вовки, а не вівці. Хотів за Самопоміч, але не став. Зайшов на їхній сайт, там купа колишніх ригів плюс директори підприємств. Перед тим як вам щось не ясно, краще зверніться до мене. А брехлом прохання називати ваших найдорожчих людей. Взагалі не очікував, що будете до мене звертатись після того, як статевими органами крили. А потім я не здивувався, ви зі сходу. Скажу вашими словами про вас і не ображайтесь, ок? Русіш культуріш - а хулі ж! Сподіваюсь доперло нарешті. І не цитуйте мене більше, цитуйте собі подібних за розумом. Не відповідатиму вам. авжеж. культуриш. Ответишь, куда денешься, милочка. Нервы не выдержат МНЕ не ответить. Ха ха Ты сперва авку смени, а потом будешь про стать басни рассказывать. Что вижу - то и пою. А вижу - на авке зеленую чувиху. Сама ты сволота. И вподобань в тебе нияких немаэ. Одни понты и бескультуриш, хоча и на мові. Ильенко - отличный парень. И при чем здесь его вес? Если человек не такой как ты, с накрашенными ресницами и причей - то он мужик по крайней мере, а не чмо зеленое. Лучше б ты, дура, за помич голосувала! Не так обидно б было. Пшла вон, коза ты драная. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
olf Опубліковано 27 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2014 Луценко: В Коаліцію не покликали "Опозиційний блок" і Ляшка Значить я не прогадав, що голосував за Радикальну. Чомусь маю переконання, що в парламенті має бути проукраїнський фактор стримування для пропрезидентської гілки. Тому що концентрація влади в руках однієї сили - це узурпація. Влада псує більшість людей. І святих нема. Тому те, що Радикальна не в коаліції - радує. Їй не будуть зв'язані руки угодами щодо прийнятті рішень по голосуванню. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2014 Значить я не прогадав, що голосував за Радикальну. Чомусь маю переконання, що в парламенті має бути проукраїнський фактор стримування для пропрезидентської гілки. Тому що концентрація влади в руках однієї сили - це узурпація. Влада псує більшість людей. І святих нема. Тому те, що Радикальна не в коаліції - радує. Їй не будуть зв'язані руки угодами щодо прийнятті рішень по голосуванню. знаєш кому найлегше в роботі? критикану коли получиться, він буде приписувати успіх собі а коли не вийде - казати: ну я ж говорив вам критикани часто нічого не роблять - бо тоді вони не можуть критикувати - а себе ж некомільфо. це справжні могильники ідей - гірші, ніж ліньтюхи, бо часто рубають на корінь хороші задуми Особисто я - сприймаю критику тільки в парі з пропозиціями у Ляшка було тільки дві пропозиції спочатку він діставав словами Йди на фронт а коли тих, хто був на фронті стало більше, він почав говорити: не крадіть погодься, це чистої води популізм, тому, що мало хто з депутатів відверто краде. але побачимо... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 28 жовтня, 2014 Порошенко подякував УПА, Червоній армії і бійцям АТО за боротьбу з фашизмом Президент Петро Порошенко подякував українцям у всіх бойових структурах, які допомагали і допомагають боротися з фашизмом. Про це йдеться в його зверненні з нагоди 70-ї річниці звільнення України від німецьких загарбників. Порошенко нагадав, що Україна відчула агресію гітлерівської Німеччини ще до початку Другої світової війни. "Ще в березні 1939 року, коли до початку Другої світової війни залишалося півроку, наша країна однією з перших відчула подих кривавої трагедії. Героїчні захисники Карпатської України вступили у нерівний бій із окупаційними військами", - нагадав Порошенко. Він подякував 9 мільйонам українців, що стали в лави Червоної армії, та українцям, які воювали "з нацистами та їх союзниками у складі УПА, у лавах радянських партизанських з'єднань, в рядах Війська Польського, американської, австралійської, британської, канадської армій, загонах французького, югославського та словацького опору". Порошенко заявляє, що "навіть не будучи незалежною державою, Україна де-факто виявилася важливим учасником Антигітлерівської коаліції і заслужено стала країною-співзасновницею ООН". "Кордони України були непорушними 70 років, поки до нас знову не повернулася війна. Цього разу вона прийшла не із заходу, а зі сходу. Уперше за 70 років ми знову стали на захист України, її свободи та територіальної цілісності", - сказав Порошенко. Президент подякував усім ветеранам Другої світової, а також бійцям АТО, які зараз продовжують їхню справу. "Я твердо вірю в нашу перемогу у Вітчизняній війні 2014 року, в те, що мій політико-дипломатичний план спрацює і принесе мир на Донбас і всій Україні. Народ, який пам'ятає звитяги своїх предків — незборимий", - запевнив президент. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
