Мастер_Вегард Опубліковано 18 грудня, 2015 Поділитися Опубліковано 18 грудня, 2015 Днепропетровск Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 19 грудня, 2015 Поділитися Опубліковано 19 грудня, 2015 сегодня больше тысячи немцев увидят эти фото http://andreistp.livejournal.com/6887291.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 грудня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 20 грудня, 2015 Це посольство Канади в Варшаві. Вздовж всього фасаду фотографії українських солдат на лікарняних ліжках. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 грудня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 20 грудня, 2015 Українські РЕАЛІЇ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 грудня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 20 грудня, 2015 Київський торт, який став візитівкою Києва і гордістю київськ кондитерської фабрики, з'явився у 1965 завдяки казусу Одного разу кондитери забули покласти в холодильну камеру партію яєчного білка, призначеного для бісквіта ? на наступний ранок начальник бісквітного цеху Костянтин Микитович Петренко за допомогою 17-річної помічниці кондитера Надії Чорногор, щоб приховати помилку колег, на свій страх і ризик переклав застиглі білкові коржі масляним кремом, посипав ванільною пудрою та прикрасив поверхню квітковим орнаментом. Так і з'явився попередник легендарного торта цього року ювілей - 50 років! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
aleks113 Опубліковано 20 грудня, 2015 Поділитися Опубліковано 20 грудня, 2015 Київський торт, який став візитівкою Києва і гордістю київськ кондитерської фабрики, з'явився у 1965 завдяки казусу На новый год в Венском цехе надо заказать этот тортик :-) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 20 грудня, 2015 Поділитися Опубліковано 20 грудня, 2015 Ненавижу Киевский.... Как впрочем и Миндальный.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 грудня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 20 грудня, 2015 На новый год в Венском цехе надо заказать этот тортик :-) его нельзя заказать - он должен быть только автентичный, то есть - сделан на Рошене. Ненавижу Киевский.... Как впрочем и Миндальный.... Когда мой малый жил в Киеве, он часто его привозил, то мне приелся. А как-то на днях испробовала в гостях - вкусно Но мне больше всего нравится Грильяжный и обязательно комнатной температуры, чтобы крем был мягкий. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 21 грудня, 2015 Поділитися Опубліковано 21 грудня, 2015 его нельзя заказать - он должен быть только автентичный, то есть - сделан на Рошене. Когда мой малый жил в Киеве, он часто его привозил, то мне приелся. А как-то на днях испробовала в гостях - вкусно Но мне больше всего нравится Грильяжный и обязательно комнатной температуры, чтобы крем был мягкий. Делает еще БКК №3. Но он совсем другой. У меня муж его любит. А я предпочитаю не сухие торты)))) -------------- Что то новогоднее настроение... о тортах не в тему заговорили)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
aleks113 Опубліковано 21 грудня, 2015 Поділитися Опубліковано 21 грудня, 2015 его нельзя заказать - он должен быть только автентичный, то есть - сделан на Рошене. Когда мой малый жил в Киеве, он часто его привозил, то мне приелся. А как-то на днях испробовала в гостях - вкусно Но мне больше всего нравится Грильяжный и обязательно комнатной температуры, чтобы крем был мягкий. Оказывается Киевский торт от Рошена - имеет хит продаж в Москве. http://www.kiev-konditer.ru/#!torty/c11nt Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
37roge Опубліковано 21 грудня, 2015 Поділитися Опубліковано 21 грудня, 2015 Оказывается Киевский торт от Рошена - имеет хит продаж в Москве. http://www.kiev-konditer.ru/#!torty/c11ntЧто в этом удивительного?Торт действительно вкусный. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
aleks113 Опубліковано 21 грудня, 2015 Поділитися Опубліковано 21 грудня, 2015 Что в этом удивительного? Торт действительно вкусный. Я не знал, что его в Москве продают (от Рошена из Киева везут). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 21 грудня, 2015 Поділитися Опубліковано 21 грудня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
aleks113 Опубліковано 22 грудня, 2015 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2015 Сёдня "профессион де фуа" ...профессиональный праздник у Ганца, вернее у его сакрального друга. День энергетика. Так тут один важный дядя поздравил с прекрасной работой при которой и нынешние морозы не страшны...При этом на дворе +7 ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
doctor_Ganz Опубліковано 22 грудня, 2015 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2015 Спасибочки alex...113 раз! Благодарю... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Pirmais Опубліковано 23 грудня, 2015 Поділитися Опубліковано 23 грудня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 грудня, 2015 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2015 Руки українського воїна зупинили війну і втримали небо над Україною в той час, коли руки народного депутата обкрадали його родину, народ, державу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Валенок Опубліковано 24 грудня, 2015 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2015 Руки українського воїна зупинили війну і втримали небо над Україною в той час, коли руки народного депутата обкрадали його родину, народ, державу Это, кто на что учился. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Водолаз_пустыни Опубліковано 24 грудня, 2015 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 грудня, 2015 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2015 Это, кто на что учился. Скорее,кто на что наворовал... Хотя... сейчас в Раде есть несколько депутатов, которые там,как белая ворона.... Не вписываются в золотые запонки и Ролексы за тыщи баксов... 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
непатриот Опубліковано 24 грудня, 2015 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2015 Это, кто на что учился. "Меня так учили... Всех учили. Но зачем же ты оказался первым учеником, скотина этакая?" (Убить дракона) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 24 грудня, 2015 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 24 грудня, 2015 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2015 http://dimka-jd.livejournal.com/4852814.html 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 25 грудня, 2015 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2015 Таких фото есть много. Что отличает это? Наверное то,что это не западная Украина.И даже не центральная. Это - юг.Николаев, который некоторые записали в исконно российские... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Pirmais Опубліковано 25 грудня, 2015 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 25 грудня, 2015 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2015 Наш город в основном русскоязычный. Что еще раз подтверждает, что патриотизм не зависит от языка, на котором ты говоришь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
doctor_Ganz Опубліковано 25 грудня, 2015 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2015 Наш город в основном русскоязычный. Что еще раз подтверждает, что патриотизм не зависит от языка, на котором ты говоришь. Ну а каким ему быть... Николаеву. :rolleyes: Вон в Швейцарии 4-мовы государственные и никто понты не колотит друг перед другом. Так оно и должно быть...в идеале. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 25 грудня, 2015 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2015 Ну а каким ему быть... Николаеву. :rolleyes: Вон в Швейцарии 4-мовы государственные и никто понты не колотит друг перед другом. Так оно и должно быть...в идеале.Просто нет, допустим в Германии, ишака, который полезет в Швейцарию спасать немецкоязычное население...Вот щвейцарцы и мучаються... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
doctor_Ganz Опубліковано 25 грудня, 2015 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2015 Просто нет, допустим в Германии, ишака, который полезет в Швейцарию спасать немецкоязычное население... Вот щвейцарцы и мучаються... На данный момент такого чела нет, да и в Швейцарии как всегда без революций. Скучные люди, вот и маются... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 25 грудня, 2015 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.
Увійти