K5320 Опубліковано 27 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 27 грудня, 2014 Ха! Маловато будет! Фотку завтра прилеплю. :P как обещал,извиняюсь за качество унас сегодня ноль,метель с понедельника обещают ниже -25 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 грудня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 27 грудня, 2014 как обещал,извиняюсь за качество унас сегодня ноль,метель с понедельника обещают ниже -25 ну в нас вчера было даже больше - машины стояли с такими большими шапками - сегодня снег немного осел - мороза нет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
K5320 Опубліковано 27 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 27 грудня, 2014 ну в нас вчера было даже больше - машины стояли с такими большими шапками - сегодня снег немного осел - мороза нетНу дак это уже вернувшиеся машины,утром сантиметров десять было.Плюс ветер сносит снег,метель.В деревне у меня уже отвал больше двух метров. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 грудня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 27 грудня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
E2E4 Опубліковано 27 грудня, 2014 Поділитися Опубліковано 27 грудня, 2014 :lol: прикольная фотка, особенно два ниндзя на заднем плане :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 грудня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 27 грудня, 2014 :lol: прикольная фотка, особенно два ниндзя на заднем плане :lol: так фоткаются в Пизе Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 грудня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 28 грудня, 2014 ХАРЬКОВ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 грудня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 29 грудня, 2014 Новорычний ПАТРЫОТИЧНИЙ креатив Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 1 січня, 2015 Українські жінки...нічого не змінилося і не зміниться Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 1 січня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
СОЮЗ Опубліковано 1 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 1 січня, 2015 Українські жінки...нічого не змінилося і не зміниться И нафига ей одна старая покрышка? Может для домашнего майдана? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 1 січня, 2015 И нафига ей одна старая покрышка? Может для домашнего майдана? Мені соромно за тебе - таке не знати: це фото з минулого року, коли кияни зносили шини на Майдан Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
СОЮЗ Опубліковано 1 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 1 січня, 2015 Мені соромно за тебе - таке не знати: це фото з минулого року, коли кияни зносили шини на МайданЯ не обязан знати усі фото. Тема называется - ФОТО дня, вот и принял его как актуальное на сегодня. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 1 січня, 2015 Я не обязан знати усі фото. Тема называется - ФОТО дня, вот и принял его как актуальное на сегодня. Таке знати ти ЗОБОВ"ЯЗАНИЙ - щоб внукам розказувати (а про себе любуватися ніжками) До речі - новорічні дні - це період, коли ми згадуємо те, що було і будуємо плани на майбутнє - так що нічого дивного, що мені згадалося це фото. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Солярис Опубліковано 1 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 1 січня, 2015 Межигорье. Родственники ходили. Фотками поделились. Красиво. Роскошно, аж ошеломляюще. Местами даже безвкусно. Ещё пару фото прилеплю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 1 січня, 2015 а я у СНІ дуже часто мрію про будинок - такий великий, щоб кожного разу попадати в кімнату, де я ніколи не була Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
СОЮЗ Опубліковано 1 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 1 січня, 2015 Межигорье. Родственники ходили. Фотками поделились. Красиво. Роскошно, аж ошеломляюще. Местами даже безвкусно. Ещё пару фото прилеплю. Подобных Межгорью мест у наших олигархов полно, это примечательно только тем, что обнародовано. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
СОЮЗ Опубліковано 1 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 1 січня, 2015 а я у СНІ дуже часто мрію про будинок - такий великий, щоб кожного разу попадати в кімнату, де я ніколи не була :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Солярис Опубліковано 1 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 1 січня, 2015 Спивоче поле. Кто бывал - знает. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 1 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 1 січня, 2015 а я у СНІ дуже часто мрію про будинок - такий великий, щоб кожного разу попадати в кімнату, де я ніколи не була посмотри фильм - Никаких проблем.там есть хорошая фраза.. - У озера... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Солярис Опубліковано 1 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 1 січня, 2015 Тот самый дом с химерами. А подойти поближе по-прежнему нельзя. Даже после майдана.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Солярис Опубліковано 1 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 1 січня, 2015 Улица нескольких посольств. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Солярис Опубліковано 1 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 1 січня, 2015 Приехал в Киев через полгода после событий на майдане. Пошёл своими глазами посмотреть на то-самое-место. А на стекле до сих пор в копоти пальцем надпись... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 1 січня, 2015 Приехал в Киев через полгода после событий на майдане. Пошёл своими глазами посмотреть на то-самое-место. А на стекле до сих пор в копоти пальцем надпись... кому ж рука підніметься це витерти Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 3 січня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 4 січня, 2015 Трохи символів... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 5 січня, 2015 Сегодня в Украине и за ее пределами среди интернет пользователей проходит кампания Свободу Надежде Савченко #FreeSavchenko Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 5 січня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 12 січня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 січня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 12 січня, 2015 угу - вся Россия - в одном......... обломке Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.
Увійти