olf Опубліковано 28 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 жовтня, 2014 але побачимо...ото ж... От коли я через півроку побачу, що: депутати, можновладці та їхні наближені живуть за декларовані доходи, коли за корупцію та хабарництво почнуть саджати, причому всіх хто цього заслужив, коли почнуть саджати тих, хто сприяв та спонсорував сепаратизм, - і цей список можна продовжувати. От тоді я визнаю, що був не правий, що не голосував ні за Блок Порошенка, ні за Народний Фронт. А поки що я бачу тільки те, що за пів року нічого не змінилось. Система яка була, - така і залишилась. І в кого більше бабла - той і при владі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 28 жовтня, 2014 Комбат "Айдара": первое, что сделаю в Раде - набью морду Семенченко Новоиспеченный народный депутат – командир батальона "Айдар" Сергей Мельничук первое, что сделает в Раде – это набьет морду командиру батальона "Донбасс" Семену Семенченко. Об этом Мельничук заявил в комментарии "Обозревателю". "Набью морду за то, чтобы не собирал там всяких и не говорил, что они комбаты "Айдара". Мой номер телефона знает, а на пресс-конференцию полез с каким-то самозванцем и написал обращение. Я это обращение, в принципе, поддерживаю, но нечего ему с какими-то … выступать! Вот за это он у меня и получит", - подчеркнул комбат. После этого, Мельничук займется законодательными проектами. Напомним, 26 октября в Счастье из-за того, что там не было избирательных участков, не смогли проголосовать "айдаровцы". Командир батальона "Айдар" Сергей Мельничук прошел в Верховную Раду по списку Радикальной партии Олега Ляшко. Командир батальона "Донбасс" прошел в Верховную Раду по списку "Самопоміч" Андрея Садового. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 30 жовтня, 2014 Допустить Ляшко и Тимошенко в коалицию, все равно, что пустить тещу на кухню — Березовец В коалицию войдут несколько партий. Такое мнение в интервью InfoResist выразил политтехнолог Тарас Березовец. «Большинство в парламенте составят три партии – Блок Петра Порошенко, «Народный фронт» и «Самопоміч», — сказал эксперт. Не исключено также, что в коалицию притянут Радикальную партию Олега Ляшко и «Батьківщину», но это будет фатальной ошибкой. «Это как допустить тещу на кухню. Нельзя тогда будет там поесть или что-то приготовить, поскольку будут возникать конфликты или скандалы. Поэтому правильное решение будет все-таки коалиции сократиться до трех партий», — отметил политолог. ___________ Може хто не знає, Березовець раніше працював на Тимошенко Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2014 Шойгу будет осужден в Украине заочно Министр внутренних дел Украины Арсен Аваков прогнозирует, что министр обороны Российской Федерации Сергей Шойгу, против которого в Украине открыто уголовное производство, будет осужден украинским судом в заочном режиме. Об этом журналистам заявил министр внутренних дел Арсен Аваков, передает РБК-Украина. «Все те субъекты, против которых возбуждены дела, например гражданин Шойгу, министр обороны Российской Федерации, граждане, которые объявились финансистами бандитских организаций, Гиркина, «Беса», против которых возбудило дела МВД, — эти дела будут расследованы уже в заочном режиме. Мы надеемся, что суд вынесет соответствующие решение, и по соответствующим санкциям мы объявим этих людей в розыск на всей территории и Украины и мира», — заявил министр МВД Украины Напомним, в июле 2014 года Министерство внутренних дел Украины открыло уголовное производство против министра обороны России Сергея Шойгу по подозрению в содействии терроризму на территории Украины. Сегодня, 31 октября, в Украине вступил в силу закон, который позволяет проводить заочное судебное разбирательство в отношении подозреваемого в преступлениях против основ национальной безопасности Украины. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2014 Президент Украины Петр Порошенко в ходе заседания «Блока Петра Порошенко» в пятницу предложил поддержать кандидатуру Арсения Яценюка на посту будущего премьер-министра Украины. «Предложил фракции БПП выдвинуть на должность премьер-министра Арсения Яценюка», — говорится в сообщении, обнародованном в официальном твиттере П.Порошенко. