K5320 Опубліковано 27 грудня, 2014 Опубліковано 27 грудня, 2014 Ха! Маловато будет! Фотку завтра прилеплю. :P как обещал,извиняюсь за качество унас сегодня ноль,метель с понедельника обещают ниже -25
Орiана Опубліковано 27 грудня, 2014 Автор Опубліковано 27 грудня, 2014 как обещал,извиняюсь за качество унас сегодня ноль,метель с понедельника обещают ниже -25 ну в нас вчера было даже больше - машины стояли с такими большими шапками - сегодня снег немного осел - мороза нет
K5320 Опубліковано 27 грудня, 2014 Опубліковано 27 грудня, 2014 ну в нас вчера было даже больше - машины стояли с такими большими шапками - сегодня снег немного осел - мороза нетНу дак это уже вернувшиеся машины,утром сантиметров десять было.Плюс ветер сносит снег,метель.В деревне у меня уже отвал больше двух метров.
E2E4 Опубліковано 27 грудня, 2014 Опубліковано 27 грудня, 2014 :lol: прикольная фотка, особенно два ниндзя на заднем плане :lol:
Орiана Опубліковано 27 грудня, 2014 Автор Опубліковано 27 грудня, 2014 :lol: прикольная фотка, особенно два ниндзя на заднем плане :lol: так фоткаются в Пизе
Орiана Опубліковано 29 грудня, 2014 Автор Опубліковано 29 грудня, 2014 Новорычний ПАТРЫОТИЧНИЙ креатив
Орiана Опубліковано 1 січня, 2015 Автор Опубліковано 1 січня, 2015 Українські жінки...нічого не змінилося і не зміниться
СОЮЗ Опубліковано 1 січня, 2015 Опубліковано 1 січня, 2015 Українські жінки...нічого не змінилося і не зміниться И нафига ей одна старая покрышка? Может для домашнего майдана?
Орiана Опубліковано 1 січня, 2015 Автор Опубліковано 1 січня, 2015 И нафига ей одна старая покрышка? Может для домашнего майдана? Мені соромно за тебе - таке не знати: це фото з минулого року, коли кияни зносили шини на Майдан
СОЮЗ Опубліковано 1 січня, 2015 Опубліковано 1 січня, 2015 Мені соромно за тебе - таке не знати: це фото з минулого року, коли кияни зносили шини на МайданЯ не обязан знати усі фото. Тема называется - ФОТО дня, вот и принял его как актуальное на сегодня.
Орiана Опубліковано 1 січня, 2015 Автор Опубліковано 1 січня, 2015 Я не обязан знати усі фото. Тема называется - ФОТО дня, вот и принял его как актуальное на сегодня. Таке знати ти ЗОБОВ"ЯЗАНИЙ - щоб внукам розказувати (а про себе любуватися ніжками) До речі - новорічні дні - це період, коли ми згадуємо те, що було і будуємо плани на майбутнє - так що нічого дивного, що мені згадалося це фото.
Солярис Опубліковано 1 січня, 2015 Опубліковано 1 січня, 2015 Межигорье. Родственники ходили. Фотками поделились. Красиво. Роскошно, аж ошеломляюще. Местами даже безвкусно. Ещё пару фото прилеплю.
Орiана Опубліковано 1 січня, 2015 Автор Опубліковано 1 січня, 2015 а я у СНІ дуже часто мрію про будинок - такий великий, щоб кожного разу попадати в кімнату, де я ніколи не була
СОЮЗ Опубліковано 1 січня, 2015 Опубліковано 1 січня, 2015 Межигорье. Родственники ходили. Фотками поделились. Красиво. Роскошно, аж ошеломляюще. Местами даже безвкусно. Ещё пару фото прилеплю. Подобных Межгорью мест у наших олигархов полно, это примечательно только тем, что обнародовано.
СОЮЗ Опубліковано 1 січня, 2015 Опубліковано 1 січня, 2015 а я у СНІ дуже часто мрію про будинок - такий великий, щоб кожного разу попадати в кімнату, де я ніколи не була :rolleyes:
MarkValerij Опубліковано 1 січня, 2015 Опубліковано 1 січня, 2015 а я у СНІ дуже часто мрію про будинок - такий великий, щоб кожного разу попадати в кімнату, де я ніколи не була посмотри фильм - Никаких проблем.там есть хорошая фраза.. - У озера...
Солярис Опубліковано 1 січня, 2015 Опубліковано 1 січня, 2015 Тот самый дом с химерами. А подойти поближе по-прежнему нельзя. Даже после майдана....
Солярис Опубліковано 1 січня, 2015 Опубліковано 1 січня, 2015 Приехал в Киев через полгода после событий на майдане. Пошёл своими глазами посмотреть на то-самое-место. А на стекле до сих пор в копоти пальцем надпись...
Орiана Опубліковано 1 січня, 2015 Автор Опубліковано 1 січня, 2015 Приехал в Киев через полгода после событий на майдане. Пошёл своими глазами посмотреть на то-самое-место. А на стекле до сих пор в копоти пальцем надпись... кому ж рука підніметься це витерти
Орiана Опубліковано 5 січня, 2015 Автор Опубліковано 5 січня, 2015 Сегодня в Украине и за ее пределами среди интернет пользователей проходит кампания Свободу Надежде Савченко #FreeSavchenko
Орiана Опубліковано 12 січня, 2015 Автор Опубліковано 12 січня, 2015 угу - вся Россия - в одном......... обломке
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.
Увійти