ukrop.de Опубліковано 5 липня, 2015 Опубліковано 5 липня, 2015 Есть женщины в русских селеньях!!не то что смелые матери двух гру-шников
Натуся Опубліковано 6 липня, 2015 Опубліковано 6 липня, 2015 Ніч на Івана Купала. За легендою, папороть цвіте лише одну коротку мить найкоротшої у році ночі під Івана Купала
Натуся Опубліковано 6 липня, 2015 Опубліковано 6 липня, 2015 Існує повір'я, що зібрані в ніч на Івана Купала чи вранці з «іванівською» росою лікарські рослини мають особливу, надзвичайну силу. Той, хто має цвіт папороті, може розуміти мову будь-якого створіння, може бачити заховані в землю скарби.
Натуся Опубліковано 7 липня, 2015 Опубліковано 7 липня, 2015 Кто желает снег в июле? - езжайте в Воркуту
Натуся Опубліковано 9 липня, 2015 Опубліковано 9 липня, 2015 Так выглядит безысходность? Не знаю, не знакома с этой дамой. Лично для меня - эта картинка ассоциируется с детством, фантазиями, неизвестностью, тайной... Коли я сплю, душа моя літає...
ukrop.de Опубліковано 9 липня, 2015 Опубліковано 9 липня, 2015 На рынке энергоносителей самообслуживание!
MarkValerij Опубліковано 9 липня, 2015 Опубліковано 9 липня, 2015 Так выглядит безысходность? наверное - да. для тех, кто сто лет как на пенсии
Натуся Опубліковано 9 липня, 2015 Опубліковано 9 липня, 2015 Не забудьте с утра поцеловать своего/свою принца/принцессу
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.
Увійти