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Я Легенда Опубліковано 31 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2014 Значить я не прогадав, що голосував за Радикальну. Чомусь маю переконання, що в парламенті має бути проукраїнський фактор стримування для пропрезидентської гілки. Тому що концентрація влади в руках однієї сили - це узурпація. Влада псує більшість людей. І святих нема. Тому те, що Радикальна не в коаліції - радує. Їй не будуть зв'язані руки угодами щодо прийнятті рішень по голосуванню. По моему, если власть будет в руках не одного двух "буржуев", а например у четырех пяти, думаю простым людям в стране не станет жить легче. Комбат "Айдара": первое, что сделаю в Раде - набью морду СеменченкоАаа ну ради этого и канал "верховная рада" стоит посмотреть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2014 Ааа ну ради этого и канал "верховная рада" стоит посмотреть прикольно определяется твой ай пи - Севастополь, регион - Восточная Украина страна RU вот где цирк, спектакль зачем тебе Рада, особенно, если ты к ней никаким боком у тебя теперь свои клоуны есть - Жириновский, Поречеников, Охлобыстин, Кобзон, Валерия Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2014 Аваков назначил начальником милиции Киевской области замкомандира батальона Азов Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
San Marko Опубліковано 31 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2014 у тебя теперь свои клоуны есть - Жириновский, Поречеников, Охлобыстин, Кобзон, Валерия Интересно что эти люди - кумиры очень разных - местами полярных социальных слоев. Материально, гендарно, возрастно, ментально - различных - отчасти можно предполагать некоторый конгломерат различных слоев общества. Это представляет безусловный интерес для серьезного исследователя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Я Легенда Опубліковано 31 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2014 прикольно определяется твой ай пи - Севастополь, регион - Восточная Украина страна RU вот где цирк, спектакль зачем тебе Рада, особенно, если ты к ней никаким боком у тебя теперь свои клоуны есть - Жириновский, Поречеников, Охлобыстин, Кобзон, Валерия Хотите, сделаю Киев? Так Вам будет легче общаться? Т.е. "украинское шоу" могут смотреть только украинцы? Ну с Жириновского да, согласен только смеяться (не представляю кто за него голосует). А остальные то чем клоуны? А насчет По моему, если власть будет в руках не одного двух "буржуев", а например у четырех пяти, думаю простым людям в стране не станет жить легче. Вы не согласны? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2014 Вы не согласны? мне пофик, кто у власти - лишь бы он был эффективным например, Коломойский - эффективен Ахметов - все просрал ВР обновилась почти на половину - это нормально, такого еще не было никогда все голосовали за новые лица и только Восток голосовал за тех же "буржуев" делаем выводы сами Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
olf Опубліковано 1 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2014 мне пофик, кто у власти - лишь бы он был эффективным например, Коломойский - эффективен Ахметов - все просрал Ну от. Приїхали. Олігарх апріорі не може дбати за добробут народу. Може Коломойский і ефективний - але тільки з однією ціллю - втримати стан речей і не допустити збитків, як вийшло з Ахметовим. Це як мінімум. Як максимум - продовжувати нарощувати статки присмоктавшись до влади та бюджету. Ось і вся різниця. А на нас з вами йому наср*ти, - як і іншим олігархам. Аби раби з голоду не вмерли і було кому працювати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 2 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2014 Соколов - далеко не ВСЕ жители Западной Украины. И запомни : мы никогда не смиримся с потерей своих территорий. и про Крым мы тоже помним. а вот Раша всегда надевает чужие одежки! Вы все у нас воруете. Даже присказка "не з'їм так понадкусюю" - вполне сейчас применима именно к кремлядям. Не в состоянии сожрать Украину, так куски рвёте... все равно подавитесь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 2 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2014 Ну от. Приїхали. Олігарх апріорі не може дбати за добробут народу. Може Коломойский і ефективний - але тільки з однією ціллю - втримати стан речей і не допустити збитків, як вийшло з Ахметовим. Це як мінімум. Як максимум - продовжувати нарощувати статки присмоктавшись до влади та бюджету. Ось і вся різниця. А на нас з вами йому наср*ти, - як і іншим олігархам. Аби раби з голоду не вмерли і було кому працювати. не так все просто.