Перейти до змісту
Український політичний форум

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
5 годин тому, Ganz сказав:

Так в своё время и у Кубы был просоветский вектор развития, после которого в США завыли та-а-кие сирены... 

І що? США знесли Кубу на порох? 

• Відповідей 3,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
6 годин тому, Radiola сказав:

І що? США знесли Кубу на порох? 

Непременно сделали бы это. Если бы презы (Кенеди и Хрущёв) не нашли бы компромисс и не включили заднюю... 

Опубліковано
4 години тому, Ganz сказав:

Непременно сделали бы это. Если бы презы (Кенеди и Хрущёв) не нашли бы компромисс и не включили заднюю... 

Жаль.На этой планете слишком развилась  заднеприводная мразь.И я не о пидарасах.

4 години тому, Ganz сказав:

Ганз,ты случаем нех конченая скотина.А вещая от лица своих вождей,божков и пропагандистских шизофреников,кажешся  еще и дегенератом уровня алтайских,и бурятских шизофреников.Какого хера ты с нами общаешся.Хочешь сказать что некоторые из россиян имеют честь? 

17 годин тому, Ganz сказав:

Так в своё время и у Кубы был просоветский вектор развития, после которого в США завыли та-а-кие сирены... 

Просоветский вектор развития,это полный упадок во всех сферах человеческой деятельности.

Опубліковано
8 годин тому, Ganz сказав:

Непременно сделали бы это

При оцінці історичних процесів недоречні міркування з використанням умовних конструкцій.

США, на відміну від кацапії - Кубу на порох не стерли. А отже, ваш приклад- ідіотичний!

Опубліковано

Боєць батальону "Свобода", Андрій Іллєнко, в окопах "на нулі" біля тимчасово окупованої Горлівки.

Іллєнко - екс-депутат ВР від партії Свобода.

Знаю багато політиків від ЕС воюють, від Голосу - також. Не чула про жодного від Тимошенко. Від "слуХ" є хто?

На зображенні може бути: 1 особа та на відкритому повітрі

На зображенні може бути: 1 особа, у приміщенні та текст «PRAVDA. COM UA»

Опубліковано

299497753_5709178425782644_302467515248957138_n.jpg

Опубліковано

Возможно, это изображение в мультипликационном стиле (текст «бавовнятко»)

Схоже, що в українській міфології з'явився ще один персонаж.
Бавовнятко.
Це таке звірятко-примара - пухнасте і непосидюще, настільки миле, що зустрівши його дівчатка-фітоняшки захоплено верещать "So cute!" і беруться негайно чухати, пестити, цьомати у мордочку і частувати смаколиками.
Ночами бавовнятко тихесенько приходить на бази, склади, аеродроми, нафтопереробні заводи та інші легкозаймисті об'єкти пiдapiв і починає там бавитись з вогнем. А потім - сидить десь неподалік і, ретельно та без поспіху обгризаючи м'ясо з обсмаленого pyȥȥʜᴙвoгo черепа, спостерігає, як ніч квітне вогнем та обвугленими κaцaпиϲькaʍͷ.
Світлина створена психоделічним та крутим Midjourney AI
Vasyl Mulik 

• Нравится 1
Опубліковано

Ціна хліба 2022

Возможно, это изображение 1 человек и трава

Опубліковано

Харків. 1 вересня 2022 року

Возможно, это изображение 4 человека и в помещении

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Слов"янськ СЬОГОДНІ

("Дамочка в білому", як вам така ТУРБОТА про Україну - не хочете щоб ми ОСОБИСТО ВАМ за ваші слова відповіли ВЗАЄМНІСТЮ?)

Зображення

Опубліковано
1 годину тому, Radiola сказав:

Слов"янськ СЬОГОДНІ

("Дамочка в білому", як вам така ТУРБОТА про Україну - не хочете щоб ми ОСОБИСТО ВАМ за ваші слова відповіли ВЗАЄМНІСТЮ?)

Зображення

А хто це дамочка в билому? 

Опубліковано
В 24.07.2022 в 10:43, stefani сказав:

и наконец Россия, это мое искреннее мнение, - беспокоится о вас больше остальных, как бы это странно не звучало. не думаю, что санкции волнуют ее больше чем европейцев, которые пострадали от них больше 

stefani - ось

І її цитата, до якої я апелюю 

Опубліковано
2 години тому, Radiola сказав:

не хочете щоб ми ОСОБИСТО ВАМ за ваші слова відповіли ВЗАЄМНІСТЮ?)

