Перейти до змісту
Український політичний форум

Украина, власть, Порошенко

Рекомендовані повідомлення

ваше мнение не авторитетно.

мнение украинцев - не авторитетно?

а чье для вас мнение авторитетно - китайцев?

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 4,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

охо хо... премьеры, спикеры, губернаторы, президенты...

охо хо...

Ну да, трохи перебор...

Посилання на коментар

Мірошніченко вже не депутат, отже має багато вільного часу,

вчора він заважал Лорак проводити репетицію свого грандіозного шоу,

яке вона планує провести ще цього року в Києві.

Чи получиться?

Хіба, якщо відкупиться на потреби війни

Изображение

Посилання на коментар

Екс-президентів та екс-прем’єрів позбавили пільг

як же вони тепер бідолашні? :(

Изображение

Посилання на коментар

любила. люблю и буду любить Мирошниченко. Вот нравится он мне! А паточная каро ани - через пять лет - превратится в старую чи то жыдовку, чи цыганку. Никто и не вспомнит ее. тварь продажную.

Посилання на коментар

мнение украинцев - не авторитетно?

а чье для вас мнение авторитетно - китайцев?

Я говорил про всех Украинцев?

Нет.

Посилання на коментар

Народ, Яценюк - прем'єр від НФ, Гройсман - спікер від БПП. Все прогнозовано. Тепер будемо чекати призначень в уряді та слідкувати, - хто які законопроекти вносить та як голосує.

От між ділом цікаво. Про що Порошенко з путлєром по телефону розмовляли сьогодні? Інфа за сімома замками...

Посилання на коментар

Народ, Яценюк - прем'єр від НФ, Гройсман - спікер від БПП. Все прогнозовано. Тепер будемо чекати призначень в уряді та слідкувати, - хто які законопроекти вносить та як голосує.

От між ділом цікаво. Про що Порошенко з путлєром по телефону розмовляли сьогодні? Інфа за сімома замками...

нет! :angry:,,,, - интересно, кто первый позвонил!
Посилання на коментар

нет! :angry:,,,, - интересно, кто первый позвонил!

може це відповідає на запитання: чому вчора Зубаров був в АП ;)

Посилання на коментар

А ще я чула, що в якомусь підконтрольному Україні містечку обидві сторони домовилися зробили день тиші, щоб відновити комунікації

Порушили домовленості російські ряжені козачки.

Це також могло бути причиною дзвінка

Посилання на коментар

Та при чому тут Порох, я про Гройсмана - єврей голова ВР - це що, кацапам треба в намордниках ходити - уявляєш їх реакцію.

У них всі євреї під прикриттям, а наш - ну просто ножем по горішках - юдофобам.

Ну дак какого ты ...,возмущаешся!?? дай человеку поработать. ... Пи....мы еще успеем им прописать . Уверен...,Порох не состоится в следующей декаде ,президентом.Евреям,я еврей по отцу,советую съебываться в Израиль.Нам проще и им -суръезное напоминание...
Посилання на коментар

Певица -не политик.Это талант ,желание и способности. Минимальный вред. Мирошниченко .... Его я забуду ...,в следующей каденции.НАВСЕГДА.

Заявляя такие обвинения- желательно подтверждать фактами

Коммент - удаляю

Есть факты - пиши

Посилання на коментар

лучше пить, чем убивать.

Они тут постоянно Ельцина в связи с алкоголем вспоминают - вбили в голову намертво - это чтобы даже никто не вспомнил, что Ельцин был единственный более менее демократ.

А вот на днях путин давал интервью, в котором обвинил Запад, что мол им все российские президенты плохи. Что на Ельцина нападали за алкоголизм, на Медведева еще за что-то

А ведь мантры про алкголизм Ельцина путин сам и культивировал

Посилання на коментар

Заявляя такие обвинения- желательно подтверждать фактами

Коммент - удаляю

Есть факты - пиши

Да что тебе писать??? Она будет петь! ЗАПОМНИ. А нынешних политиков ,даже ты забудешь через пару лет.Они все

,без исключений-полные ничтожества.