про добробут плебса может не дбаты - только наш олигарх. потому что плоский подоходный налог делает его высшим существом. но. может - не значит делает уроды, следующие вышесказанному алгоритму, - продовжують нарощувати статки присмоктавшись до влади та бюджету. коломойский по ходу не урод. этот олигарх поставил на место прыгающего дзюдоиста. в отличие от ходорковского. старшего - если ты не понял а ахметка, скорей всего, - только зиц-председатель. теперь уже бывший. и он ничего никогда не решал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 2 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2014 не так все просто. про добробут плебса может не дбаты - только наш олигарх. потому что плоский подоходный налог делает его высшим существом. но. может - не значит делает уроды, следующие вышесказанному алгоритму, - продовжують нарощувати статки присмоктавшись до влади та бюджету. коломойский по ходу не урод. этот олигарх поставил на место прыгающего дзюдоиста. в отличие от ходорковского. старшего - если ты не понял а ахметка, скорей всего, - только зиц-председатель. теперь уже бывший. и он ничего никогда не решал. помоги хоть ты мне с коломойским! Никто ничего не объясняет! Я сперва его одобряла. Потом - вылезли такие ёмаё факты грабежа Украины - притом перепроверяла миллион раз по всем каналам.. - что я сделала вид, что его нет. Хоть не спонсирует рашу - и то спасибо.. Так он в целом - позитив чи негатив? ой ну а вопще, тока на фэйсу его посмотри! Может быть такое лицо у честного человека? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 2 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2014 помоги хоть ты мне с коломойским! Никто ничего не объясняет! Я сперва его одобряла. Потом - вылезли такие ёмаё факты грабежа Украины - притом перепроверяла миллион раз по всем каналам.. - что я сделала вид, что его нет. Хоть не спонсирует рашу - и то спасибо.. Так он в целом - позитив чи негатив? ой ну а вопще, тока на фэйсу его посмотри! Может быть такое лицо у честного человека? он не честный , он не хороший, и он сам за себя а не за кого другого.но. на сегодня его интересы совпадают с нашими всеми - и он почти единственный, кто хочет и может. может - это не так просто как кажется. он подставил себя - но он показал другим как можно загнать в угол смертельно больного зверя - и прикончить его. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Тундра Опубліковано 2 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2014 он не честный , он не хороший, и он сам за себя а не за кого другого. но. на сегодня его интересы совпадают с нашими всеми - и он почти единственный, кто хочет и может. может - это не так просто как кажется. он подставил себя - но он показал другим как можно загнать в угол смертельно больного зверя - и прикончить его. Узнает Коломойский про прогрессивный налог и загонит в угол.... и прикончит подобных инициаторов. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 листопада, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2014 Узнает Коломойский про прогрессивный налог и загонит в угол.... и прикончит подобных инициаторов. :rolleyes: Бил Гейтс кого загнал? а вот Депардье таки загнал - сам себя Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Тундра Опубліковано 2 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2014 Бил Гейтс кого загнал? а вот Депардье таки загнал - сам себя Упс! Извините, не ожидал, что тут так буквально и ..... упрощенно мыслят. Думаю, что Коломойский, в первую очередь за такие инициативы всех удушит не по причине возможного изъятия собственных доходов. Каковы бы не были его взгляды, это талантливейших человек и управленец. У меня нет ни тени сомнений, что он понимает опасность ввода подобного налогообложения в условиях разрушенной экономики. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 2 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2014 У меня нет ни тени сомнений, что он понимает опасность ввода подобного налогообложения в условиях разрушенной экономики. седни чё т матюкаться неохота. даже на явных идиотов. ... очевидно одно - все, написанное после запятой - не твои слова. - если у тебя остался пунктир извилины, постарайся их подтвердить. или опровергнуть. сам. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.