Перейти до змісту
Український політичний форум

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ха! Маловато будет! Фотку завтра прилеплю. :P

post-57421-1419678942_thumb.jpg

как обещал,извиняюсь за качество унас сегодня ноль,метель с понедельника обещают ниже -25

post-57421-1419679012_thumb.jpg

• Відповідей 3,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

post-57421-1419678942_thumb.jpg

как обещал,извиняюсь за качество унас сегодня ноль,метель с понедельника обещают ниже -25

ну в нас вчера было даже больше - машины стояли с такими большими шапками - сегодня снег немного осел - мороза нет

Опубліковано

ну в нас вчера было даже больше - машины стояли с такими большими шапками - сегодня снег немного осел - мороза нет

Ну дак это уже вернувшиеся машины,утром сантиметров десять было.Плюс ветер сносит снег,метель.В деревне у меня уже отвал больше двух метров.
Опубліковано

Українські жінки...нічого не змінилося і не зміниться

Изображение

И нафига ей одна старая покрышка? Может для домашнего майдана?

Опубліковано

И нафига ей одна старая покрышка? Может для домашнего майдана?

Мені соромно за тебе - таке не знати: це фото з минулого року, коли кияни зносили шини на Майдан

Опубліковано

Мені соромно за тебе - таке не знати: це фото з минулого року, коли кияни зносили шини на Майдан

Я не обязан знати усі фото. Тема называется - ФОТО дня, вот и принял его как актуальное на сегодня.
Опубліковано

Я не обязан знати усі фото. Тема называется - ФОТО дня, вот и принял его как актуальное на сегодня.

Таке знати ти ЗОБОВ"ЯЗАНИЙ - щоб внукам розказувати (а про себе любуватися ніжками)

До речі - новорічні дні - це період, коли ми згадуємо те, що було і будуємо плани на майбутнє - так що нічого дивного, що мені згадалося це фото.

Опубліковано

Изображение

Межигорье. Родственники ходили. Фотками поделились. Красиво. Роскошно, аж ошеломляюще. Местами даже безвкусно.

Ещё пару фото прилеплю.

Опубліковано

а я у СНІ дуже часто мрію про будинок - такий великий, щоб кожного разу попадати в кімнату, де я ніколи не була :(

Опубліковано

Межигорье. Родственники ходили. Фотками поделились. Красиво. Роскошно, аж ошеломляюще. Местами даже безвкусно.

Ещё пару фото прилеплю.

Подобных Межгорью мест у наших олигархов полно, это примечательно только тем, что обнародовано.
Опубліковано

а я у СНІ дуже часто мрію про будинок - такий великий, щоб кожного разу попадати в кімнату, де я ніколи не була :(

:rolleyes:
Опубліковано

посмотри фильм - Никаких проблем.

там есть хорошая фраза.. - У озера...

Опубліковано

Изображение

Приехал в Киев через полгода после событий на майдане. Пошёл своими глазами посмотреть на то-самое-место. А на стекле до сих пор в копоти пальцем надпись...

Опубліковано

Приехал в Киев через полгода после событий на майдане. Пошёл своими глазами посмотреть на то-самое-место. А на стекле до сих пор в копоти пальцем надпись...

кому ж рука підніметься це витерти

Опубліковано

Сегодня в Украине и за ее пределами среди интернет пользователей

проходит кампания

Свободу Надежде Савченко #FreeSavchenko

Изображение

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.

Увійти
  • Створити...