Жаль, що у мене старий Ноут раптово накрився. Там у мене була купа фото Кенігсбергу. Не парадних, для туристів. А задвірки. Там руїни ще з Другої світової

• Нравится 1
Опубліковано

stefani - ось

І її цитата, до якої я апелюю 

Аh so, aх ось воно шо, як кажуть нимци. Ну тут совпало всьо. И платьюшко и окупований кенигсберг и руська забота

• Нравится 1
Опубліковано
5 годин тому, Рыжая сказав:

А задвірки. Там руїни ще з Другої світової

росія - синонім слова руїна. 

Навіть здавалось би Кенігсберг - оточений зі всіх сторін цивілізацією, особливий візовий режим - не якась богомзабута глубінка - і всеодно в головах насрано. 

Опубліковано
27 хвилин тому, Radiola сказав:

росія - синонім слова руїна. 

Навіть здавалось би Кенігсберг - оточений зі всіх сторін цивілізацією, особливий візовий режим - не якась богомзабута глубінка - і всеодно в головах насрано. 

Куди кацапа не цилуй скризь одна дупа

Опубліковано
Це злочин проти людства.
Міша Діанов. Після звільнення. Старається посміхатись. Крайнє виснаження,відбиті нирки,поламана,вірніше доламана рука...жесть...
У захисника Маріуполя Михайла «Піаніста» Діанова, який повернувся з полону під час обміну 21 вересня, в обох ногах – кульові та роздроблена права рука.
Після нелюдського полону вона не те що не зрослася — в руці не вистачає 4 см кістки, повідомила журналістка Віолетта Кіртока.

Возможно, это изображение 1 человек, борода и в помещении

А це Михайло до полону

Возможно, это изображение 1 человек

А це кацап після нашого полону...  Після "смертельних тортур і моріння голодом." Щоб ти здох мразота..

Возможно, это изображение 1 человек и текст

• Нравится 1
Опубліковано

Ще одне фото на цю тему:

ДО ПОЛОНУ і ПІСЛЯ

Начальник патрульної полиції Маріуполя Михайло Вершинін

b5df7c684d083637a2aee136b47aef35_w1280.jpg

Опубліковано

Мама моя родная((((

Опубліковано

Звільнений Ізюм

Треба сказати, що кацапи з Ізюма втікали дуже швидко, тому ми місто звільнили малою силою.

Руїни, які ви бачите - це наслідки захоплення Ізюма кацапами, яке тривало більше місяця.

Вечірнє сонце осяює знищенні вщент центральні вулиці міста 

Опубліковано

Возможно, это изображение 1 человек, кот и собака

Це Юрій Луценко. Йому 57. Він пройшов "Україну без Кучми", СІЗО Януковича, знущальний процес Портнова, тюрму, онкологію і дохріна терапій. Він після цього - "Юга, гыгыгы)))", але він у війську. !!!!
А є в нас Женя Кошовий. Йому 45. Він пройшов лакейство перед ригами, корпоративи для Пшонки, виєбони на догоду Коломойському, виснажуючі концерти в Європі, жахливі дні в теробороні Карлових Вар та щиру ржаку за щедрі гроші в "єдиному марафоні". До війська Женя принципово не йде. Бо снайпер вб'є, а як стоятиме Україна без такого стовпа?
Проте заслуги перед Україною - і відповідний орден - має погань Кошовий.
А Луценко - "гыгыгы, ". Не переплутайте.

Сергей Богатырев 

Опубліковано

Історична подія, незважаючи на персонажі 

fd1a0c3-zelensky-zayavka-v-nato--op-.jpg

Пояснить будь ласка

Луценко приємно здивував :throb:

И  мене також. Все таки пане Луценко це справжний патриот

Опубліковано
7 годин тому, ukrop.de сказав:

Пояснить будь ласка

Ці три поци підписали заявку України на вступ до НАТО - офіційно. 

Зрозуміло, що це не близька перспектива, але нашу ситуацію якнайкраще змальовує анекдот:

Молиться чоловік:

- Боже, зглянься на мої молитви, дай мені виграти в лотарею.

І так багато разів. Після чергової молитви голос зверху:

- Та ти хоч лотарею купи!

Так і в нас, проситися в НАТО і не дати заявку, бо "нас не приймають" - якось дивно

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.

Увійти
  • Створити...