Посилання на коментар

Да что тебе писать??? Она будет петь! ЗАПОМНИ. А нынешних политиков ,даже ты забудешь через пару лет.Они все

Ой не все Дохтур ,но они почему то в засаде :-)
Посилання на коментар

Они тут постоянно Ельцина в связи с алкоголем вспоминают - вбили в голову намертво - это чтобы даже никто не вспомнил, что Ельцин был единственный более менее демократ.

А вот на днях путин давал интервью, в котором обвинил Запад, что мол им все российские президенты плохи. Что на Ельцина нападали за алкоголизм, на Медведева еще за что-то

А ведь мантры про алкголизм Ельцина путин сам и культивировал

щас напишу - так уведут тему с нашей власти - на свою...

у них же и поговорить негде по большому счету...))) нормально всё шло.. И Ельцин был к месту и согласно естественному историческому ходу. А вот вопрос - откуда взялось это мелкое недоразвитое отродье?.. Кто его подсунул?.. Какие силы? ..

спроси сейчас здесь у любого москаля - откуда вынырнуло ваше пуйло? - никто и не вспомнит! Потому как не знает! А его явно кто-то хорошо подложил! Если б не он - не думаю, а просто уверена, азиатская Раша пошла совсем в другой бор! По другой дороге!

Это я заговорилась шифрованно.. Всё ж мусика боюсь обидеть! :D - но точно не без моего первого слога моего ника затеялась вся катавасия.. Причем так скоропалительно..

Посилання на коментар

Вона Народна артистка України, крім усього.

Єдине, з чим можу погодитися - буде співати, але КОМУ?

Якщо їй це не важливо, то все гаразд, якщо вона хоче залишитися українською співачкою - то рахуватися з думкою глядача - ЗОБОВ"ЯЗАНА.

І тут Мірошніченко ні до чого - її засуджують українці - читай інтернет.

Посилання на коментар

у них же и поговорить негде по большому счету...))) нормально всё шло.. И Ельцин был к месту и согласно естественному историческому ходу. А вот вопрос - откуда взялось это мелкое недоразвитое отродье?.. Кто его подсунул?.. Какие силы? ..

спроси сейчас здесь у любого москаля - откуда вынырнуло ваше пуйло? - никто и не вспомнит! Потому как не знает! А его явно кто-то хорошо подложил! Если б не он - не думаю, а просто уверена, азиатская Раша пошла совсем в другой бор! По другой дороге!

Это я заговорилась шифрованно.. Всё ж мусика боюсь обидеть! :D - но точно не без моего первого слога моего ника затеялась вся катавасия.. Причем так скоропалительно..

Неушто ВольфЫч замутил ? :-D
Посилання на коментар

А я згадала Німеччину - Леніна, якого вони підсунули Росії і дали гроші на революцію --- і Росія відстала від розвитку на століття.

Тепер схожий випадок ---- і звязок з Меркель дуже дивний ---- і знову Росія відкочується з розвитком на століття.

Посилання на коментар

Вона Народна артистка України, крім усього.

Єдине, з чим можу погодитися - буде співати, але КОМУ?

Якщо їй це не важливо, то все гаразд, якщо вона хоче залишитися українською співачкою - то рахуватися з думкою глядача - ЗОБОВ"ЯЗАНА.

І тут Мірошніченко ні до чого - її засуджують українці - читай інтернет.

Я -украинец,ее не осуждаю. Мне она НИЧЕМ не обязана.А вот выборные уебища политические -имеют объязанности.И с моими желаниями, ОБЪяЗАНЫ считаться!!!
Посилання на коментар

та не унывай.

Блаженны нищие духом, ибо их есть Царство Небесное.

Та я шо...

ти ж мене знаєш - оптимізму на десятьох стачить.. І коли вже я зневірюся, то можна буде ставити хрест на Україні.

Посилання на коментар

• Radiola закрив тема

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Гість
Ця тема закрита для нових відповідей.

• Створити...