ukrop.de Опубліковано 16 лютого, 2019 Поділитися Опубліковано 16 лютого, 2019 Одесса 16 я станция главного фонтана Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 16 лютого, 2019 Поділитися Опубліковано 16 лютого, 2019 17 часов назад, Radiola сказал: Домашний? Полюбопытствовала в интернете: Конечно домашний, я его сам садил... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 16 лютого, 2019 Поділитися Опубліковано 16 лютого, 2019 Процесс идет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 16 лютого, 2019 Поділитися Опубліковано 16 лютого, 2019 Персик уже отцвёл ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 16 лютого, 2019 Поділитися Опубліковано 16 лютого, 2019 7 часов назад, ukrop.de сказал: Одесса 16 я станция главного фонтана Benagil, Carvoeiro, Portugal )))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 16 лютого, 2019 Поділитися Опубліковано 16 лютого, 2019 4 минуты назад, Мастер_Вегард сказал: Персик уже отцвёл ... На миндаль смахивает ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 5 березня, 2019 Поділитися Опубліковано 5 березня, 2019 56 минут назад, alexdmv сказал: А заяц откуда взялся? 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 5 березня, 2019 Поділитися Опубліковано 5 березня, 2019 Только что, alexdmv сказал: да я вот тоже над этим думаю.... Курнули, наверное... 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 5 березня, 2019 Поділитися Опубліковано 5 березня, 2019 Мексиканское кафе: 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 5 березня, 2019 Поділитися Опубліковано 5 березня, 2019 А это Ирун. Представляете, у этих кровожадные капиталистов просто на улице эскалатор Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 5 березня, 2019 Поділитися Опубліковано 5 березня, 2019 2 минуты назад, Radiola сказал: А это Ирун. Представляете, у этих кровожадные капиталистов просто на улице эскалатор Я, когда-то был в Сан-Марино, так у них там лифты на улицах работают... 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 5 березня, 2019 Поділитися Опубліковано 5 березня, 2019 Вам понравилась Мексика? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 5 березня, 2019 Поділитися Опубліковано 5 березня, 2019 4 минуты назад, Radiola сказал: Вам понравилась Мексика? Я видел маленький кусочек Мексики для богатых туристов, Козумель в частности... Там суперкурорт... Дороги убитые, прямо Украину вспомнил... 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 5 березня, 2019 Поділитися Опубліковано 5 березня, 2019 Только что, Мастер_Вегард сказал: Я, когда-то был в Сан-Марино, так у них там лифты на улицах работают... Я в Кракове такие видела. С эстакады - лестница а вместо пандуса - лифт. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 5 березня, 2019 Поділитися Опубліковано 5 березня, 2019 2 минуты назад, Radiola сказал: Я в Кракове такие видела. С эстакады - лестница а вместо пандуса - лифт. Я из Кракова помню только упряжки лошадей для катания туристов... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Tileva Опубліковано 7 березня, 2019 Поділитися Опубліковано 7 березня, 2019 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 7 березня, 2019 Поділитися Опубліковано 7 березня, 2019 В 06.03.2019 в 00:12, Мастер_Вегард сказал: Я из Кракова помню только упряжки лошадей для катания туристов... На огромной площади. Но я там жила не в центре города, а в спальном районе у друзей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 27 березня, 2019 Поділитися Опубліковано 27 березня, 2019 Більше - Можно подумать, что это како-то колоритный гей, где-то в европейском аэропорту, однако это не так. Это медиа-спецназовец, который несет благую весть о превращении всего Западного мира в радиоактивный пепел. Не зассал, и сам поехал к врагам мочить хамон на дальних рубежах. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 27 березня, 2019 Поділитися Опубліковано 27 березня, 2019 Какойто задроченный баллалаешник Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 9 квітня, 2019 Поділитися Опубліковано 9 квітня, 2019 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ВодолазПусты Опубліковано 9 квітня, 2019 Поділитися Опубліковано 9 квітня, 2019 В 09.04.2019 в 21:17, ukrop.de сказал: Ты, зачем свои трусы, выставил на показ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 9 квітня, 2019 Поділитися Опубліковано 9 квітня, 2019 Какие трусы на фиг? Не вижу никаких трусцоф Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 9 квітня, 2019 Поділитися Опубліковано 9 квітня, 2019 Как это что Это панель управления хорошим авто Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ВодолазПусты Опубліковано 9 квітня, 2019 Поділитися Опубліковано 9 квітня, 2019 Только что, ukrop.de сказал: Как это что Это панель управления хорошим авто А такая панель как тебе? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 11 квітня, 2019 Поділитися Опубліковано 11 квітня, 2019 Мне очень понравилась Это твоя машина? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 12 квітня, 2019 Поділитися Опубліковано 12 квітня, 2019 В 07.03.2019 в 06:42, Radiola сказал: На огромной площади. Но я там жила не в центре города, а в спальном районе у друзей. А я люблю только свою Воздвиженку Гуляйпольского района Запорожской области.Душой ,я западноукраинец ,а по харизме =типичный проукраинский Бот.Никогда и нигде мне не хочется родится кроме своей Родины и в своей родне. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 13 квітня, 2019 Поділитися Опубліковано 13 квітня, 2019 14 часов назад, доктур сказал: и нигде мне не хочется родится кроме своей Родины и в своей родне. Это понятно, но мир увидеть ОЧЕНЬ хочется... и вернуться домой: Это не Луна и не Марс, это соляная шахта в Кракове. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
doctor_Ganz Опубліковано 14 квітня, 2019 Поділитися Опубліковано 14 квітня, 2019 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 22 квітня, 2019 Поділитися Опубліковано 22 квітня, 2019 Люди пришли поблагодарить Порошенко за 5 лет управления Украиной Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 9 травня, 2019 Поділитися Опубліковано 9 травня, 2019 Воістино, ФОТО ДНЯ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.
Увійти